Preporuke za Foxaru
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   03.12.2013 u 02:09

1. The Moxy - mlad demo bend, nema ugovor, imaju 2 EP-ja ja mislim. Bili bi dobar bend kada bi ih neko primetio. Pesma 1, m.youtube.com/watch?v=H ... oogle
Pesma 2, m.youtube.com/watch?v=r ... gl=US
Cranium Cranium   03.12.2013 u 02:20

2. Fireflight. Bend ima dosta materijala iza sebe, odlican je mada malo dark, tjst bili su nekada. Sve u svemu kvalitetan a opet nije uspeo da se probije. Pesma 1. m.youtube.com/watch?v=C ... guid= Pesma 2. m.youtube.com/watch?rl= ... gl=US
Cranium Cranium   03.12.2013 u 02:42

3. VersaEmerge (danas VERSA) je bend koji ja obozavam. Imaju neki svoj fazon. Likusa koja u bendu peva vec preko 5 godina je skoro godinu dana mladja od mene, pocela da peva sa 17. Bend kao takav se raspao, sad imaju 2 clana i sad je to neki electrorock, ali i dalje su dobri. Ocekuje se drugi studijski pocetkom 2014. Pesma 1. (prvi singl) m.youtube.com/watch?v=E ... gl=US pesma 2. m.youtube.com/watch?v=e ... oogle
Cranium Cranium   03.12.2013 u 02:52

4. Renfue. Bend vise ne postoji. Raspali su se jer nisu uspeli da se probiju na scenu kao sto je uspeo Paramore. Steta, ona njihova pevacica je bila slatka. Pesma 1. m.youtube.com/watch?v=q ... oogle pesma. 2 m.youtube.com/watch?v=j ... oogle
Cranium Cranium   03.12.2013 u 03:06

5. Paramore. Bend postoji vec 9 godina iako su mladi. Pevacica ima tek 24 godine. Uspeh nije dosao preko noci, mada ih je proslavila jedna pesma iz filma twilight. Od tada drze svoje parce neba i dobro im ide. Promenjen je sastav prosle godine, i cini mi se da su sazreli. Drugacije zvuce sada. Pesma 1. m.youtube.com/watch?v=j ... oogle Pesma 2. m.youtube.com/watch?v=d ... guid=
Cranium Cranium   03.12.2013 u 03:27

6. Icon for hire. Predvidjam da ce imati uspeh uskoro. Samo kada bi potpisali za jacu kucu tipa Fueled by Ramen. Odlican bend. Pesma 1. m.youtube.com/watch?v=C ... guid= pesma 2. m.youtube.com/watch?v=4 ... oogle
Cranium Cranium   03.12.2013 u 03:40

7. The Letter Black. Nisu nimalo losi. Ne znam nista o njima. Provalio sam ih pre mesec dana. Pesma 1 m.youtube.com/watch?rl= ... gl=US pesma 2. m.youtube.com/watch?v=E ... oogle
Cranium Cranium   03.12.2013 u 04:00

8. Cryoshell - Danci. Promenili milion postava do sada i uboli su. Zanimljiv glas ima ova nova pevacica. Pesma 1. m.youtube.com/watch?v=J ... gl=US pesma 2, m.youtube.com/watch?v=P ... en-GB
Cranium Cranium   03.12.2013 u 09:56

Ovo su "zenski" bendovi, tjst gde devojke imaju lead vocal. Popodne dodajem i "muske" bendove mada su meni interesantniji zenski. Muskarci idu na dranje tjst ne deru se kako vi zamisljate kao oni najgori metalci (to ne podnosim), pevaju oni samo su hrapavi glasovi, i svi nekako zvuce slicno. Dok ribe stvarno stvarno pevaju. I meni je to super. Nisam dodavao one "hardcore" bendove, sto slobodno mogu u metal da odu. To je heavy i za mene. Sem Evanescence svi su "cudni" za moj ukus. Ovo je odmereno.
FoX FoX   04.12.2013 u 00:44

hahahha leleeee...pa odakle ih vadis brate pustio par pesama od VersaEmerge nije lose,na brzaka sam preslusao ovih dana kad budem "so alternative" preslusacu i ostale tnks i daaaa...nemoj "muske" bendove vise volim "zenske" ne volim to musko dranje vise volim zensko ne volim ni zensko,ali kad je alternativa u pitanju,moze da prodje

Forum početna