Poznate ličnosti
Forum Zabava Ostalo

Cranium Cranium   07.11.2015 u 14:50

Ko je Biljana Jevtić? Ove semipoznate ne računamo. Tipa THC i ostali. Samo vi cepajte, setiću se ja još
Welicak94 Welicak94   07.11.2015 u 14:57

Cranium, Zena Ace Ilica, pevacica
youtube.com/watch? ... _0sA4
_
Ajde da vidimo, mozda jos neko napise koga je video... Fox sigurno jeste
atom atom   07.11.2015 u 14:59

Video sam Marinka Madzgalja u jednom kaficu u Novom Sadu,video sam Acu Lukasa na trafici kupuje pljuge Video sam Viktora Savica u isto nekom kaficu u BG,video sam Emira Kusturicu u Mokroj Gori itd...
Welicak94 Welicak94   07.11.2015 u 15:02

E evo setih se, sad ako to mozemo da racunamo, ove godine je bila i Sanja Djordjevic u Grockoj i Kemis...
Ali to je da kazem koncert , tako da ono to necemo da racunamo... Vec samo kada smo negde nekog slucajno videli ...
DR_
Dr_Psycho  
 07.11.2015 u 15:13

Mene povezao onaj Marko Bulat(tripujem da je peder) onda sam video Kolarova isto
FoX FoX   07.11.2015 u 15:26

Naravno gomilu njih samo nmg svih da se setim
Kežmana,imao je kuću u mom kraju,tamo blizu šilerove,ali to je bilo 2000 i neke

Dragana Jovanovića,u bioskopu,sa ženom (avatar se prikazivao )

Dubravku Mijatović i Dragana Vujića(panjković) ispred madlenianuma..

Nenada Jezdića par puta na zemunskom keju,skoro..šeta se čovek

hmm Milenka Zablaćanskog,isto u mom kraju ,imao je neki stan tamo valjda..

Žigića u delta sitiju preee

i tako..ako se setim još nekih,pišem
Welicak94 Welicak94   07.11.2015 u 16:14

E ja se sad setio, video sam i Nenada Nenadovica na Dorcolu A inace tu i zivi.... kod okretnice 26
Oho Fox, dobra kolekcija
Cranium Cranium   07.11.2015 u 16:39

Setio sam se i Anice Dobre, posle predstave u ateljeu 212 Koja kraljica. Naravno, nju sam uračunao jer je i glumila u predstavi.
Koga još? Hmmmmm,onog lika što je glumio Beogradskog fantoma mada je on nepoznat. Od političara naravno tu su Šešelj, Šarović, Mladen Obradović i kompanija. Sa Mladenom sam i pričao koju. Onda Boris Malagurski, kad je kampovao na trgu zbog Briselskog sporazuma. Za one koji ne znaju, reditelj dokumentarca Weight of chains. Preporuka. Nemam pojma, kažem. U talasima mi dolazi.
Zvezdas Zvezdas   07.11.2015 u 17:38

Severina Vuckovic,nju sam video u Hrvatskoj 2009 u Puli za novu godinu Seselj,Nemanja Sarovic,Aleksandar Martinovic (2012 god kada je bio kandidat za predsednika sa njim sam se slikao i prozborio po neku),Verica Radeta,Kosta Cavoski njega sam video u sava centru,ima tu nekih isto poslanika nekada koji su bili u Skupstini ali nisu poznati a bili su narodni poslanici e i tomislava nikolica sam video mogao sam i sa njim da se slikam i rukujem ali nisam hteo sa izdajnikom Tada nije bio u SRS nego kandidat za Predsednika mislim da je to 2012 god.
Cranium Cranium   07.11.2015 u 17:48

Zvezdas samo političare.

Forum početna