Koju muziku slusate?
Forum Zabava Muzika

FoX FoX   19.06.2012 u 16:44

cranium (19.06.2012/14:16)
E onda cu da te uvedem u svet alternative. sta te zanima? Koji bend?
vec si mi rekao za dead by sunrise slusam ih vec duze vreme
pa nznm,ja ne wolim dranje ,tipa metallica...ali rock&rap tipa Linkin park mi je extra...
Cranium Cranium   19.06.2012 u 17:59

Ne slusam ja metal... Alternativa ti je posebna prica. Jesi li cuo za evanescence? Nema dranja, zestoka muzika, pevacica j**e kevu kakav glas ima.
FoX FoX   19.06.2012 u 18:00

cranium (19.06.2012/15:59)
Ne slusam ja metal... Alternativa ti je posebna prica. Jesi li cuo za evanescence? Nema dranja, zestoka muzika, pevacica j**e kevu kakav glas ima.
nisam ,mada mi poznat naziv...sad cu da vidim

wideooo...extra je
Evanescence - What You Want
Evanescence - Everybody's Fool

e ovu sam slusao na tv,pre 2,3godine..-.secam se spota...skace sa zgrade itd...Evanescence - Bring Me To Life
Cranium Cranium   19.06.2012 u 18:30

What you want je nova pesma... Bring me to life im je prva pesma bila i matora je u pm. Iz 2003 ja mislim. A Everybody's fool je isto iz tog prvog albuma koji im je i najbolji. Pitanje glasi! Zasto je uglavnom vecini muzicara prvi album najbolji???? Meni to nikad nece biti jasno, sta kao istrose se?
FoX FoX   19.06.2012 u 19:42

hahaha extra su pesme,slusam ih sad...i skidam ceo prwi album
nije ni mn jasno...dobro pitanjee...verovatno nemaju vise inspiracije slava im popila mozak
Cranium Cranium   19.06.2012 u 20:11

Tooo bre....prebacujem te na mracnu stranu muzike. Sve su im pesme dobre na prvom, sve sem pesme hello. Smara brate nekako. Drugi album je dobar ali nije kao prvi, a ovaj treci im je extra, ali opet nije kao prvi. Planiram da uradim remix za neku njihovu pesmu na fonu, samo posle treba da mi umiksuje neko.
FoX FoX   19.06.2012 u 20:26

cranium (19.06.2012/18:11)
Tooo bre....prebacujem te na mracnu stranu muzike. Sve su im pesme dobre na prvom, sve sem pesme hello. Smara brate nekako. Drugi album je dobar ali nije kao prvi, a ovaj treci im je extra, ali ope
hahah wec sam na mracnoj strani ,zahvaljujuci tb
sad cu i novi album da skinem tnks
Cranium Cranium   19.06.2012 u 20:33

Nista brate...imam ja brdo bendova u glavi, samo kazi sta te zanima...jel znas gde imaju full midiji da se skinu? Ali profi uradjeni, nesto tipa za karaoke. To mi treba...izvalio sam foru kako da remixujem...a ne kao do sad sto sam pravio ziku sam....jesi ti cuo moje kreacije?
FoX FoX   19.06.2012 u 20:38

pa rekao sam ti rock na foru linkin-a i evanescence
imas na midimatrix.free.fr/ za taj samo znam...
Cranium Cranium   19.06.2012 u 21:37

BlackFoX (19.06.2012/18:38)
pa rekao sam ti rock na foru linkin-a i evanescence
imas na midimatrix.free.fr/ za taj samo znam...
Na foru linkina nema niko vise... Na foru evanescence je finski bend nightwish...ali se meni oni ne svidjaju...imaju extra muziku, ali pevacice su im shit...ona prva je znala da peva, ali je imala operski glas, a ova druga nije ni za k..... Imas bend paramore.... Oni su ti alternativa, nisu u tom zestokom fazonu kao evanescence ali su zanimljivi...pevacica hejli ima cudan stil...kao da se zaj**ava. I ume da peva. Ostali su ti agresivniji...mislim na dranje, a ti to neces. A tu ima vrlo dobrih bendova.

Forum početna