atom atom   14.02.2021 u 20:03

Morao sam da otvorim temu.

Naravno me pre neki dan mi je ovo izašlo u recommend na tjubu. U početku sam bio zbunjen i nisam skapirao o čemu se radi. Onda sam malo istraživao o ovome,naime Spirit Box je uređaj koji vam omogućava da komunicirate sa mrtvima,tj sa dušama ili kako već... Kako ovi likovi objašnjavaju,funkcioniše tako što kad osoba premine,njegova duša može da luta našim svetom,ali na određenoj frekvenciji je moguće stupiti u kontakt sa istom. Elem,evo vam video pa pogledajte sami.
PARTYzan PARTYzan   14.02.2021 u 20:21

Možda će moj odgovor zvučiti preozbiljno za ovakvu temu ali kad su u pitanju delikatne stvari, ja baš ne volim da se igram.
Radije ne bih pogledao klip Podseća me na prizivanje duhova iz horor filmova samo što je u pitanju kutija umesto table.

Da nisam pravoslavni hrišćanin, možda i bih. A ovako, jedini kontakt sa mrtvima je paljenje sveće i izgovaranje molitve za upokojene.
atom atom   14.02.2021 u 20:26

PARTYzan (14.02.2021 / 19:21)
Možda će moj odgovor zvučiti preozbiljno za ovakvu temu ali kad su u pitanju delikatne stvari, ja baš ne volim da se igram.
Radije ne bih pogledao klip Pods
Kapiram te. Ja sam pogledao par klipova. Jako je čudno i neobično,ne znam šta da mislim...
danix danix   14.02.2021 u 21:32

Demoni bato, kidaju!

Forum početna