FL STUDIO
Forum Zabava Muzika

DR_
Dr_Psycho  
09.02.2020 u 20:40

hocu da vidim kakv je
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Cranium Cranium   04.04.2020 u 18:49

Ovo moram da isprobam. Deluje zesce programirano. Nemoguce da je tako limitirana muzika. Drugi deo mi je jasan, i sam sam ga provalio. Ali, u kombinaciji sa prvim delom...mindblowing. Moracu ovo da probam, auuuuuuu sad sam se izlozio. Kicmu svake muzike ti mozes da napravis kao sablon.
Cranium Cranium   04.04.2020 u 20:19

Sablonski sam odradio ovo za bukvaaaalno 5 minuta. Zato sto znam sta radim tu i tamo, samo nisam znao ovu caku. Auuuuu. Bas je kul. Jos kad krenem da menjam oktave u chordovima. Ko zna sta sve moze da se dobije. Ovde sam stavio dva kanala. Jedan sa chordovima. Gde sam isao sablon 4-3 , 4:3 , 3:4 , 3:4 , 4:3. A ovaj drugi kanal sam iskopirao root note samo (sa prvog kanala). i podigao ih za dve oktave. I odradio varijacije na brzinu. Rezultat je ovaj. Nije lose za ovako kratko vreme. Auuuu jedva cekam da isprobam ovo na arapskoj ili gypsy skali. Oni nemaju note kao mi poredjane. Mi imamo C skalu. Od jedne do druge oktave imamo 12 nota. Znaci izmedju C4 i C5 imamo 12 nota. Arapi imaju 8. Zato je njihov zvuk tako unikatan za nas. Oni nemaju one crne dirke. Tipa sledeca dirka bela nama je D, a njima je C#. Umesto A, oni imaju G#. I to moram da isprobam. Samo zesca koncentracija mi treba.
Cranium Cranium   04.04.2020 u 20:20

I naravno, posle tolikog pisanja, ja zaboravim da ubacim fajl. Hahahaha

Priloženi fajl : n.mp3 (1.18 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Cranium Cranium   18.12.2021 u 13:39

Druuuužeeee, i'm mind blooown. Šokiran sam brate šta tehnologija ume. Bukvalno da sam ja eminem, ja bih lepo uzeo i kupio neki najbolji AI, pisao tekstove i ubacivao ih da mi kompjuter odrepuje na način na koji sam ja repovao nekada. Ovo je brutaaaalno, sem što je tekst cringe jer ga pisao ko zna ko. Bukvalno kao da slušaš neki rare materijal, freestyle iz 2000,2001.
Cranium Cranium   17.07.2024 u 19:50

@fox Lisice sta ima novog. Hahahaha.

Aaaaa uspomeneee. Jel se secas kad si mi pricao da nikada nista nisam isterao do kraja? Eee sada vise ni ne zapocinjem. Nemam j**enog vremenaaaa da udjem na sajt, a kamoli da se petljam. Msm serem, imam vremena, ali nemam zelje. Nista vise nijeee kao nekada
FoX FoX   20.07.2024 u 09:05

@Cranium, E kran.... Ima samo staro.
Hm, e imam nešto zanimljivo, ali nikako da ti pošaljem. Videću ove godine da to rešim

Nisam skoro petljao. Čim napravim veću pauzu, ispadnem iz takta

Ma razumem te. Prešao si na novi "level" u životu i to je to. Sasvim razumljivo
Cranium Cranium   21.07.2024 u 19:57

@FoX, Salji bre.

Zanima me.

Ma brate kuca posao, zena, dete. Zivim ti bukvalno od vikenda do vikenda. Kad dodje vikend ne znam sta cu pre.
FoX FoX   25.07.2024 u 22:32

@Cranium, Ma znam brt. A to za vikend, isti slučaj
Nemaaaa, dosta si vrdao

Hm, eve gi, al stavi sluške Nisam ga baš najbolje miksovao, a izgubio sam flp. Tako da sam kol'ko tolk'o doterao sa ekvilajzerom...

P.S. ovo je samo jedan u moru projekata, ali posvećen tebi..videćeš i zašto

Priloženi fajl : black_omb.mp3 (3.48 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Cranium Cranium   26.07.2024 u 20:34

Opaaaaaa, crni bombarder. Ekstra je ovo, misticno.

Forum početna