atom atom   08.01.2015 u 12:19

Iiiii konačno jedna odlična aplikacija za android za gledanje filmova i serija sa prevodom! Posle dugo traganja za nekom aplikacijom,našao sam jedinu koja radi perfektno.Dakle,reč je o apk. za gledanje filmova i serija online,za šta vam je potrebna wi-fi konekcija.Ono što me je prvo fasciniralo je to da su snimci jako dobri,tj. original DVDRip.Druga fascinantna stvar je što možete i da skiniete film ili seriju,uglavnom zauzimaju oko 800 MB.Treća dobra stvar je što apk. podržava učitavanje titlova,dakle,kada kliknete na neki film ili seriju koju želite da gledate,ispod vam stoji opcija "SUBTITLE" onda će vam pisati da prvo morate da otvorite nalog na njihovom sajtu za prevode(to vam je minut posla).Kada to uradite,vratite se u aplikaciju Show Box,idite na bilo koji film ili seriju,kliknite "SUBTITLE" i izaberite Serbian,sačekajte par sekundi dok vam sajt nađe odgovarajući prevod i kliknite "Watch Now",i to je to
Edy Edy   08.01.2015 u 12:59

mogao si postaviti apk ovdje znaš
atom atom   08.01.2015 u 13:29

Edy (08.01.2015/11:59)
mogao si postaviti apk ovdje znaš
evo

coolvideoapp.com
Cranium Cranium   08.01.2015 u 15:21

Skinuo sam. Za sada je ekstra. Samo mi smeta što još nisam provalio kako se razvlači na full screen, a i prevod na prvoj epizodi prijatelja je kasnio jedno 3 sekunde, mada mislim da je do prevoda. Bilo ih je jedno 5 u ponudi, recimo da sam izabrao pogrešni. Isprobaću ja ovo uskoro pa dajem ocenu.
atom atom   08.01.2015 u 15:47

Cranium (08.01.2015/14:21)
Skinuo sam. Za sada je ekstra. Samo mi smeta što još nisam provalio kako se razvlači na full screen, a i prevod na prvoj epizodi prijatelja je kasnio jedno 3 sekunde, mada mislim da je do pr
Zavisi do prevoda,ja izaberem onaj koji je najviše korišćen i radi mi extra a ako hoćeš fullscreen skini MX Player i pusti preko njega
Cranium Cranium   08.01.2015 u 15:50

A prevod preko MX Player-a? Jel se i on prenosi? Sad sam video da ima i ta opcija, da se pusti preko plejera instaliranih u fonu. Onda je ovo do jaja program.
atom atom   08.01.2015 u 15:52

Cranium (08.01.2015/14:50)
A prevod preko MX Player-a? Jel se i on prenosi? Sad sam video da ima i ta opcija, da se pusti preko plejera instaliranih u fonu. Onda je ovo do jaja program.
Da,prenosi se i prevod.
Cranium Cranium   08.01.2015 u 15:53

Fak jeeeea. Onda je extra aplikacija.
atom atom   08.01.2015 u 15:59

Da do jaja je Sviđa mi se što je video kvalitet dobar,i ima da se bira kvalitet snimka,ja uvek izaberem "HIGE"
SRB
Srbenda  
 09.01.2015 u 01:36

Show box je PopcornTime clon za android zaboravio sam da postavim u ovoj Koje manje poznate programe koristite sv... temi
daj da ne pravimo nove teme za svaku sitnicu al vas mrzi da pretrazujete forum, znam

Forum početna