BladE Framework
Forum Tehnologija WapMaster Sekcija

SRB
Srbenda  
11.07.2015 u 06:09

Svaka cast za trud! Ne treba ti placen VPS za testiranje kad imas Openshift, Heroku itd...
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
ICE
IcE  
 11.07.2015 u 06:14

ma i treba jer nevjerujem vise nicemu sto je u neku ruku shered . mislio sam na vps radi bolje kontrole svega a i imam vise toga za podjelit kao opensource ,sam framework mogu stavit i na obican host kad sklopim sajt na kojem su izlistane komponente kao na primerice bootstrapovom officional sajtu.
ICE
IcE  
 11.07.2015 u 06:49

Malo sam ja zabrljao na prvoj strani ove teme ,nije bas zdravo nespavat 2 dana pa pokusat nesto pisat .Malo sam izmesao pojmove Framework i Template .BladE je css framework kao i bootstrap . ima dva templejta napisana u html5 a css menager je javascript aplikacija koja se moze ugradi u bilo koji projekt koji radi na Blade-u . Nadam se da je sad malo jasnije .zbilja sam zbrljao prvu stranu da sad kad sam citao bas i nema smisla i svatko tko ima iskustva sa ovime pita se o cemu ova budala pise
SRB
Srbenda  
 11.07.2015 u 06:53

Pa i meni je vise licilo na neki customizer nego na framework al ne volim mng da palamudim U web-dev svetu nisam ni junior pa iz tog razloga Nzm kako cu da napredujem kad sam totalni anti-php lik hahah
ICE
IcE  
 11.07.2015 u 06:57

da skuzio sam ja sad kad sam citao ,jesam spavao samo 3 sata ali sam se oporavio malo pa sam skontao zajeb .customizer je na slikama to je tacno ali radi se o frameworku .cim dovrsim javascript deo frameworka koji je potreban da neke stvari funkcioniraju kako treba izbacit cu beta verziju za test i download
ICE
IcE  
 11.07.2015 u 07:01

i ja sam prestao da se bavim php-om iako sam bio lud za time i znam ga napamet skoro .al otkad sam video sta se sve moze napravi sa necim drugim radim samo sa jquer,json i ajax .imam par pluginova za test kreiranih i zbilja mi pomazu kad radim na localu jer imam veliku cms platformu na kojoj radim i blade je trenutno u tom cms-u ugradjen .pre nego ga objavim moram ga izvadim i ocistim od delova koji nespadaju u njega kao i neke funkcije

Forum početna