BladE Framework
Forum Tehnologija WapMaster Sekcija

ICE
IcE  
 11.07.2015 u 02:10

Za dobar i funkcionalan i nadasve pregledan web/mobile sajt pozeljno je da vas sajt "vozi" na nekom dobrom css frameworku ,ima ih dvadesetak sirom interneta cija imena se isplati spominjati . svaki od njih ima svojih mana i prednosti ali zajednicko im je svima sto nijedan od njih nema menager panel kao sto ga ima moj prvi vlastorucno pisani css3 framework . ideja se dosta dugo muvala po mom mozgu previse opterecenim politikom i gospodarstvom ,financijskom situacijom i borbom za goli zivot .u takvim uvjetima rijetko kad se radjaju dobre ideje koje mogu bit korisne .
ICE
IcE  
 11.07.2015 u 02:17

BladE je kombinacija cistog css3,javascripta i javascript object notation-a iltiga json-a.iza ovog frameworka stoji neuobicajan koncept targetovanja html5 blokova preko ugradjenog css menager sto znaci da se nece moc ugradi u postojece sajtove koji nemaju
  1. <!DOCTYPE html>
html5 doctype
ICE
IcE  
 11.07.2015 u 02:24

BladE je trenutno u development modu i ima osnovne stvari unutra kao responsive grid,buttone,tipografiju,navigaciju,dropdow,alertove,badge i labels . Dva osnovna html5 templejta sa centralnom kolonom bez sidebara i jedan sa centralnom kolonom i sidebarom .Svaki boilerplate ima css ugradjen css menager preko kojega se moze edituje cjeli freamework css bez da se otvara editor ili da se pisu kodovi .
ICE
IcE  
 11.07.2015 u 02:30

Posto u ovo vrijeme dok je otvorena ova tema nisam u mogucnosti da placam planirani vps server jer sam bankrotiran nemogu projekt stavim online ali ce se uskoro na mom youtube kanalu naci uvid u sve i tutorijali kao i hackovi za skriptu i ostalo .dok ne otvorim sluzbenu stranicu pisacu ovdje
ICE
IcE  
 11.07.2015 u 02:35

Pocetkom septembra moj programerski biznis se sa localhosta seli na internet pa cu otvorim i officional MintLabs Dev stranicu i usput nadjem par suradnika koji zele da se pridruze .svi zainteresovani mogu posalju mail na hdm.zone @yahoo.com ili me dodaju na Fejsu
ICE
IcE  
 11.07.2015 u 02:49

css menager panel default state

Priloženi fajl : blank.png (0.08 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
ICE
IcE  
 11.07.2015 u 02:54

menager clickpoints clicked

Priloženi fajl : menager.png (0.08 MB.)
ICE
IcE  
 11.07.2015 u 02:57

fakticki radi na principu da svaki element u templejtu ima ovaj button za editovanje i kad je aktiviran u centralnom djelo se otvori panel za editovanje opcija pripadajuceg elementa na kojeg su bindovane kojekakve javascript stvari

Priloženi fajl : css_menager.png (0.09 MB.)
ICE
IcE  
 11.07.2015 u 03:01

Da vas ne zavara sto na svakoj slici u delu footera pise MintCms ,to je moj privatni cms i nije opensource u ovom slucaju je posluzio da kreiram ovaj css menadzer kao plugin za taj cms jer i on je na blade frameworku
SRB
Srbenda  
 11.07.2015 u 06:09

Svaka cast za trud! Ne treba ti placen VPS za testiranje kad imas Openshift, Heroku itd...

Forum početna