Vojna Akademija
Forum Zabava Serije

atom atom   13.12.2014 u 21:38

Vojna Akademija je televizijska serija koja opisuje grupu vojnih kadeta koji bivaju primljeni na vojnu akademiju.Neću vam pisati uloge jer ih ima puno,pa da ne davim.Inače,serija je po meni dobra,motiviše mlade da se prijave na dobrovoljno služenje vojnog roka Najjače mi je kad su ih odveliu neku šumu i dali im one male ašove i rekli im "ima da pokrčite 10 kvadratnih metara šume" a jedan pita "Kako?Nemamo alat." a ovi im kažu "Pa dobili ste ga."
martin martin   13.12.2014 u 22:10

Meni
se ova serija ne sviđa. Celu sam je odgledao,i meni je ova serija
bezdušna i dosadna.Bezdušna u smislu da nije atraktivna. Nema ni
humora,ni mašte,ni atraktivnosti. Gledao sam celu seriju i cela serija
mi je ista. Kao da gledam celu seriju u jednoj sceni.
Cranium Cranium   13.12.2014 u 22:23

Slažem se. Loša gluma, loš koncept. Sve je sjajno i bajno. Oficiri strogi ali pravični. A u realnosti se hrane malom decom. Kakvo crno opuštanje, vežbe gadjanja odmah. Ima da guliš i guliš dok zaslužiš. Moj ortak se iz vojske vratio kao tenk. Bar su njemu takvi nadredjeni zapali. A i nije isto vojna akademija i služenje vojnog roka. Ovi koji služe su naj**ali za sve pare. Kako popuniti pun radni dan sem radno?
martin martin   13.12.2014 u 22:28

Najbolje su serije iz devedesetih i sedamdesetih.
Zvezdas Zvezdas   13.12.2014 u 22:46

Nije losa serija ako bi bili strogi kao u stvarnosti nebi motovisali 10 odsto kadeta... A najbolji je Stosic i sasvarin gledao sam je 3x i gledam opet ove stare sto su pocele na RTS - U
atom atom   13.12.2014 u 23:18

Ne kapiram zašto je serija loša,ali ok svako ima svoje mišljenje
Zvezdas Zvezdas   13.12.2014 u 23:46

Nije losa kazem, jedna je od boljih koja je snimljena
LUPE LUPE   14.12.2014 u 01:19

Mene podseća kad sam bio školarac i odsluženje JNA. To je do 89te godine. Serija to prikazuje kao da je tada bilo u mojoj mladosti. Volim da je gledam baš zbog mladosti sadašnje
Zvezdas Zvezdas   20.12.2014 u 17:43

Ne mogu da verujem da samo reklamiraju mig-21 mogli su bar u jednoj epizodi da puste nalet Mig-29 kao da nema ni jedan jedini moderni borbeni avion
Cranium Cranium   20.12.2014 u 18:38

Mig29 nije za seriju. U upotrebi su i neće sigurno da ih odvlače sa zadataka zbog serije. Mig21 nam je u rezervi i može da se skrpi da se koristi u svrhu snimanja. Ne budi nerealan.

Forum početna