Android aplikacija dana
Forum Tehnologija Mobilne igre & Aplikacije

GRO
GrofWap  
 29.08.2016 u 18:18

Predlozite svaki dan po jednu zanimljivu android aplikaciju sa opisom. Aplikaciju NE igricu. Ako je moguce sa linkom za download, ja preporucam "Google Duo" Googleova aplikacija koja se specijalizira za videopozive, a ističe se ponajprije maksimalnom jednostavnošću, prilično je hvaljena od kada je napokon postala slobodno dostupna diljem svijeta. Jedan od razloga zašto je neki tako brzo prihvaćaju, svakako je činjenica da je Duo iznimno jednostavan.

Sve što je potrebno jest imati broj telefona jer će se na njega dobiti SMS poruka za potvrdu, ali će broj telefona poslužiti i kao identifikator (tako će se kontaktirati sve druge putem Dua). Sučelje je minimalističko, a sastoji od svega nekoliko zaslona i izbornika.

Videopozive je vrlo lako inicirati, a kvaliteta je prilično dobra s time da to ponajviše ovisi o dostupnoj internetskoj vezi (WiFi ili mobilna mreža), ali i kameru ugrađenog u pametni telefon. Osim toga, tu su i neke zgodne sitnice kao što je Knock Knock – mogućnost koja služi kao pretpregled dolaznog videopoziva. U svakom slučaju – vrijedi probati.
Welicak94 Welicak94   29.08.2016 u 19:27

Aplikacija: Music Folder Player;
Moj omiljeni muzicki plejer;
Zasto?
- Maksimalno minimalisticki;
- Prost i jednostavan;
- Ekvilajzer koji se lako podesava;
- Ono najbolje, trosi svega 20mb rama;
- Nije zahtevan, ima samo dve teme: svetlu i tamnu;
- Sadrzi sve opcije kao i oni napredniji plejeri;
- Ima sortiranje po datumu. A to je ono sto meni najvise treba, da mi nove pesme izbacuje na vrhu

Priloženi fajl : musicfolder.apk (2.63 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
GRO
GrofWap  
 30.08.2016 u 08:22

Opera VPN Virtualne privatne mreže (VPN) prilično su korisne stvarčice, no najbolje usluge ove vrste obično imaju i relativno visoku cijenu. Oni koji traže besplatne alternative, uvijek nekako moraju pristati na različite kompromise. Tu uskače nova usluga Opere – njihov VPN.

Riječ je o besplatnoj usluzi s neograničenim prometom koja za cilj ima najprije ponuditi blokiranje neželjenih oglasa, zatim mogućnost lažiranja svoje lokacije (trenutačno je moguće birati između pet virtualnih lokacija među kojima je i SAD) i zaustaviti web stranice u pokušaju praćenja svojih posjetitelja.

Sama usluga prilično je brza, za sada se pokazala i prilično pouzdana (što ne mora značiti da će takva i ostati), a dostupna je za pametne telefone s Android OS-om i za iPhone.

Besplatna je, no prikazuju se oglasi, a i pristaje se na to da se prikupljaju podaci koji se mogu podijeliti s trećim stranama pa to valja imati na umu i dobro pročitati uvjete o korištenju usluge.
Welicak94 Welicak94   30.08.2016 u 19:07

Screen Recorder / Snimac ekrana

- Snimite ekran bez rutovanja.

Ja nazalost ne mogu da probam, imam 4.2.2

Priloženi fajl : screenrecorder.apk (4.64 MB.)
GRO
GrofWap  
 30.08.2016 u 22:42

Moze se snimiti display (video) sa aplikacijom REC imas je na google playu,a mozes i rootati mob sa King rootom jako korisna stvar,mozes izbrisati tvornicke apk koje ne koristis ili svoje omiljene apk ubaciti u sustav
Welicak94 Welicak94   01.09.2016 u 20:04

Novi "lockscreen". Prilicno zanimljiv.
Ja sam koristio proslih meseci "Zui Locker" koji je vrhunski, ali trosi i preko 70mb rama.
Sada sam nasao zamenu.

"Gesture Screen Lock"
Otkljucajte ekran svojom nacrtanom kombinacijom.
Ono najbolje: Trosi manje od 5Mb rama, trenutno trosi samo 4.2mb dokaz (ovaj UC jeste dobar, ali jede ram k'o lud )
Jedino ne bi bilo lose da ima opciju da se menjaju slike kada god se upali ekran, ali dobro.
Mozete da izaberete poseban zvuk za zakljucavanje, otkljucavanje i zvuk u slucaju greske.

Priloženi fajl : gesture_lock_screen.apk (1.12 MB.)
GRO
GrofWap  
 01.09.2016 u 21:47

Game hacker apk za izmjenu 'valuta' na omiljenoj igrici,npr imate 210 zlatnika a sa game hackerom mozete dobiti 99999 radi na svima offline igricama i nekima online download link m.apkhere.com/app/org.s ... ehack
Cranium Cranium   01.09.2016 u 21:54

Meni treba neki sat, nešto kao widget koji pokazuje vreme i kad si u nekoj aplikaciji. Tipa igram igricu, i u uglu mi piše koliko je sati. Ne moram da izlazim itd.
GRO
GrofWap  
 01.09.2016 u 22:09

1Weather imas na google playu
Welicak94 Welicak94   01.09.2016 u 22:09

Cranium, Ja jos nisam naleteo na aplikaciju koja nudi pomenutu uslugu.

Forum početna