Hannibal(2013-)
Forum Zabava Serije

atom atom   01.02.2015 u 08:06

Znam da sam smorio sa otvaranjem tema za serije,al moram još ovu da vam predstavim i neću više majke mi

Juče slučajno zalutah na neki forum i videh temu za ovu seriju,svi je hvale i kažu da je veoma dobra.Skinem ja prvu epku,i oduševim se.Radi se o triler/horor seriji.Ima neki lik koji se zove Will,on je bivši policajac FBI,sada predaje krimologiju mladim kadetima koji se prijave na kurs za FBI.Njega stalno vode na mesto zločina jer ima neke vizije sa kojima rekonstruiše ceo tok događaja tog zločina.E onda ovi iz FBI angažuju nekog psihijatra da im pomogne u istrazi,ali oni ne znaju da je taj psihijatar zapravo taj ubica koji ubija devojke koje liče na njegovu ćerku,zapravo imaju istu visinu,težinu,boju kose,očiju...a kad ih ubije,vadi im organe,prži ih i jede.Mnogo dobra serija keve mi,ne sećam se kad me je neka serija ovako oduševila i prikovala za ekran,prvu epku sam gledao u fazonu "šta će sad da bude",vrh je,preporučujem vam obavezno.
FoX FoX   01.02.2015 u 08:26

Uvek nam doneses neku zanimljivu seriju Odgledacu ovo I cek,traje samo od 13-2014?
atom atom   01.02.2015 u 08:32

FoX (01.02.2015/07:26)
Uvek nam doneses neku zanimljivu seriju Odgledacu ovo I cek,traje samo od 13-2014?
Još uvek traje serija,slučajno sam upisao /14 umesto 15. Ih,ima još par dobrih serija koje gledam,al da ne dosađujem za sada više.
Edy Edy   02.02.2015 u 12:09

pregledao sam 6-7 epizoda.

Moram reći, jadno..
Pokušava da bude pametna, a nije, sa specijalnim efektima koje kao opisuju moć opažanja onog grahama ili kako se već zove daju neki highlight seriji, što ni to nije nešto naročito zanimljivo.

Serija se zove Hannibal, a Hannibal više kao sporedni lik. Kao malo malo, pa nešto otkriju o njemu. Ne mogu da se povežem ni sa jednim likom stvarno. Svi su nekakvi površni, Graham glumi luđaka sa posebnim moćima iako nije ni lud niti ima neke moći. Njegova sposobnost je na fazon da može da "suosjeća" sa svima, pa čak i sa psihopatama. Što nema smisla, jer nije pokazao ni 5% saosjećanja ni prema kome od njih u toku serije.

Hannibal bi trebao valjda biti glavna osoba u seriji, msm po njemu se serija i dobila naziv. A on niti je bitan, niti pokazuje neka osjećanja. Niti neke bitne radnje, nit išta o njemu. Eto svako malo se otkrije da je on kao najveći psihopata koji postoji. Da on stoji iza svih konflikata sa kojim se susreću ljudi, i u svakoj epizodi nakon 3će, imamo da se neki od likova ispodvjeda njemu i kao on bi trebao da ih zavarava i pretpostavljam da izgleda kao da im se smije iza leđa.

To je to, sve što ima u seriji su specijalni efekti koji pokazuju kako onaj Graham ima neke vizije koje i nisu vizije, i Hannibal koji u svakoj epizodi dobije priliku da ismijava druge iza njihovih leđa. SVAKI PUT ISTO.

Moja ocjena: 3/10 Ako već hoćete seriju o serijskim ubistvima gledajte Dextera, imamo super uvid u psihu glavnog lika, jer je većina serija monolog Dextera sa samim sobom (zvuči glupo, ali je straaašno moćno)
atom atom   02.02.2015 u 12:23

Edy (02.02.2015/11:09)
pregledao sam 6-7 epizoda.

Moram reći, jadno..
Pokušava da bude pametna, a nije, sa specijalnim efektima koje kao opisuju moć opažanja onog grahama ili kako se već zove daju neki highlight seriji,
Meni je serija dobra.Hannibal i jeste glavni lik,on je onaj psihijatar kojeg su angažovali.Mogu reći,jedna od najboljih serija danas.Ali,mišljenja su različita,evo tebi se sviđa Dexter a meni se uopšte ne sviđa.
Edy Edy   02.02.2015 u 12:47

atom (02.02.2015/11:23)
Meni je serija dobra.Hannibal i jeste glavni lik,on je onaj psihijatar kojeg su angažovali.Mogu reći,jedna od najboljih serija danas.Ali,mišljenja su različita,evo tebi se sviđa Dexter a meni se uopšt
evo gledam ove tvoje serije sve što si naveo Ne znam što ali dosad su to po meni sve trećerazredne kopije ili slične stvari Svakom svoje
atom atom   02.02.2015 u 13:02

Edy (02.02.2015/11:47)
evo gledam ove tvoje serije sve što si naveo Ne znam što ali dosad su to po meni sve trećerazredne kopije ili slične stvari Svakom svoje
Haha tebi je Boardwalk Empire trećerazredna serija?Ta serija važi za remek delo,jer je režiser isti koji je režirao Sopranose.Ali šta ti znaš šta je dobro Ajde idi gledaj Supernatural hahaha
FoX FoX   02.02.2015 u 13:05

Sto volite da se kontrirate edy najvise
Bas cu da odgledam ove serije pa da vidim ko je u pravu
atom atom   02.02.2015 u 13:18

FoX (02.02.2015/12:05)
Sto volite da se kontrirate edy najvise
Bas cu da odgledam ove serije pa da vidim ko je u pravu
Zato što Edy svaku seriju ispljuje jer on voli one sexy lovce na demone koje gledaju napaljene klinke E fox,odgledaj Supernatural i Hannibal pa reci šta je bolje.
Edy Edy   02.02.2015 u 13:46

atom (02.02.2015/12:18)
Zato što Edy svaku seriju ispljuje jer on voli one sexy lovce na demone koje gledaju napaljene klinke E fox,odgledaj Supernatural i Hannibal pa reci šta je bolje.
1. Ja nigdje nisam "pljuvao" serije. Svugdje sam fino obrazložio šta mi se nije svidjelo u seriji Ti si taj koji pljuje evo ovdje supernatural (Recimo eto da jesam "pljuvao" seriju, iako nisam, koja je razlika između mene i ovog što si ti napisao za supernatural )

2. Supernatural sam batalio gledati Serija je super, bila bar do 6-7 sezone. Počeli su onda sa anđelima i castielom i sve je otišlo nizbrdo odakle. I dalje je dobra. Ali je puno bolja kada imamo Lilith i prije sezone kada su još bili u ranim fazama lova Čim su počeli da idu u pakao, pa u raj, pa nazad, svako malo izgubila je ono svoje

3. Za taj broadwalk nisam ništa rekao inače, ne volim ja te gangta' stvari. Nema tu šta zanimljivo gledati po meni. Može biti da griješim. Kao što rekoh, nisam nju spomenuo

4. Kad sam rekao da su ove što si naveo trećerazredne, mislio sam da su ili poprilično nepoznate meni ili da su nekakav nezanimljiv žanr Evo koje:

- Marko Polo - Historijska serija? Dosta mi je "fikcijske" historije.. Serije kao ova, onda Sleepy Hollow i sl. jedino pune ljudima glavu polutačnim informacijama. Imaš ti ljude koje stv. povjeruju u dosta toga da je historijski tačno Ne kažem da nije sve, ali ko da hollywood neće pretjerati u milju stvari Širenje dezinformacija je no-go za mene

- Hannibal sam već gore pojasnio što mi se ne sviđa u njemu

- From dusk till dawn - Gledao jednu epizodu sad. Serija je kao o vampirima? Ja nijednog vampira nisam vidio A već sam zamrzio onog lika sa naočalama Glumi jadno da je strašno Onaj mu brat je ok, nije uopšte loš ;) Postavit ću score za prvu ep. u temi tamo

- Arrow - Nisam gledao, ali s obzirom da je o superheroju koji lovi zlikovce sa strijelom i lukom... Neće to meni biti zanimljivo Previše sažvakan story Ko da nisam nagledao se ovog. PS: HOLLYWOOD DOSTA JE MARVELA !!!

Forum početna