Don't Starve
Forum Tehnologija PC Igre

Edy   10.03.2015 u 13:41

preživim zimu, dođe ljeto, zapali se jedno drvo, zapali se šuma, zapali se čitava bašta, zapali se ograda, zapale se chestovi, zapali se još jedna šuma... zapali se sve redom shiiit
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Edy Edy   20.03.2015 u 15:24

da javim da sam batalio i ovu igru igra je predobra sve pohvale da probate...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiii....

došao ja do 110tog dana, i zaboravi izać iz igre... ono nastavilo igrati i ja umro od GLADI.... a imao sam materijala i svega oko sebe pripremljenog za 3 zime, najjači kamp dosad... dan 110... jbg, dojadi kad se tako desi

što je najgore umro sam od gladi 2-3 puta imao sam onih save pointa i sve sam odradio dok nisam gledao
FoX FoX   20.03.2015 u 16:25

hahaahah i ja odustao posle 2,3 dana igranja...malo me smorilo a i mrzelo me da istrazujem kako sta...dobra ali opet...
Edy Edy   03.04.2016 u 20:06

Izašao novi expansion pack

Don't Starve: Shipwrecked DLC

Stranded 1&2 je bila jedna od mojih najdražih igara za telefon početkom 2010te godine. Sada su ubacili preživljavanje nakon brodoloma u Don't Starve Upravo skidam, pa javljam utisak, čini mi se da će biti odlično.

Link za torrent: kat.cr/don-t-starve-al ... .html
Edy Edy   31.08.2018 u 22:31

Da javim da sam počeo igrati Don't Starve Together,

Objava: Imam free pack igrice, pa ko hoće nek me pinga ovdje sa steam URLom, možda odlučim da vam pošaljem, ako ćete igrati.

PS: Inače je plaćena igra na steamu, 15 eura
FoX FoX   31.08.2018 u 22:50

Možda jednog dana ponovo počnem Sad bih je igrao ali nema se vremena
Mada i ako budem igrao, igraću staru verziju (nju imam na hard disku..)

Banished je isto kul ali nema se vremena
Edy Edy   31.08.2018 u 23:27

FoX, hoš online verziju? pošaljem gift, evo našao je na inventory.

Ne igram ni ja puno, dva sata sedmično ali et.

Forum početna