Alcatel OT-995
Forum Tehnologija Mobilni telefoni

Zvezdas   13.06.2015 u 22:45

Opste je poznato da ja koristim te Alkatel telefone, oba fona koja sam koristio proizvodi Kina.
Sto se tice wi-fi i moj fon hvata vecinom slabe signale ali pronađe i dobar signal
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
atom atom   13.06.2015 u 22:48

Nisam ja ni rekao da su Kinezi loši,što se mene tiče mene ovaj moj tablet dobro služi,nemam nikakve zamerke.
Edy Edy   13.06.2015 u 23:33

@Zvezdas (13.06.2015/20:45)
Opste je poznato da ja koristim te Alkatel telefone, oba fona koja sam koristio proizvodi Kina.
Sto se tice wi-fi i moj fon hvata vecinom slabe signale ali pronađe i dobar signal
Opšte poznata činjenica: Zvezdas koristi Alcatel ?
hahhaha

Common knowledge, kako bi rekli ameri

Nisam ja ni rekao da su Kinezi loši,što se mene tiče mene ovaj moj tablet dobro služi,nemam nikakve zamerke.

yes, you did. rekao si 'iako je ovaj kineski' ... PS: kinezi su itekako loši... samo se kote, ima da nam sav kisik podišu
Edy Edy   13.06.2015 u 23:38

PPS: da se izvinim svima koji su se možda našli uvrijeđeni u vezi zadnjih nekoliko postova. Došlo mi nešto da trolam, malo da se opustim, vruće ko vrag a ispiti me ufatili na faksu... A i da se hvalim sa znanjem o računarskim mrežama
Zvezdas Zvezdas   14.06.2015 u 00:10

Edy, koristio sam Alcatel ot 818 i sada koristim Alcatel onetouch_t_pop 4010D zato kazem da je poznato a i ja cesto njih preporucujem ovde na bf_u i to se zna

Forum početna