Najgora serija
Forum Zabava Serije

FoX FoX   10.03.2015 u 18:02

Pa prestao sam,ostala mi jos zadnja sezona a vuce me nesto da odgledam tu zadnju,da vidim kako,sta

@atom ,pa nemaju svi net na kompu ali ja pre dok nisam imao internet na kompu,odem u internet kafe,platim 1,2h skinem jednu sezonu neke serije ili film ili bilo sta...predlog za ove koji nemaju net...mada tesko ces po srbiji naci net kafice..nije to skupo,nmg da se setim ,1h je tada kostao valjda 50,100 din...tako nesto,sad je jeftinije sigurno..
atom atom   10.03.2015 u 18:13

@FoX pa sigurno taj ko nema net,ima nekog ko ima :xD Ode lepo do njega i skine.Ali,ipak je najpraktičnije ako imaju andrid tablet,lepo se konektuju na wi-fi i gledaju online,ili skinu,zavisi kako im je bolje
Cranium Cranium   10.03.2015 u 18:38

Atom kako se zvao beše onaj program za online gledanje na androidu? To moram da skinem, obrisao sam ga i sada nemam.
PARTYzan PARTYzan   10.03.2015 u 19:00

FoX ja iako imam net,svejedno ne volim da gledam serije (ni filmove) sa neta.Sterilno mi je i pored stereo zvuka,i pristojne dijagonale ekrana.Internet mi je najveći vašar,ima šta ti duša ište tako da ga koristim dozirano,samo kad "moram".Volim kad postoji termin,malo odgovornosti nije na odmet,ne mora sve "ovde i sad" A ako mi baš ne odgovara,snimim.Volim blok reklama,da posvršavam akutne obaveze Volim logo tv-stanice,kojoj plaćam pretplatu,pa i cela filmska ekipa ima neke vajde od toga A ako mi zafali nesh exkluzivno i ne čeka mi se,tu su bioskop i dvd.I serije koje zakasne za tv u odnosu na piratska izdanja na netu,su mi gotivnije jer mi njihov vrhunski,profi prevod u odnosu na fantomski sa neta daleko prevazilazi vremensku exkluzivnost.Bitnije mi je "kako" nego "kad".Net samo za "ne daj Bože" iliti "u zlu ne trebao"
atom atom   10.03.2015 u 19:07

Cranium (10.03.2015/17:38)
Atom kako se zvao beše onaj program za online gledanje na androidu? To moram da skinem, obrisao sam ga i sada nemam.
Show Box
martin martin   09.06.2015 u 23:20

Folk,Sinđelići
FoX FoX   10.06.2015 u 04:38

@PARTYzan (10.03.2015/18:00)
FoX ja iako imam net,svejedno ne volim da gledam serije (ni filmove) sa neta.Sterilno mi je i pored stereo zvuka,i pristojne dijagonale ekrana.Internet mi je najveći vašar,ima šta ti duša ište t
Ma ti si lud Mislim...i pored neta ti volis da gledas serije na tv ...Jest da ne moras da se petljas oko skidanja i tako to..ali ajd sto se na televizijama prikazuju bajate serije nego bombarduju svaki cas sa reklamama...znam pre kad sam pratio jednu seriju na tv-u...kablovski kanal je u pitanj(ovi nasi su jos gori) svakih 10min reklame..i to bas puste reklame kad se nesto bitno desava..ma begaj...a sto se tice prevoda..jest,to stoji...ali ako si bas toliki expert pa provalis da prevod nije ok,onda ti prevod i nije potreban i da...na sajtovima kao sto su titlovi.com ili prevodi serija ne moze svaka šuša da prevodi..svaki ubacen prevod se proverava..a i imaju tim dobrovoljnih prevodilaca .A sto se "zavrsavanja" poslova dok reklame traju tice...skines seriju i kad god imas neki posao sa strane pritisnes SPACE i pauziras kad god hoces prekines kad god hoces..ne moze da ti se desi da propustis nesto...Al opet..svako ima svoje..
martin martin   10.06.2015 u 04:42

Bioskop je zakon
atom atom   11.06.2015 u 18:31

@martin (10.06.2015/02:42)
Bioskop je zakon
Koliko ja znam,serije se ne prikazuju u bioskopu :xD
martin martin   11.06.2015 u 22:27

Ma kažem za filmove

Forum početna