Avril Lavigne
Forum Zabava Muzika

FoX   19.07.2016 u 20:12

citiras sa [c] pa tekst [/ c]

hahahahahahaa to se zamisliti ne može
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Cranium Cranium   19.07.2016 u 20:14

@FoX (19.07.2016/18:12)
citiras sa [c] pa tekst [/ c]

hahahahahahaa to se zamisliti ne može
On bi vario uz Veru Matović.
Cranium Cranium   08.08.2016 u 13:07

I konačno izašao spot za pesmu "Bad Girl" u okviru sountrack-a za "Suicide Squad" youtu.be/K3EgAgqIZJE

Lepo su iskoristili muvi da puste spot. Biće pregleda.

Baš su ga potrefili sa pesmom ovi iz DC ili ko god da je publisher. Nema bolje pesme kao tribute za Harley Quinn. Msm, ima verovatno ali ova je baš u fazonu
Cranium Cranium   24.02.2019 u 17:48

6. Head Above Water (2019)

Priložena slika:

Head Above Water je šesti studijski album kanadske pevačice Avril Lavigne (ne seeeri, pa i tema je o njoj) i ovim putem ću napisati koju o njemu dok ga upravo slušam na deezer-u. Izašao danas.

Nastajao je u periodu od 2014-2018 nakon otkrića da boluje od Lajmske bolesti, koja ako se ne provali i ne leči na vreme može izazvati oooozbiljne probleme nervnog sistema. Smorena što ju je to zadesilo, Avril seda za klavir i kreće da skreće sebi misli od toga. Rezultat je ovaj album.

Prvi singl istoimenog naziva koji je izbacen 19. Septembra 2018. je upravo čist primer kako se osećaš kada ti je glava ispod vode, i treba ti neko da te vodi do površine, iznad vode... U njenom slučaju to je bog. Vidimo da se pre ili kasnije svi oni okrenu ili veri ili drogi. Drago mi je da je bar ona izabrala pravi put kao izlaz iz problema koje je imala jos kao klinka.

Sto se tice izdavacke kuce, ovaj album izdaje za nemacki BMG koji ima pod svojim okriljem artiste kao npr. Kylie Minogue, Lenny Kravitz itd. Hmmm, ne svidja mi se to, iako je BMG prosle godine osvajao neke nagrade kao najjaci nezavisni label.

Elem, kako se pokazao album na top listama ne znamo jos jer mora da se zavrsi prva nedelja od izdavanja ali verujem da nece biti u top 5 u US. U Kanadi i Japanu verovatno da, ali glavno trziste ipak ne vise.

Sto se pesama tiče, uglavnom preovladjuju pop balade i power balade o borbi. Od roka tu nista nije ostalo, i zao mi je zbog toga, ali sve se menja pa i njen muzicki ukus. Ali glas je i dalje tu, i dalje peva bez zadrške. To je ta stara Avril, samo teme nisu stare.

A mogla bi da malo snimi onaj alternativni pop-rock koji je radila na recimo drugom albumu. To je meni bilo wooow.

Tracklista je sledeća.

Tracklist
Head Above Water 3:40
Birdie 3:35
I Fell In Love With The Devil 4:15
Tell Me It's Over 3:09
Dumb Blonde 3:08
It Was In Me 3:43
Souvenir 2:57
Crush 3:33
Goddess 3:41
Bigger Wow 2:55
Love Me Insane 3:00
Warrior 3:45

Svoj sud ću dati za par dana, dok poslušam album. Mislim da sam ovo već rekao za neki drugi album o kome sam pisao, i da nisam dao sud. Sad me puko fleš. Nešto nalik placebo deja-vu. Mislim da je za album Kristine Agilere. Ako se ne varam.

Edit...posto je prosla cela nedelja kako ja pokusavam da ubacim ove redove, imamo neke rezultate iz prodaje. U Nemackoj zauzeo mesto broj 3, u Britaniji debitovao na mestu 10, ali se sada vec probio na mesto 5. U japanu zauzeo mesto 3. Ali nema podataka za Ameriku. Ni za Kanadu.

Forum početna