Sve vizije baba Vange do 5079. godine
Forum Misterije & Natprirodno Misterije

Zvezdas   20.02.2015 u 21:54

Jedna od najpoznatijih svetskih proročica, čuvena Vanga izrekla je mnoga proročanstva koja su se još za njena života ostvarila. Između ostalog, davne ’79. žiteljka sela Petrič rela je “da se sve topi, kao i led, ali samo jedno ostaje netaknuto – slava Vladimira, slava Rusije. On sve sklanja sa svog puta i ne samo da će se sačuvati, već će postati gospodar Sveta”… Ali i da će Rusija ponovo postati imperija!

Vanga je to izrekla u vreme SSSR, kada je reč Rusija retko ko izgovarao. Na kog je Vladimira ona mislila, ostaje zagonetka. Tumači njenih proročanstava “tipuju” na trojicu: srednjovekovnog kneza Rusije Vladimira Dolgorukova, Vladimira Iljiča Lenjina i na Vladimira Putina.

A Putin je, izračunali su, baš “osmi” Vladimir u ruskoj istoriji…
Vanga je, pred smrt, svoju ovozemaljsku misiju završila rečima:

– Na Zemlji odavno žive došljaci iz drugih svetova. Odakle oni dolaze? Sa planete koju nazivaju Vamfim. Ona je, kako je rekla, treća od Zemlje, ne precizirajući ni odakle, ni od čega niti u kom pravcu, prenose “Novosti”.
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
atom atom   20.02.2015 u 22:00

Čekaj,ja imam jedno pitanje.Kako baš ona da ima tu moć da bude vidovita?Zašto,recimo,nisam ja vidovit?Šta je to kod nje tako posebno,pa je Bog baš njoj "podario" tu moć ili šta je već.
DR_
Dr_Psycho  
 20.02.2015 u 22:02

Malo je jezivo.

Ma bre,ja verujem u dolazak Antihrista i ostalih demona,to ce biti nas kraj.
Zvezdas Zvezdas   20.02.2015 u 22:14

@atom nisu znali da si zainteresovan
ja neznam sta se poredi ima dogadjaja koji su se obistimili
Tommy Tommy   20.02.2015 u 23:46

ne kaže se baba Vange nego babe Vange, ostalo neču da komentiram jer veču glupost nisam nikad pročitao.
Cranium Cranium   21.02.2015 u 02:10

Zvezdaš, vidovnjaci ne kazuju godine. ;) I ovo što si napisao je laž.

Forum početna