Slušalice za fon
Forum Tehnologija Mobilni telefoni

Cranium Cranium   17.05.2017 u 20:53

FoX (17.05.2017/18:24)
Tako i ja kad sam gledao tv da kupim nema nista za neki cenovni rang 30-40.000...sve neki bzvz televizori a papreno koštaju..ceo jedan dan sam potr
Ajde daj neki predlog. Ti kad si kupovao philips, koje si još opcije razmatrao. Želim celi spisak. Znaaam da si istraživao.
FoX FoX   18.05.2017 u 03:53

Jesam Nije veliki spisak,jbg mali je izbor za taj naš cenovni rang
Mislim da ću ja ipak sledeće sluške pazariti preko aliexpressa ili slično...veći izbor imaju ti stranci i + je duplo jeftinije

Eov npr ove winwin.rs/pc-perife ... .html ili ove winwin.rs/pc-perife ... .html
Ne znam kakav je ovaj Buxton ali mislim da se radi o kvalitetnim sluškama i ozbiljnoj firmi.

Vidi golemu ponudu na aliexpressu - aliexpress.com/w/w ... ine=y

Samo što u tom slučaju nema zamene.Zato se treba dobro informisati na netu,pretražiti gugl pa videti,sigurno na nekom stranom forumu ima dosta audiofila koji znaju šta valja za male pare

Mislim da su ove odlične aliexpress.com/ite ... 706ab
Pazi ti koliko informacija o ovim slušalicam na toj strani...komentari kojih ima 121 , 90% njih kaže da su slušalice odlične
E sad,ne znam da li ispadaju iz ušiju ali vidiš da imaju taj neki noviji dizajn,sve češće viđam ovakve sluške...verovatno
je neko prokomentarisao i to..mrzelo me da čitam sve komentare
Pazi kad koštaju 30$ a sad su na popustu još 4dana To mora da valjaaaa

Mada ja čisto sumnjam da ću naći slušalice koje ovako dobro legnu u uvo kao što su ove philipsove što imamo
Cranium Cranium   18.05.2017 u 19:07

FoX (18.05.2017/01:53)
Jesam Nije veliki spisak,jbg mali je izbor za taj naš cenovni rang
Mislim da ću ja ipak sledeće sluške pazariti preko aliexpressa ili slično...
Nase su She3590??? Ove su She3850 ako se ne varam. Dakle kao novije ako je verovati logici. Cek da ih uporedim.

Hmmmm, nase pokrivaju frekvence od 12 do 23500 herca, a ove od 10 do 22000hz. 1:0 za nove sluske. Nase imaju zvucnik od 9mm, ove imaju od 8,6 mm. Nisam ekspert ali msm da je 9mm bolje. Dakle 1:1.

Nase teraju do 102 decibela, ove teraju do 107. Dakle nove su jace. 2:1 za nove sluske. Nase imaju otpor od 16 oma, ove nove imaju otpor od 28 oma. Dakle 2:2. Nove pokrivaju bolje frekvence i jace su, a ove nase imaju vece zvucnike i manji otpor.
FoX FoX   18.05.2017 u 19:20

Pa da.Vidiš,nisam ih uporedjivao Zanimljivo.
Možda su onda naše i bolje jer čim imamo 16oma a ove 28 onda smo mi u velikoj prednosti.Znači ništa od njih..al eto kazem ti,ja ću sledeće najverovatnije pazariti preko aliexpressa kod nas je slab izbor i skupo je dosta.
Cranium Cranium   18.05.2017 u 19:44

FoX (18.05.2017/17:20)
Pa da.Vidiš,nisam ih uporedjivao Zanimljivo.
Možda su onda naše i bolje jer čim imamo 16oma a ove 28 onda smo mi u velikoj prednosti.Znači ništa o
Nesto me vuce da uzmem skullcandy. Ili to ili panasonic. Videcu da ih uporedjujem.
FoX FoX   19.05.2017 u 03:21

Ajd pa napisi bas me zanima
Mada mislim da je skullcandy skuplji samo zbog lepog dizajna...npr mislim da su ove naše sluške jeftinije od ove nove verzije philipsa samo zato što je boja neobična..
Cranium Cranium   19.05.2017 u 11:25

FoX (19.05.2017/01:21)
Ajd pa napisi bas me zanima
Mada mislim da je skullcandy skuplji samo zbog lepog dizajna...npr mislim da su ove naše sluške jeftinije od ove nove
I ja msm da bih se razocarao u skullcandy. Nznm, juce sam izvukao par sluski koje su u rangu ovih nasih, pa cak i malo bolje. Zipa sad.

Sony itsvet.com/proizvod ... /2791

Panasonic itsvet.com/proizvod ... /2957

Philips itsvet.com/proizvod ... /2866

Pioneer itsvet.com/proizvod ... /2282

Od svega ovoga, sony mi se cini kao najjaci igrac. Od 5herca do 25kiloherca cepa, ima isti otpor kao ove nase, a jace su za nijansu.

E sad, ove panasonic su mi nepotpune sa informacijama, moram da vidim i njih.
FoX FoX   19.05.2017 u 16:17

Ove pionirke lepo izgledaju Ma da,sony je izgleda naj sa ove liste mada je tu negde sa philipsom ja msm..jbg kad ne može da se testira :/
Ove panasonic mi izgledaju smešno Čisto sumnjam da su jake..
Cranium Cranium   20.05.2017 u 01:46

FoX (19.05.2017/14:17)
Ove pionirke lepo izgledaju Ma da,sony je izgleda naj sa ove liste mada je tu negde sa philipsom ja msm..jbg kad ne može da se testira :/
Ove pana
Znaci trazim neki model koji pokriva niže frekvencije (i više) i da je jači u decibelima. Video sam neke modele sennheisera koji teraju do 120 lagano. Ali nema ih kod nas. E jel mozes da iskopas negde koji je tacno model bio onaj moj sony? Msm da ima u forumu. Samo koja tema.
FoX FoX   20.05.2017 u 03:06

Imaš pretragu na početku foruma
Ali pretražio sam i ništa..u par tema spominješ da imaš sony sluške ali nisi napisao tačan model to si mi verovatno napisao u mchatu..

A šta će ti decibeli,ogluvećeš
Što ne pogledas malo ponudu sluški na aliexpressu?

Forum početna