Omiljena serija...
Forum Zabava Serije

Edy Edy   09.08.2013 u 13:37

BlackFoX (16.03.2013/00:51)
Two and half man,The Big Bang theory,The Simpsons,Futurama da dodam sledece
Breaking bad(vrh vrhova),Prison break,The walking dead,Jericho..nmg svih da se setim
isto samo bih izbacio Breaking bad jer je nisam gledao ali bih dodao How I met your mother i naravno neke kao što su Stargate Atlantis, te serija Touch koja je bila na Foxu ;) How I met your mother, stare epizode su fenomenalne.... one na kraju su maalo slabije ali i dalje zakon... a najnovije kada priča ona novinarka iz kanadije.. tu već gubi smisao... jbg i dalje su zanimljivi i smiješni ali nije to to
Edy Edy   09.08.2013 u 13:45

kako to da niko ne gleda nikakav Sci-Fi zar niko od vas nije gledao serije tipa Andromeda, Stargate Sg-1, Stargate Atlantis, Flash (užasno glupa serija ali eto ) i slično ovome... msm tako mnogo ih je bilo.. a vi samo one klasike nabrajate jeli iko gledao Smallvile, gdje Klark Kent postaje današnji supermen, ili možda Heroes... seriju o evoluciji ljudskog roda u superheroje, ili nešto orginalnije tipa X-Men... mada to je već film ali eto
Edy Edy   09.08.2013 u 14:05

ili neke druge toga tipa kao što su Eureka, jedna od naj naj serija ikad serija se dešava u tajnom gradu, u tajnoj državi u SAD-u... zamislite da SAD ima jednu državu članicu koja je tajna ... tu SAD drži svoje najveće umove koji razvijaju tehnologiju budućnosti... svaki dan prave nova čuda... od nano tehnologije do putovanja u svemir... sve je tu! ali sve se ipak vrti o radnjama u malom gradiću ispunjenom mega genijalnim ljudima
Edy Edy   09.08.2013 u 14:16

ima ih još koje volim... kao što su Fringe ee to je već Sci Fi vrhunske klase ;) ako niste gledali onda ste mnogo toga propustili ... glavni likovi serije su Agentica FBI-a .. koja je kako ispada više od obične osobe... onda jedan ludi doktor tipa Frankenstaina... extra genijalan, ali u mladosti je razvio mnogo zlih stvari... njegov sin... koji igra možda najvažniju ulogu mada na početku izgleda kao da je višak u seriji ;) i naravno hrpa čudnih dešavanja širom svijeta... od ljudi koji se rastapaju, do nevjerovatnih jednoćelijskih parazita veličine zeca znate što je najbolje u svemu? Scene Kada Doktor, pođe da objašnjava neka dešavanja agentici... npr. objašnjava kako je nije nikakvo čudo da postoje tako velike ćelije parazita.... a onda u pola priče stane i kaže... hmm... to me podsjeti da dugo vremena nisam pojeo sendvić sa sirom :xD jbg serija ima humora i sjajnih efekata i predobar koncept
Cranium Cranium   09.08.2013 u 14:55

Ja sam gledao smallvile. Mnogo zanimljiva serija. Bila je na pinku i onda su je prekinuli. Onda kada je Klark pobegao od kuce, obijao po Metropolisu zbog onog crvenog kamena, tjst prstena.
Edy Edy   09.08.2013 u 18:31

cranium (09.08.2013/12:55)
Ja sam gledao smallvile. Mnogo zanimljiva serija. Bila je na pinku i onda su je prekinuli. Onda kada je Klark pobegao od kuce, obijao po Metropolisu zbog onog crvenog kamena, tjst prstena.
uuu jbt pa to je tek nekoliko prvih epizoda Smallville je ogromna serija sa više sezona.. te prve i nisu toliko dobre kao one kasnije što dolaze ;)
Edy Edy   09.08.2013 u 18:33

sad sam počeo gledati seriju Under the dome šta da kažem osim... ne sviđa mi se iako se bazira na knjizi stivena kinga....
Gendza Gendza   09.08.2013 u 19:49

I tv stanice otkupe pola serija taman se zagledas I oni je prekinu
Cranium Cranium   09.08.2013 u 22:52

Edy (09.08.2013/16:31)
uuu jbt pa to je tek nekoliko prvih epizoda Smallville je ogromna serija sa više sezona.. te prve i nisu toliko dobre kao one kasnije što dolaze ;)
Prve 2 sezone je otkupio Pink. Meni su bas bile zanimljive te prve epizode. Klark klinja,srednjoskolac ,pocele moci da mu se javljaju. Krije ih od drugara. Sa druge strane, Lana itd. Nista konkretno nije mogao da napravi sa njom jer ima tajne itd. SAD SAM SE UZELEO. Cek da pogledam na netu, mozda neko prikazuje.
Edy Edy   10.08.2013 u 01:15

ma kakve 2 sezone znaš koliko ih je ukupno? deset ima ih i više ali to su u obliku stripova to jeste nisu ekranizirane ma vjeruj ove kasnije su isto premoćne aa to za Lanu... ma ima i u vezi nje svašta da bude u jedom trenu ona dobija super moći... zamisli šta se onda desilo između klarka i nje? bilo je zemljotresa, bukvalno rečeno aa kasnije epizode su stvarno kul... posebno one kada onaj Lionel Luther postane Klarkov zaštitnik ali neću da otkrivam gdje gledaš? na yt?

Forum početna