Better Call Saul (2015 - )
Forum Zabava Serije

atom atom   02.06.2015 u 20:52

Počeo sam da gledam,baš je dobra serija.
FoX FoX   02.06.2015 u 21:15

Kazem ti ja Vince Gilligan nije normalan
atom atom   02.06.2015 u 21:25

Ovaj gl. glumac mi je poznat,znam da sam ga gledao u nekom filmu.
FoX FoX   02.06.2015 u 21:51

Mislis na Jimmy-ja?U dosta filmova je on glumio.
atom atom   02.06.2015 u 21:54

Gledao sam neku komediju sa njim,al nmg da se setim koju :xD
FoX FoX   17.02.2016 u 15:45

Moguće proveri na imdb

Inače,sezona 2 je počela
Najviše mrzim kad naprave ovako pauzu...tačno se i ne sećam šta se dešavalo u prethodnoj sezoni,a ono "gledali ste" na pocetku epizode nije dovoljno da bih se ppdsetio
Sve u svemu,epizoda 1 je ok...hahaha najjača fora u onom kafiću kad ispale onog lika
Tommy Tommy   17.02.2016 u 18:51

Viktor with k
FoX FoX   15.03.2016 u 18:24

Evo gledam redovno Baš je dobra serija jbt...breaking bad pa ova..serije u kojima je potrebno uključiti mozak ...stvarno svaka čast ovom Vince Gilligan-u...čovek je kralj.
Edy Edy   15.03.2016 u 18:55

Rataing za seriju opada naveliko. Mada je i dalje dosta popularna, sa 2+ mil gledatelja, nije nešto naročito, ako se uporedi sa prvom epizodom gdje je bilo preko 6-5 mil gledatelja ili sa drugom gdje je bilo 4 mil gledetalja. Od tada rating opada lagano ali konstantno.

Writing i produkcija su dobile odlične kritike, ali ljudi i dalje čekaju da vide 'šta je to specijalno o Jimmiju/Saulu'. Dok smo u Breaking Bad imali transformaciju karaktera, u BCS imamo jednog te istog odvjetnika, aka comedy act, koji se ne čini ni upola dubokoumnim kao što su bili karakteri u Breaking Bad. Ljudi i dalje čekaju 'The turn' koji će da pretvori low level seriju u nešto više. Potencijal je tu, ali ne baš exekucija.

Ovo je bazirano na osnovu 10tak reviewa koje sam pročitao za prvu sezonu Lično sam pogledao samo 2-3 epizode. I nije mi se vala dojmilo nešto. Zašto? Jer mislim da je Saul Goodman jedan od najzanimljivijih sporednih karaktera u Breaking Bad, ali kada uzmete u obzir da su svi ostali sporedni karakteri, čak i onaj sin, predobro obrađeni i dubokoumno, da se slobodno može reći da su zaslužili title main character-a, da li isto možemo reći za Saul Goodman? Prema kritikama, potencijal je tu, ali džaba potencijal ako nema akcije, tj. onog nečeg da vas natjera da pogledate sljedeću epizodu.

Breaking bad je akcijska drama. Dok je BCS više slice-of-life tragedy/comedy drama. Ne baš što su ljudi očekivali.

Lično mislim da je serija dobro odrađena, koliko sam vidio. Produkcija je top, i pisanje, Vince Gilligan je to Ali plot? Priča i čemu kreće? Not really. Imate bezbroj dokumentaraca koje su predivno producirani i imaju preljepe scene. Pa opet ne bih gledao TV seriju o morskim psima prije nego što bi gledao neku romance comedy seriju.

Planiram da uradim quick watch prve sezone da mogu da konkretno dam kritiku ovdje. Ali s onim što sam vidio od reviewa NAKON prve sezone, nije nešto naročito izvedena.
FoX FoX   15.03.2016 u 19:21

Kako god,meni se svidja nema akcije ovo je ipak drama alimsm da vredi gledati ovu seriju

Forum početna