Avril Lavigne
Forum Zabava Muzika

DR_
Dr_Psycho  
 28.09.2015 u 01:22

Cran hahaha sve mi se cini da papuce setas
Cranium Cranium   28.09.2015 u 01:33

Spaaaamujeeeeš.
DR_
Dr_Psycho  
 28.09.2015 u 01:39

@Cranium (27.09.2015/23:33)
Spaaaamujeeeeš.
A sad spamujem..odao si se `ticooooo
Cranium Cranium   04.10.2015 u 16:19

Vrhunac trolovanja su ove teorije zavere smrti, iluminati i slično. bulevar.b92.net/bizar.p ... 47116
Zamisli bolide. Umrla je pre 10 godina. Mladeži su drugačiji, visina joj nije ista. Ahahahahaha. Da li me neko zaj**ava? Logično da visina nije ista kad je počela da peva kao dete. Moram da odradim prevod za tu stranicu. Ubaciću posle da se smejemo. Baš me zanima cela ta tvrdnja i dokazi.
DR_
Dr_Psycho  
 04.10.2015 u 16:25

@Cranium (04.10.2015/14:19)
Vrhunac trolovanja su ove teorije zavere smrti, iluminati i slično. bulevar.b92.net/bizar.p ... 47116
Zamisli bolide. Umrla je pre 10 godina. Mladeži su dr
Vauuuu koji kreteni omg
Cranium Cranium   26.11.2015 u 17:58

E daaaa, skroz sam zaboravio da pročitam onaj teorija zavere blog. Evo sad ću da vidim. Baš je dugačak, ko zna. Možda me ubede.
Cranium Cranium   26.11.2015 u 20:27

Pročitao i to je otprilike ovo. Prepričaću vam.

Autor bloga tvrdi da je prava Avril Lavigne mrtva od fazon 2003. godine i da je zamenjena njenom dvojnicom koja je gle čuda isto talentovana za muziku, a ima i isti glas. Pa po njima skoro isti. Ajmo redom.

1. Tvrde da u njenim pesmama sa albuma "Under My Skin" ima skrivenih poruka. Medjutim video sam da citiraju i pesmu "Im With You" koja je sa prvog albuma. Tako da tu su se zaj**ali. Tvrde da se obesila jer su pronašli skrivene poruke u pesmama. Ahahahahaha. Kao nije mogla da podnese slavu. Okej idemo dalje.

2. Tvrde da je njen ortak iz detinjstva sa kojim je i bila u bendu u tom ranom periodu, naprasno napustio bend i Avril septembra 2003 , i da je odmah zatim napisao neku pesmu o kojoj govori o nekoj devojci i septembru. Kao oprostio se od Avril jer je umrla. Ne znam za tu pesmu, i ne mogu da potvrdim, ali moje mišljenje je da se desilo ono što se svima dešava. Producenti su je pritisli i ovaj klinac i ostali njeni ortaci sa kojima je svirala na prvom albumu su otpadali redom. Slava i ambicija sponzora ne trpi prijateljstva. A pesme mogu da se tumače kako god ti padne na pamet.

3. Tvrde da je 2002 kada se pojavila bila visoka 1.58 , a da je danas visoka 1.55. Kao smanjuje se.
Kao izvor navode neke sajtove. Ahahahahaha. Brate, koja glupost. Kao da oni znaju ko je koliko visok. Dve pretpostavke samo.

4. Tvrde da je promenila autogram tjst potpis i uporedili su autograme sa prva 3 albuma. Tvrde da su ih pisale dve različite osobe. Glupost živa, brate ja ne umem dva puta isto da se potpišem a kamoli da neko tvrdi ovakve gluposti. Riba rešila da promeni malo. Zamislite koliko se ona napotpisivala autograma. Smorila bi se. Negde dodas srce, negde napises lepo, neki nazvrljas samo. Milion kombinacija. Ali koja paranoja ovog trola što je pisao.

5. I da, tvrde da se promenila. I imidz, i stil pisanja, ali i izgled. Kao nos joj nije isti. Ahahahahahaha. Ja gledao ono, i meni deluje isto. A i kao da nisu čuli za fotošop. Najjače kad stave 2 slike kao da se uporedi. Stara slika neka paparaco, i nove neki ultra fotosešn. I kao, evoooo nisu iste. Da ne pominjem to što je razlika izmedju slika nekih 6 godina. Pojavila se sa 17 a oni stave sliku od 17 i od 23 godina. I kao biće iste. Troline. Analizirali su i mladeže i sve je na svom mestu, ali oni smatraju da nisu.

6. Smatraju i da se pevanje stare i nove Avril promenilo. Ubacivali klipove uporedjenja. Neke live verzije pesama. I kao stara Avril od 17 godina je pevala lagano niže tonove, dok se nova bolje snalazi na višim. Nisu isti glasovi kao.

I završavajm ovo piskaranje sa BUDI BOG S' NAMA. Ali priznanje za trud. Neko ko je pglu, možda i poveruje.
Cranium Cranium   29.05.2016 u 18:57

Nije Avril jedina koja je "umrla" i zamenjena klonovima. Ali bukvalno svaki poznatiji pevač/pevačica imaju neke trolove sa ovakvim tvrdnjama. kurir.rs/zabava/zan ... 85179
Cranium Cranium   19.07.2016 u 20:04

Ne znam kako sam svoj komentar da citiram, ali pokidao sam se od smeha. Tako da ću kopirati komentar koji sam uputio zvezu.
I evo ide sada...........

Poslušaj i onog iz druge teme koju sam sada završio. Ahahahahahahahahahah. Zamišljam zvez srolao meri dzejn i vari, a u pozadini piči Šon Pol. Ahahahahahahahhaa

Yaaa mann.
FoX FoX   19.07.2016 u 20:12

citiras sa [c] pa tekst [/ c]

hahahahahahaa to se zamisliti ne može

Forum početna