Da Vinci's Demons
Forum Zabava Serije

atom atom   21.09.2015 u 22:21

Serija prati zivot Leonarda da Vincija,kao mladog umetnika i izumitelja u renesansnoj Firenci,kome je sve teze da prihvati realnost i koji ne samo da predvidja buducnost,vec pocinje da je i stvara.Uzbudljiva prica o velikom umetniku i izumitelju koji se bori da znanje dobije slobodu.Kreator serije je David Goyer koji je radio na Blejd trilogiji i na Betman Dark Knight.
Edy Edy   21.09.2015 u 22:35

Serija mi se pravo svidjela u najavi na Foxu kada je tek počinjala

Batalio sam je nakon 2-3 epizode, nisam više mogao da gledam gluposti

Mješaju sve živo, malo iz nekog mita ovamo, činjenica tamo, čista fikcija ovdje, ma nema

A i nije vala plot nešto, beze plot, mada je gluma ok, da nije centar serije ispočetka odnos da vinčija i one lukrecije možda bi i bilo dobro, ali džaba, troše vrijeme i epizode ni na šta ispočetka, odmah sam se okanio.
atom atom   21.09.2015 u 22:43

Nzm,meni je zanimljiva volim istorijske serije,mada je ovo manje-vise fikcija,ali ok,meni se dopada serija.
Edy Edy   21.09.2015 u 22:44

@atom (21.09.2015/20:43)
Nzm,meni je zanimljiva volim istorijske serije,mada je ovo manje-vise fikcija,ali ok,meni se dopada serija.
misliš voliš serije koje su smejštene u prošlosti Ništa od ovog što ti navodiš nije historijski

Mada, sumnjam da postoji serija koja je 'historijski' tačna, i 20%
atom atom   21.09.2015 u 22:48

@Edy (21.09.2015/20:44)
misliš voliš serije koje su smejštene u prošlosti
Da,to. A i ovde su pogodili one nacrte za masine koje je pravio.Jedino mislim da nije napravio onu mehanicku pticu koja leti,to su preterali
Tommy Tommy   17.11.2015 u 11:03

dal su prikazali onu pecinu u koju je on navodno odlazio? i dal su rekli nesto o njegovom nestanku? lik je nestao i nije ga bilo mislim 2. godine, otisao u posjetu alienima oni su mu i prikazali buducnost. tako barem kazu ovi teoreticari drevnih astronauta (vanzemaljaca).
Edy Edy   18.02.2016 u 22:34

@atom (21.09.2015/20:48)
Da,to. A i ovde su pogodili one nacrte za masine koje je pravio.Jedino mislim da nije napravio onu mehanicku pticu koja leti,to su preterali
ma nije napravo pola stvari pola su magija koliko se sjećam pogledao sam pola neke sezone tamo pred kraj sezone mislim da su ukinuli seriju.

Forum početna