atom atom   20.11.2015 u 21:45

Sumpor-Daglas Preston DOWNLOAD

Specijalni agent FBI Pendergast istrazuje slucaj ubijenog kriticara umetnosti Dzeremija Grouva,koji je na grudima imao istopljen krst.Otisak kopita progoren u pod i miris sumpora podsecaju na legendarne uzase koje snadju one koji sklope pakt sa djavolom.Pendergast procesljava Njujork u nadi da ce naci jednostavno objasnjene:"Zlikovac je samo ljudsko bice."ali ga istraga odvodi dalje od Njujorka,do Italije i do starih arheoloskih nalazista.Ono sto ce otkriti tamo,ce ga ubediti u skroz drugu pricu.
twistex twistex   22.11.2015 u 22:21

@FoX (10.10.2015/14:53)
Tražio sam I am legend knjigu,pdf na srpskom i našao na ovom sajtu malipirat.com/forum ... teka/
Vidim ima doooosta knjiga a i filmova,programa itd samo je potrebno da se registrujete
Nisam gledao film a ni citao knjigu vec sam prvo procitao elektronsku knjigu i to prvu u zivotu..sta znam procitao sam je za 4 sata iz cuga znao sam ponesto o ovome al sad znam i zasto se tako zove kad bi ocenjivao evo 6/10
Tommy Tommy   25.11.2015 u 01:25

Mario Puzo Kum
popara.mk/file/2012/05/ ... o.pdf
dropbox.com/s/hrp9 ... ?dl=0
atom atom   04.12.2015 u 18:23

Priložena slika:

Zanr: Sci-fi

Download pdf srpski
atom atom   07.12.2015 u 13:57

H.G.Wells Rat Svetova DOWNLOAD

Vremenski putnik dolazi u 802.701. godinu u zajednicu Eloia. To su dobroćudna, no degenerirana ljudska bića niske inteligencije koja se prehranjuju voćem, ništa ne rade i žive u blagostanju, no prividnome, jer podzemne špilje nastanjuju majmunoliki Morlocki koji se hrane mesom, i to mesom Eloia. Roman opisuje mračno društvo budućnosti u kojem se potlačena klasa pretvara u rasu ljudoždera, a nekadašnja viša klasa postaje samo meso za prehranu.
U drugom romanu "Rat svjetova" (1898), riječ je također o zločinu i teroru, no u kozmičkim razmjerima; Marsijanci s obzirom na sve hladniju, time i teže podnošljivu zimu na svojoj planeti planiraju invaziju na Zemlju. Zemaljsko se stanovništvo prema prvim pristiglim kolonijama odnosi gotovo nezainteresirano, no takav stav postepeno se zamjenjuje panikom, masovnim strahom i bijegom.

Po romanima je snimljeno više filmova a radio drama 'Rat svjetova' 1938. u režiji tada 23-godišnjeg Orsona Wellesa je izazvala paniku neviđenih razmjera. Policijski telefoni, radio postaje, novinske kuće, bile su zatrpane pozivima uplašenih građana, a organizirane su čak i molitve. Jedan farmer navodno je zapucao na vodotoranj misleći da je Marsovac. Program je slušalo šest milijuna ljudi, od čega ih je više od milijun i pol povjerovalo u istinitost priče.
Edy Edy   15.12.2015 u 02:58

@FoX (19.10.2015/15:58)
Stiven King sve knjige (na našem jeziku) pa ko voli nek skida

Stiven Edvin King je američki pisac,poznat kao najuspješnjii današnji autor horor romana, scenarista, muz
I love you
atom atom   10.01.2016 u 17:13

Priložena slika:

Zamislite da imate mogucnost da koristite vremeplov,i da mozete da se nadjete u bilo kom vremenu.Robert Doinger je vlasnik korporacije ITC koja je izumela vremeplov.Kada dr Jonshon nakon eksperimentalnog koriscenja vremeplova ode u doba Francuske revolucije,bez mogucnosti da se vrati u sadasnjost.Doinger salje spasilacku ekipu.Ubaceni u vrtlog gradjanskog rata na jugu Francuske Merek,Chris i Kate moraju pronaci dr.Jonshona i vratiti se u sadasnjost.
Michael Crithon-Niz Vreme DOWNLOAD
atom atom   20.03.2016 u 18:18

Priložena slika:

Philip K. Dick-Minority Report Knjiga na srpskom
atom atom   24.03.2016 u 12:04

Priložena slika:

Post-apokalipticni roman,prvi put objavljen 1959 godine.Radnja romana se desava 600 godina u buducnosti,svet je unisten u nuklearnom ratu.Usledilo je doba neznanja,nasilja i varvarizma te je svet postao rusevina nalik na nocnu moru.U tom svetu su zabranjene knjige i skoro sve su unistene u ratu,osim male kolicine koje se cuvaju u crkvama.Svetlo na kraju tunela su monasi iz Albertinskog reda koji imaju zadatak da ocuvaju kulturu ili ono sto je od nje ostalo.

DOWNLOAD
Tommy Tommy   24.03.2016 u 16:47

Zecharia Sitchin - Dvanaesti planet
sendspace.com/file/msukts
Zecharia Sitchin - Posljedni Dani
sendspace.com/file/cvlhxe
Zecharia Sitchin - Rat Bogova i ljudi
sendspace.com/file/zw5y3z
Zecharia Sitchin - Revizija postanka
drive.google.com/file/ ... /edit
Zecharia Sitchin - Stepenište do neba
mega.nz/#!JkllxAqb!GIo ... -H1-I