Kosovo, nekad i sad.
Forum Politika Srbija

FoX FoX   02.06.2012 u 00:06

Srbenda (01.06.2012/21:28)
Roky takvi komentari su, bar u ovoj temi, zabranjeni.
brate da budemo mi malo realni...svi su protiv srba...ratom ne mozemo da dobijemo kosovo jer nam je vojska slaba...bice opet ista prica i ako bude rata...kako mi,obicni ljudi mozemo tu nesto da promenimo...znate i sami da Srbi nisu slozan narod...tako da od neke "bune" ili tako nesto nema nista...
Cranium Cranium   02.06.2012 u 00:35

Brate imamo mi prijatelja po svetu. Rusi, Kinezi, Francuzi opet...Grci Rumuni Slovaci Poljaci. Izrael nam je takodje veliki prijatelj. Ostali su uzdrzani, a neprijatelji su Ameri, Nemci i Britanci. I ne kapiram zasto svi misle da bi se ponovila 99'? Tada smo bili sami, u nametnutoj izolaciji. Tada nas je prodao ruski Boris. Danas imamo drugaciju sliku. Vlada ne da Srbe. A i znamo da Srbima vojska ne znaci puno. Daj klincima pusku i za 2 nedelje j**ace kevu komandosu. Muda su nam adut brate. ;-) nadam se da znas kako su prosli natovi komandosi 99' jer svi upuceni znaju da je bilo pokusaja kopnene invazije. j**ali smo im mamu. Posledica toga je ta da nam je zabranjeno da govorimo o njihovim gubitcima.
FoX FoX   02.06.2012 u 00:44

ne znam brateee..ali ja mislim da su to sve nazovi prijatelji...francuzi su u NATO...koliko znam...a i wecina njih....tako da...amerika se tu najvise pita...ko pita francuze dal oni hoce da brane srbe....
SRB
Srbenda  
 02.06.2012 u 01:42

Tesko da nam je Izrael prijatelj kad Ameri sve rade po njihovom nalogu... Cudo da do sad nisi provalio tu vezu. Njihov lobi je izuzetno jak i direktno su odgovorni za Nato agresiju '99. Olbrajtova i ekipa, tadasnji vrhovni komandant vesli klark...sve zidov do zidova... Ne bi ja imao nista sa njima. Nas su oduvek napadali neki savezi i alijanse gde se skupljao svakakav sljam, austrougarska, treci rajh,nato itd. Itd. a nikad nacionalne drzave...to je konstanta. Sve evropske nacije imaju zajednicki cilj a to je zaustaviti ubrzanu islamizaciju Evrope i masovnu imigraciju iz zemalja treceg sveta...
AKON AKON   02.06.2012 u 02:27

pa zasto su ameri napali irak pa narawno zbog nafte, zasto hoce da uzmu srbiju zato sto smo puni mnogobrojnih ruda amer nenapada za dzabe uwek ima koristi
Cranium Cranium   02.06.2012 u 02:36

Mislio sam na izraelski narod...i na sve ostale narode. Ne na vlade tih naroda. Znas li sta bi poljaci napravili od varsave da krene neki napad na Srbiju? Okupirali bi ulice. Ludi Rusi bi dosli u dobrovoljce da ginu ovde. Kinezi bi skupljali neke donacije...Grci isto. Setite se da su Grci odbili da nas bombarduju, a i danas Rumuni i njihov KFOR na Kosovu ne zele da budu deo masinerije Amerike, te su se povukli sa kosova. Malo ko zna da su Francuzi 1998 bili pod ogromnim pritiskom da bombarduju, oni su odugovlacili maksimalno dok zavrsimo posao dole, iako je tad na vlasti bio onaj debil. I kad je pocela intervencija svi su se zalili na francuze jer ovi skoro nisu ni bombardovali, gadjali neke livade, preletali itd. Ne branim ih, samo naglasavam.
SRB
Srbenda  
 02.06.2012 u 17:24

Fox, aj odradi ovo da lepo kodira linkove, vidis kad ima crtica - u linku odma se ubaguje jbm ti
Skratite ove linkove...
FoX FoX   02.06.2012 u 17:26

Srbenda (02.06.2012/15:24)
Fox, aj odradi ovo da lepo kodira linkove, vidis kad ima crtica - u linku odma se ubaguje jbm ti
Skratite ove linkove...
namesticu
FoX FoX   28.06.2012 u 12:53

opet sukobi...8.ranjenih srba...

Forum početna