Oj rakijo šljivovico.
Forum Zdravlje Ostalo

Zvezdas Zvezdas   22.01.2017 u 22:05

da se ukljucim u temu

desavalo se i meni par puta da se olesim sa drustvom pretezno sam se ja lesio od crnog vina,jasam ti svasta mesao,pomesam crveno vino sa koka kolom i smuci mi se nije puno trebalo da se napijem a dusu sam ispustio tu noc

ali...isao sam sa drugarima na neku zurku,isto ja pravio bambus samo sto je bilo crno vino i napijem se,jedva ja dosao kuci nekako,malo me prdrzavali itd,tako pijam legao odspavao 10-ak min,i smuci mi se ja trk za wc solju povracao sam bogami 10 min tako se posle vratim i zaspim,ali me bolela glava celu noc,i izutra kao da me gadjala zolja pravili su moji i domace vino isto sam se olesio ali najgore sto ti pijes vino a ono te tek kasnije stigne,dok je kod piva drugacije
FoX FoX   22.01.2017 u 22:10

Zvezdas, Osećam da posle toga nisi više probao vino
Ne znam...ja ne mogu da pijem vino a ni rakiju ,ne volim nešto ni one koktele...jedino pivo dolazi u obzir
Moraću jednom da probam da se napijem sa vinom da vidim ima li razlike
Zvezdas Zvezdas   22.01.2017 u 22:15

FoX, ahahha i danas mi smeta vino to je posledica od tada ,pogotovo crno a sada i ja koristim samo pivo,i spricer ako tanak Vino te tek kasnije stigne ali pivo te odmah uhvati
Cranium Cranium   22.01.2017 u 22:17

FoX (22.01.2017/21:10)
Zvezdas, Osećam da posle toga nisi više probao vino
Ne znam...ja ne mogu da pijem vino a ni rakiju ,ne volim nešto ni one koktele...jedino pivo
Od vina ti je nekako lepše. Toplo ti je u stomaku. A i treba ti manje litara da se napiješ. Recimo da meni bude leeepo od vina, treba mi jedno litar. Nisam se odvalio, a ono....boooli me ku**c. Dakle, pripit sam. Dok mi za vopi treba jedno 2 litra za isti stadijum.
DR_
Dr_Psycho  
 23.01.2017 u 03:03

Meni daj litru piva i olesio sam se. A kamoli vino ili rakiju. Ne daj ti Boze
FoX FoX   23.01.2017 u 23:38

Dr_Psycho, isto brt litar piva mi je dovoljno ne znam u čemu je fora ali nije loše...uštedim pare
PARTYzan PARTYzan   24.01.2017 u 01:34

Fora je u jednom od ova dva- (ne)tolerancija na alkohol je urođena, tako da ako je oduvek tako, urođeno je. A kod alkosa, na kraju toxikomanske faze dođe do pada tolerancije pa umesto 2 gajbe koliko im je nekad trebalo da se oleše, budu im dovoljne 2 flaše (organizam prezasićen ) Kontam da vas dvojica nemate staž za ovo drugo
DR_
Dr_Psycho  
 24.01.2017 u 01:41

FoX (23.01.2017/22:38)
Dr_Psycho, isto brt litar piva mi je dovoljno ne znam u čemu je fora ali nije loše...uštedim pare
Meni je fora sto se posteno nisam napio 3 godine
Cranium Cranium   01.10.2017 u 20:49

Ahahahahahah, imam par novih ispada. Sto tudjih, sto svojih. Slatko se nasmejah na lisicu domacina. A i na moju agoniju trazenja satora po sumi, u mrklom mraku. Ajooooj
FoX FoX   01.10.2017 u 23:52

ahahah jos mi je sveza ta scena kad sam ga jurio znači da nisam baš baš bio pijan

novi ispadi e to bih voleo da čujem

Forum početna