Dragon Ball Super (Prevedeno na srpski)
Forum Zabava Serije

GRO
GrofWap  
 06.07.2015 u 16:10

Cranium, pa gledaj i poslje 19h dudu nek ti welicak da hahahaha...
Cranium Cranium   06.07.2015 u 17:15

Odgovoriću u inboksu, da ne bih spamovao temu.
Welicak94 Welicak94   06.07.2015 u 23:43

Cranium, Ti brt ako pozelis da gledas prvi serijal zmajeve kugle, imas na onom mom sajtu za zmajevu kuglu sve epizode sinhronizovane... naravno u losem snimku, al jbg, bar ih ima.
A kad si pomenuo omiljene likove, meni je omiljen Pikolo. Zasto? Jer mi je nekako ozbiljan non-stop, ima dobar tip borbe, opasno izgleda, ali steta sto i on ispada slabic na kraju...
Meni Goku kao glavni lik i nije nesto posebno... msm sve je to extra, ali... Na kraju Z serijala je cista glupost da napusti porodicu da bi otisao da trenira nekog klinca.

Zato sada ovaj Super serijal ispravlja tu gresku i nastavlja Z pre te scene , pre dolaska tog klinca ;) Slucajnost? Ne bih rekao...
Cranium Cranium   07.07.2015 u 01:30

Kapiram da ima na netu i prvi serijal zmajeve kugle u hd. Tjst u dobrom kvalitetu, ne snimano sa TV-a kao ove naše. Samo da nije na Japanskom. Engleski mi nije problem, posebno jer je to crtani film, nije sednica saveta bezbednosti UN pa kao moram da budem skoncentrisan sve vreme. Ne znam, možda i uzmem da gledam dok čekam ove nove epizode na engleskom.
Cranium Cranium   07.07.2015 u 01:36

Pazi brate, svi oni jačaju, ali red ostaje isti. Goku i Vegeta skoro isti, pa Picolo iza njih, pa Tien, pa Krilin, pa Jamča pa onaj mali beli. Trunksa, Gohana i Gotena ne računam jer su i oni prejaki za Picola. Dobro, Gohan da, a ova dva klinca i nisu. Tako da Picolo nije uopšte slab. Mislim da bi ovaj fusion Picolo sa gardian-om odvalio Frizu, a Friza je bio prejak. Naći će načina svi da se nekako ojačaju, ali Goku i Vegeta su prvi.
Welicak94 Welicak94   07.07.2015 u 01:40

Cranium, Ima naravno u HD, jedan od mojih planova u buducnosti je da odradim HD epizode sa nasom sinronizacijom... Eno npr uradio sam jednu epizodu Zmajeve Kugle Z (prva epizoda) ... ispalo je super
A Goku i Vegeta kao isti, ali ustvari zna se i vidi se da je Goku najjaci al jbg...
HD epizode poskidaj sa kickass-a, a moj savet ti je da skines torrent sa imenom Dragon Box... to ti je ceo komplet svih mogucih filmove, epizoda i sve ostalo sto cini zmajevu kuglu u jednom paketu. Originalni su snimci, ima da se bira jezik i muzika... I format je 4:3 , onaj originalni, a ako nadjes 16:9 znaj da je to isecena slika...
Welicak94 Welicak94   07.07.2015 u 01:44

Bolje ne pricaj o ovom sa mnom Ja o Zmajevoj Kugli mogu 24/7 Upoznat sam sa svakom zackoljicom zk
Cranium Cranium   07.07.2015 u 01:51

Uzeću da gledam ipak. Sad sam se izložio. Od sutra gledam. Ma gledaću online, nema šanse da ja skidam to. .

Isti su, samo Goku uvek brže napreduje. Kad je Goku bio Super Saiyan, Vegeta je bio običan. Kad je ovaj postao Super Saiyan 2, Vegeta je bio Super Saiyan. :-) Ali da Goku nekim čudom prestane sa treningom, Vegeta ga stiže i prestiže lagano.
Welicak94 Welicak94   07.07.2015 u 02:01

Cranium, Ako oces da gledas na eng, preporucujem ovaj sajt watchdragonballz.org/ , odlicno je odradjen, i takodje je u 4:3 formatu sa onom japanskom muzikom
A sinh imas sve na mom sajtu...
Cranium Cranium   07.07.2015 u 02:05

Hvala hvala. Videću sutra. Neka, hoću full kvalitet, nije problem Engleski

Forum početna