Omiljena serija...
Forum Zabava Serije

Cranium Cranium   10.08.2013 u 01:51

Edy (09.08.2013/23:15)
ma kakve 2 sezone znaš koliko ih je ukupno? deset ima ih i više ali to su u obliku stripova to jeste nisu ekranizirane ma vjeruj ove kasnije su isto premoćne aa to za Lanu... ma ima i u v
Pa sta su onda ovi slepci prikazivali, petinu serije. Mozda su i vise, ali ja nisam pratio. Lana mi je tako slatka bila, sad sam vec i zaboravio kako izgleda. dobila moci? Ahahaha, osecam da mu je j**ala kevu za sve ispale. Zanima me samo jel Kloi prezivela do kraja?
Cranium Cranium   10.08.2013 u 01:53

Ma ne, hteo da vidim ima li da na kablovskoj neko prikazuje.
Edy Edy   10.08.2013 u 14:43

hoćeš da ti kažem? Treća sezona završava tako što Kloi ulazi u neku kuću i tren kasnije prikazuju kako ta ista kuća ode u komadiće bomba bila... msm da je Luther neki za to odgovoran bio, ali se više ne sjećam ;) mada ti mogu reći da kasnije ona počne da radi kao novinarka u onim novinama u kojima će kasnije i Klark raditi i to je u sklopu smallvila.. čak štaviše oni prikazuju sve od onog trenutka kako su Lex Luthor i Klark Kent bili prijatelji pa kada Lex postane njegov njaveći neprijatelj, onda dodaju i kako je nastala SuperWoman (ne, to nije Lara ) ... bit će priče i oko toga za koga bi se Lara mogla udati (ne, nije za Klarka) i svačeg drugog... kao npr. kako je nastao Flash (onaj trkač, superheroj ) pa do mnogo drugih stvari
Edy Edy   10.08.2013 u 14:50

a koliko znam Nova TV je emitirala sve sezone... odnosno gotov sve nisam ni ja gledao dalje od 8-9 msm ;)
Cranium Cranium   10.08.2013 u 15:35

Znaaao sam da ce da je sj**e nesto. pa jel prezivela? j**em ti seriju kad se Lana ne udaje za Klarka. Kad se pojavljuje Lois? I nje se secam. Tako da nije bilo samo 2 sezone na pinku. Bilo je vise (na wikipediji pise da je bilo 5 na pinku) A onaj crnja? Gledao sam kada se odselio iz smolvila, i on je bio gotivan.
Edy Edy   10.08.2013 u 16:13

cranium (10.08.2013/13:35)
Znaaao sam da ce da je sj**e nesto. pa jel prezivela? j**em ti seriju kad se Lana ne udaje za Klarka. Kad se pojavljuje Lois? I nje se secam. Tako da nije bilo samo 2 sezone na pinku. B
njega se ne sjećam... on je jednom otišao i msm da se vratio nekad sa nekim moćima ali ne znam sad tačno ma kakva Lana bolan... pa supermen je sa Lois zajedno džaba kad su prvo izmislili Supermena PS: da da, Kloi ostaje živa... i to duugo ostaje živa... kasnije se doznaje da ima i ona neke moći, mada joj više škode nego joj pomažu
Cranium Cranium   10.08.2013 u 17:01

Edy (10.08.2013/14:13)
njega se ne sjećam... on je jednom otišao i msm da se vratio nekad sa nekim moćima ali ne znam sad tačno ma kakva Lana bolan... pa supermen je sa Lois zajedno džaba kad su prvo izmislili Supermena
Nema veze, neka izmene seriju. eeeeee jbg.
FoX FoX   07.09.2013 u 23:09

Edy (09.08.2013/12:05)
ili neke druge toga tipa kao što su Eureka, jedna od naj naj serija ikad serija se dešava u tajnom gradu, u tajnoj državi u SAD-u... zamislite da SAD ima jednu državu članicu koja je tajna ..
e gledao sam trailer za eureku ali mi se nekako ne svidja a si hvale seriju procitah negde da se serija zavrsila..
a Smallvile sam kao i cran gledao mozda prvu sezonu...moracu da je odgledam do kraja ali trenutno je Monk na mom repertoaru
Edy Edy   07.09.2013 u 23:32

BlackFoX (07.09.2013/21:09)
e gledao sam trailer za eureku ali mi se nekako ne svidja a si hvale seriju procitah negde da se serija zavrsila..
a Smallvile sam kao i cran gledao mozda prvu sezonu...moracu da je odgledam do k
dobra je serija, pusti trejler, ko zna ko ga je složio inače, serija je stvarno zanimljiva i ima predobre efekte, priču i glumu jedino ako baš mrziš sci-fi onda nije za tebe
Edy Edy   07.09.2013 u 23:37

evo jedna lika Eureke, kao poster ili skreensaver ne znam ni ja šta li je 3.bp.blogspot.com/-XdJ0 ... e.jpg inače pored ove serije preporučio bih FRINGE ;) to je meni naaajserija, odmah poslije Supernatural nije takva strahota (mada supernatural i nije horor neki), ali ima zanimljivih scena kada doktor Frankenštajn (zaboravio sam mu ime ) radi obdukciju nekih tijela

Forum početna