atom atom   13.11.2015 u 13:22

World War Z-PDF knjiga na srpskom

Priloženi fajl : maks bruks~svetski rat z.pdf (1.25 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
atom atom   13.11.2015 u 18:34

The Strain-Pdf knjiga na srpskom

Priloženi fajl : the strain - guillermo del toro.pdf (1.45 MB.)
atom atom   15.11.2015 u 10:16

Poceo sam da citam The Strain,bas je extra knjiga,opisi,dijalozi,extra napisani.Bolja mi je knjiga od serije.
FoX FoX   15.11.2015 u 13:21

Baš ću pogledati
jbt još nisam pročitao Ja sam legenda pff
atom atom   15.11.2015 u 13:29

Ja sam poskidao 6-7 knjiga,sad sam na pola The Strain,pa se bacam na Put boje krvi(post apokaliptican roman),pa onda Pines,pa Kad jaganjci utihnu a posle cu da vidim sta cu citati
atom atom   17.11.2015 u 09:52

Strain:The Fall pdf knjiga na srpskom

Priloženi fajl : pad - guillermo del toro.pdf (1.11 MB.)
atom atom   17.11.2015 u 10:02

Strain:The Night Etrenal pdf srpski

Priloženi fajl : vecita noc - guillermo del toro.pdf (1.28 MB.)
atom atom   17.11.2015 u 18:24

Preziveo,e-knjiga na srpskom

Zanr:Horor,Fantastika

Opis:Jednog obicnog dana u malom gradicu Iton,jedan starac je mirno setao gradom.Od jednom je zacuo neki zvuk i pogledao je u nebo,video je ogromni putnicki avion kako u plamenu pada,avion je pao u neku ulicu u gradu Iton.Starac je odmah otrcao do mesta pada u nadi da ce nekom zatrebati pomoc,medjutim ta nada je brzo nestala jer je svih 300 putnika poginulo i njihovi delovi tela bili su razbacani po celoj ulici.Ali,jedan covek je preziveo,covek po imenu Keler,koga su od smrti sacuvali demoni.

Priloženi fajl : džejms herbert - preživeo.zip (0.8 MB.)
atom atom   18.11.2015 u 14:37

Nightwacth(Nocna straza) serijal DOWNLOAD

NOĆ JE OPASNA NA ULICAMA.
Ali ne zbog prestupnika ili manijaka. Kada padne mrak i snage zla ponovo zavladaju, tu su oni koje ne možemo sresti po danu – crni carobnjaci, vampiri i drugi zli duhovi. Moskovskim ulicama šetaju Ini, vlasnici natprirodnih moci i sposobnosti da ulaze u Sumrak, paralelni svet senki koji postoji uporedo sa našim. Svaki Ini podanik je Svetla ili Tame. Nocna straža, prva knjiga iz serijala, prati sudbinu Antona, mladog Inog, podanika Svetla. Kao agent Nocne straže, on mora da patrolira moskovskim ulicama i metroom, i štiti obicne ljude od vampira, crnih magova, i ostalih sluga Tame. Kada nai e na Svetlanu, mladu ženu na koju je bacena mocna kletva, i spase od vampira jednog neopredeljenog Inog, Jegora, bice uvucen u splet doga aja koji ce zapretiti labavom primirju Svetla i Tame, ali i celom gradu...
atom atom   18.11.2015 u 14:58

The Dusk-Dimitry Gluhovsky DOWNLOAD

Triler noar , Dmitrija Gluhovskog vodi nas kroz savremenu Moskvu i prošlost kraljevstva Maja od koje nam zavisi budućnostu ...

Da je ovo znanje tajno, i tajnu ovu čuvaju ljudi, demoni i bogovi, na ravne časti. I da je ovo znanje prokleto, kao što su prokleti i svi upućeni u njega... Da će mi se poruka jednog dana razjasniti, i da ću imati obavezu da je prenesem dalje...
Čudne i neobjašnjive stvari događaju se u Moskvi i čitavom svetu. Da li je na pomolu sudnji dan?
U ruke prevodioca Dmitrija dolazi tajanstveni španski rukopis. Dnevnik nepoznatog istraživača govori o Srednjoj Americi u vreme konkistadorskog osvajanja, putovanju kroz nepregledne i za-strašujuće džungle Jukatana i magiji i misterijama Maja. I - počinje od drugog poglavlja, u kome misionar Dijego de Landa odlučuje da žrtvuje svoje ljude da bi dobio svitke koji možda mogu da predskažu budućnost. Ali, oni nisu namenjeni njemu...
Probijajući se kroz lavirinte priče, Dmitrije shvata da je došao trenutak u kome nije ugrožen samo njegov život već i opstanak čovečanstva i da je on jedini koji možda može zaustaviti kataklizmu. Apokalipsa zapisana u starim tekstovima drevne civilizacije najavljuje svoj dolazak, a jedan usa-mljeni i otuđeni čovek započinje trku s vremenom...
U svom već prepoznatljivom stilu, Gluhovski plete borhesovsku priču o krhkosti realnosti i ljud-skog bitisanja, o prividnoj bespomoćnosti čoveka pred moćnim silama i o svetu u kome ništa, pa čak ni proročanstvo, nije onakvo kako izgleda...

Priča zbog koje ćete u jednom trenutku izgubiti tlo ispod nogu...
Da li je započeo kraj sveta, ili samo kraj obične epohe u istoriji planete...

Forum početna