Dragon Ball Super (Prevedeno na srpski)
Forum Zabava Serije

Welicak94 Welicak94   06.07.2015 u 00:43

Cranium, Jeste... ovaj debeli kog sad vidis je samo Bu, i on je dobar... A onaj drugi je postao Jub (Uub na eng), onaj decak.
Cranium Cranium   06.07.2015 u 00:47

Pa jel umro ili nije? Znam da su bili na turniru Goku i onaj klinac, pa je Goku uzeo da ga trenira jer je klinja fazon jači od Gokua.

Aaaaaa nostalgija.
Welicak94 Welicak94   06.07.2015 u 00:50

Cranium, Bu nije umro, a onaj zli Bu je umro, sje*ao ga je Goku sa onom duhovnom bombom Ali na kraju je kao taj zli Bu reinkarniran u tog decaka...
Cranium Cranium   06.07.2015 u 00:54

A neeeee, odo ja mnogo daleko. Turnir je bio nekoliko godina nakon ubijanja Majin Boo-a. Tada se pojavila i ona mala Gokuova unuka. Dakle sada bi trebalo ovaj klinac da bude beba ili šta ti ja znam. Možda nije ni tražio još Goku da se Majin Boo pretvori u klinca. Tjst snaga predje u klinca. Počeo sam da zaboravljam.
Cranium Cranium   06.07.2015 u 00:55

E daaaaaa, uglavnom ih je sve sj**avao sa spirit bomb.
Welicak94 Welicak94   06.07.2015 u 02:41

Cranium, Jeste ovo bas nije nastavak sa 291 epizode, vec odma' nastavak posle smrti Madzin Bua, tako da ta Gokuova unuka nije rodjena, Pen tacnije
Spirit Bomb klasicna dominacija
Welicak94 Welicak94   06.07.2015 u 02:43

Ja licno nisam sad bas bas zaljubljen u ovo novo... meni se ipak posle svega vise svidja ona prva zmajeva kugla iz '86 god... Msm ovde je kvalitet obrade , crtanja extra nema sta... videcemo ovo je tek prva epizoda, sada izlazi po jedna nedeljno nadam se da cu uvek naci HD epizodu... posto sam ovu jedva nasao u HD Svuda po netu ima ona snimana sa tv-a , ovu sam ubo na drugoj-trecoj stranici na guglu i to torrent... neko bas nabavio original nzm kako i odakle
Cranium Cranium   06.07.2015 u 13:24

Ne znam, meni je Z serijal najbolji. Onog starog Gokua kao klinca se sećam kroz maglu. Šta sam imao, fazon 10 godina, možda 11. Ali svaaako jutro sam gledao. Onda pred zgradu, prepričavanje, šibanje itd. Ahahahahaha. Ali Z serijal bi je omiljen. Top 5 likova.

1. Goku naravno jer je to Goku.

2. Vegeta jer je car. Ali postao mi omiljen tek kad je krenuo da šiba ove Frizine vojnike. I posle oni njegovi ispadi sa Bulmom, šuljama itd. Kralj.

3. Trunks, terminator momenat kada se vratio u prošlost da upozori, a i kasnije ovaj pravi Trunks klinac je gotivan.

4. Picolo, kupio me zbog Gohana kada ga trenirao, žrtvovao se itd.

5. Tien je meni bio omiljen uvek. Šteta što je slabiji od ovih pa ga nema u seriji kao ostali. Kada je bio onaj turnir u prvom serijalu, meni omiljen bio Jamača od ostalih. Tien mu slomio nogu u polufinalu, i tad sam bio iz fazona uuu mamu mu j**em. posle sam ga zgotivio kad je vežbao da zatvori picola u onu vazu, šta li je.
GRO
GrofWap  
 06.07.2015 u 14:20

deco deco hahahahahahahahaha....
Cranium Cranium   06.07.2015 u 15:17

Skrenuću sa teme ali moram.

Mi smo ovo gledali kao klinci i drago mi je zbog toga. I opet bih gledao. Nema tu ničeg da se stidim. Da si ti malo više gledao crtaće kao klinac, a malo manje imao psihotične misli i traume, možda bi i nešto postalo od tebe. Ovako si samo jedan ogorčeni matorac koji u mislima ima samo boleštine, seks,perverzije, prevare, oružje, fašizam i hakovanje. Sve neke ilegalne gluposti. Kratko rečeno, ne bi bio čudak. Dok mi na forumu otvaramo svakakve teme i raspravljamo o istima, ti sa svojih 30 i kusur godina u guzici razmišljaš samo o gore navedenim stvarima. Ako pričamo o detinjarijama, nema većeg balavca od tebe. Tako da tišina.

Dakle, zmajeva kugla. Opet bih je gledao.

Forum početna