Windows 10
Forum Tehnologija PC

Welicak94   29.01.2020 u 21:12

Utisak je da mi se laptop upalio drasticno brze i da je programe odmah nakon pokretanja brze pokrenuo (npr Chrome), na sta sam se iznenadio
Na Win10 sam zapravo i navikao jos odavno jer mi sluzbeni laptop ima Win10. Za sad je sve okej, ne vidim nikakve greske ili nepotrebne notifikacije.
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Welicak94 Welicak94   24.02.2020 u 21:28

Evo kako vreme prolazi i kako se povecava koriscenje laptopa, pocinju da mi se javljaju problemi...

Prvi problem koji mi je nastao je sa utorrentom o kom sam pricao u ovom postu.
Sada ponovo imam problem kada je deinstalacija nekog programa u pitanju. Camtasia Studio 9.
Naime, prvo deinstalacija nije uspela jer sam imao "Error code 350" i gde mi je pisalo da mi je potreban restart sistema.
Potrazio na guglu o tome i nasao resenje koje mi je delimicno resilo problem. Morao sam da sa Microsoftovog sajta skinem neki troubleshooter za deinstalaciju sistema. On je odradio posao, ali...
U spisku sa aplikacijama, Camtasia i dalje postoji - kada kliknem na datu sistemsku opciju za deinstalaciju, otvori mi se Camtasijin Wizard za instalaciju! haha I to je to... proverio podatke u Local C, ne postoji nijedan fajl koji ima veze sa Camtasiom, ali eto wizard za instalaciju jos uvek bleji tu negde... eh.
FoX FoX   24.02.2020 u 21:55

Welicak94 (24.02.2020/20:28)
Evo kako vreme prolazi i kako se povecava koriscenje laptopa, pocinju da mi se javljaju problemi...

Prvi problem koji mi je nastao je sa utorrentom
Što se utorrenta tiče, izgleda da je pun bugova jer je i mene na win7 zezao..

I dalje mislim da win10 nije još stabilan sistem i nije mi jasno čemu zilion update-a svaki dan kad malo malo pa se pojavi neka nova greška.
Ne sećam se da sam imao bilo kakav problem sa win7 već 8,9god. koliko ga koristim.

Ne kapiram windows... možda su zaposlili neke klince da rade na win10.

Forum početna