FoX FoX   06.12.2016 u 21:17

Ice ,takvo je vreme da ne mozemo uvek priustiti neke stvari.Sigurno je da bi svako od nas voleo da gleda filmove na plazmi(ne na led lcd tv,nego na plazmi) veličine bioskopskog(kino) platna...ali jbg,nije moguće uvek udovoljiti svojim željama pa onda daj šta daš...ja sam se godinama zlopatio gledajući filmove i serije na malom ekranu laptopa ili na malo većem ekranu kompa i uvek mi je bila želja da kupim tv sa velikim ekranom...i došao je i taj dan,kupio sam tv i sad uživam gledajući video sadržaj...ali to ne znači da sad treba da vređam druge koji gledaju filmove i serije na telefonima...msm van pameti...

Inače,skrenuli smo sa teme
ICE
IcE  
 06.12.2016 u 21:20

ok gazda ,odo da trazim digitron ,izaso novi Jack reacher 2 hd film ;)
FoX FoX   05.01.2017 u 20:18

Što ne koristite KODI ?
Pazario sam pre par dana neki android box i on ima aplikaciju KODI....ima milion plug-in fora i možete gledati sve filmove,serije,brdo kanala itd...
Cranium Cranium   05.01.2017 u 20:49

FoX (05.01.2017/19:18)
Što ne koristite KODI ?
Pazario sam pre par dana neki android box i on ima aplikaciju KODI....ima milion plug-in fora i možete gledati sve filmove,s
Sta je to? Sad cu da vidim
FoX FoX   05.01.2017 u 23:59

Probaj brt,to je sad popularno u svetu samo tako...samo treba naći dobre pluginove.
Sve je u full hd-u.Ne znam samo kakva je situacija sa prevodima,ali video sam da možeš manuelno da ubaciš prevod,verovatno postoji i fora da on automatski nadje prevod na srpski..
Cranium Cranium   06.01.2017 u 13:11

FoX (05.01.2017/22:59)
Probaj brt,to je sad popularno u svetu samo tako...samo treba naći dobre pluginove.
Sve je u full hd-u.Ne znam samo kakva je situacija sa prevodima,a
Skinuo, vidim ima strimove kanala. Mene zanima mtviva. . Kanal mog detinjstva. Ali nema ga. Ima MTV.de
Jel mogu da se ubacuju kanali? PS....slaba ponuda filmova. Na sta si ti mislio kad si rekao da je ovo bolje od showboxa. Msm, nisi rekao ali si bio u fazonu sto ne koristite kodi. Sto mu dodje kao da je bolji.
FoX FoX   06.01.2017 u 13:35

Mislim da mogu da se ubacuju kanali,negde sam procitao da su neki nasi ubacili arenu sport,sport klub itd...nisam cackao oko apk pa ne znam tacno

Kako slaba ponuda filmova?E sad verovatno ima i pluginova sa vecom ponudom filmova,nznm...video sam da imaju skoro sve serije
atom atom   06.01.2017 u 14:05

Dobar je KODI,ali mu brzo gase kanale sa filmovima.
atom atom   18.01.2018 u 10:38

Zamena za ShowBox:
TerrariumTV Download
twistex twistex   28.01.2018 u 11:58

Sto dobar ovaj terrarium..ne moram ni prevod da trazim

Forum početna