Don't Starve
Forum Tehnologija PC Igre

Edy Edy   07.03.2015 u 22:33

pobio sam ih sve sad što su u blizini, ali ima ih još da ne znam šta sa njima

Priložena slika:

FoX FoX   07.03.2015 u 22:36

imas moj post na prosloj strani hahahaha koliko pauka jbt..trebao si da restartujes mapu Sta je ono uokvireno? kocka u kocki ?
Edy Edy   07.03.2015 u 22:38

FoX (07.03.2015/21:33)
Koliko postova mogao si sve u jedan

Crna ruka NE crna rupa nznm,bio je 15 dan i ja pored logorske vatre i odjednom se cuje muzika neka i pojavljuje se crna ruka i dodje do mene i vrati se
razum? imaš milju načina jedan je sa mašinom, svaki put kad nešto prototipiraš, raste razum Ako nađeš blueprint, i naučiš ga, isto raste. Najviše razum raste kada spavaš Možeš napraviti šator i spavati u njemu, onda ti raste razum a povećava se glad ili vreću za spavanje od trave, i u njoj možeš spavati, ali je za jednu upotrebu raste i kad si u blizini svinja kojima si drag

sorry za postove, živcira me ovaj edit, što piše editovano i ispod da se vidi šta
FoX FoX   07.03.2015 u 22:40

wtf moze i da se spava...postoji i sator nisam znao za to...
Ima dosta tih fora ova igrica..treba sve provaliti jbt...
ahahah edit a jbg,sta ima veze
Edy Edy   07.03.2015 u 22:42

FoX (07.03.2015/21:40)
wtf moze i da se spava...postoji i sator nisam znao za to...
Ima dosta tih fora ova igrica..treba sve provaliti jbt...
pa da to je najjače u igri a tek igramo Sandbox, kako tek kad odemo u adventure mode i pođu priča da se otkriva ma prekompleksna igra imaš sakrivenih bonus tabova kao pseudonauka koja se otključa kada nađeš neke ruine dubooko ispod zemlje ali haj dođi do njih PS: čitao o tom na netu
Edy Edy   07.03.2015 u 22:46

inače, chestera ne hraniš Ali ima drugih čudovišta koje možeš nahraniti i pripitomiti a pauka ja ubijem tako što priđem gnjezdu, namamim ih i pođem trčat kad se okrenu primaknem se opet da me pođu pratit i sve tako dok samo jedan ostane da me prati i onda ga napadam staaalno dok ne umre Ako staneš na tren, poće tebe napadat ako nemaš oklop kakav kao zaštitu ubit će tee lahko. Ako ih je više od 1og ubit će te odmah
Edy Edy   07.03.2015 u 22:59

FoX (07.03.2015/21:36)
imas moj post na prosloj strani hahahaha koliko pauka jbt..trebao si da restartujes mapu Sta je ono uokvireno? kocka u kocki ?
a ta kocka... to je nekakav specijalni teren na njemu neka antička mašina i neko tajno blago ne mogu mu blizu pođe me napadati da vidiš, ruši sve pred sobom, kao buldožer... drveća redom

PS: u podešavanjima ja stavio Pauke na 'Most' zato ih je ovoliko, što je najgore sad će poći da se množe pa će ih biti još više. namjerno rekoh da vidim koliko će ih biti, nikad nemam dovoljno paukove mreže, uvijek mi fali za sve sad je imam dva slota puna
FoX FoX   07.03.2015 u 23:56

haahahha Ja nasao ulazu onu pecinu kao ispod zemlje...neka skorpija dole cuva strazu sta ti ja znam...i nasao sam dole miner light nije losa stvar,svetli jako i sporo se trosi..
Ne znam ,odlicna je igra,ali me smorila malo..mrzi me da sve to pohvatam sta,kako...I jednom sam u podesavanjima prebacio godisnje doba na leto...posle 5min igre crk'o sam od vrucine...video sam kasnije da postoji zastita itd...ali opet...treba da vodis racuna o hrani,razumu,zdravlju,monstrumima jos + o vrucini,hladnoci itd i jos na sve to treba ta vrata da trazis
Edy Edy   08.03.2015 u 00:13

FoX (07.03.2015/22:56)
haahahha Ja nasao ulazu onu pecinu kao ispod zemlje...neka skorpija dole cuva strazu sta ti ja znam...i nasao sam dole miner light nije losa stvar,svetli jako i sporo se trosi..
Ne znam ,odlicn
poteška je
Edy Edy   10.03.2015 u 13:41

preživim zimu, dođe ljeto, zapali se jedno drvo, zapali se šuma, zapali se čitava bašta, zapali se ograda, zapale se chestovi, zapali se još jedna šuma... zapali se sve redom shiiit

Forum početna