Pakao u središtu zemlje
Forum Misterije & Natprirodno Misterije

atom atom   10.05.2015 u 19:08

1980 godine,Sovjetski geolozi su poslati u Sibir radi ispitivanja zemljinog jezgra,tu ekspediciju je predvodio Dr.Azakov.Specijalnom burgijom su probušili rupu duboku 14,4 km ispod zemljine kore,radi ispitivanja tla jer je u tom delu Sibira tada često podrhtavalo tlo.Temperatura u rupi je izmerena na 1.100 stepeni celzijusa."U rupu smo spustili supersenzitivne mikrofone,kako bi smo pokušali da osluškujemo podzemna kretanja u nekim intervalima.Međutim mikrofon se na pola dubine rupe istopio,ali zvuk koji smo u tom trenutku uspeli da snimimo je ostao sačuvan.Bio je to visok ton za koji smo mislili da dolazi od naše opreme,ali kada smo utvrdili da ne dolazi,taj zvuk je naučnu logiku pretvorio u strah.Čuli smo na hiljade ljudskih glasova kako vrište i zavijaju od bolova,jedan glas je nadjačavao ostale,ali smo ipak mogli da čujemo na hiljade drugih vrisaka u pozadini.Srećom,to tamo dole,je tu i ostalo.",rekao je dr.Azakov.Iz straha,svi naučnici su prekinuli rad na projektu.
DR_
Dr_Psycho  
 10.05.2015 u 20:18

Eh,ko ce sad u to verovati. Ima snimak na youtube-u,trebao si ga postaviti.
atom atom   10.05.2015 u 20:22

Pa ja i ne verujem baš,ali gledao sam neki dokumentarac gde su govorili o ovome pa mi bilo zanimljivo
DR_
Dr_Psycho  
 10.05.2015 u 20:46

Paaaa...ko zna. Mada nema smisla. Znaci da je pakao u Zemlji? Pali andjeo je pao..verovatno na Zemlju,pa iz tog stanovista,mogu zakljuciti da na(u) Zemlji i jeste pakao.
atom atom   10.05.2015 u 20:49

Ne znam,mada imaju slike te rupe i one velike mašine koja je bušila tu rupu,a čuo sam i taj snimak,stvarno zvuči jezivo,mada ko će ga znati.
Cranium Cranium   10.05.2015 u 23:08

I ja isto mislim da je pakao dole. To je ono. Pakao, Raj, Crno, Belo, Djavo, Andjeo, Dole,Gore. Ali mene to ne brine jer nemamo dodira sa time. Ako je ovo istina, sine 14,4 km je mala razdaljina. A opet sasvim dovoljna razdaljina. Gde je taj snimak, i ja bih da ga čujem
DR_
Dr_Psycho  
 10.05.2015 u 23:11

Cran,hocemo li na put? http://m.youtube.com/watch?v=-hCL6PkJ75Y&itct=CDsQpDAYACITCOesroPyt8UCFYpDagodvBIAtVIMUGFrYW8gdnJpc2Fr&client=mv-google&gl=BA&hl=en
atom atom   10.05.2015 u 23:16

Možda ću zvučati blesavo,ali majke mi,ja bi voleo da odem tamo gde su to kopali
DR_
Dr_Psycho  
 10.05.2015 u 23:18

Atom,ajd da sidjemo dole,da vidim jel mogu ziv da obitavam u paklu
DR_
Dr_Psycho  
 10.05.2015 u 23:20

Djavo postoji budite uvereni. tri sestice (666) su poznat simbol koji se svuda pojavljuje. Cak i u bar kodovima je sakriven.

Forum početna