U koje poznate ličnosti ste bili zaljubljeni i zašto?
Forum Ljubav i Sex Romantika

Cranium Cranium   20.08.2016 u 15:50

Čisto da ne zaboravim da napravim ovu temu. Svako od nas je imao "major crush" na poznate ličnosti (zavisi ko je kog pola). E pa ajde da se podsetimo tog bezbrižnog vremena. Devojčice su sekle sličice pevača i glumaca iz hupera ili brava, a dečaci su..... Ahahahahaha, nije bitno. Khm...Djepeto Djepetoooo. Ali to malo kasnije. Kao deca smo sekli i mi sličice iz hupera, samo tajno. Ahahahahaha.

Uglavnom, pitanje iz naslova i dalje važi. Koje poznate ličnosti su vam bile "srodne duše" i zašto? Ahahahahahah, ja se već kidam. Imam milion njih za napisati, i gomilu anegdota vezanih za to. Od najranijeg detinjstva pa do tinejdz godina. Kuku maaaajko, gori sam od psajka bio. (Nemoguće ali ajde). Pišem posle, ovo sam otvorio na brzaka. Da ne bih zaboravio.
Cranium Cranium   21.08.2016 u 00:07

E ovako, ovo će biti duuuugo izlaganje. Pokušaću da se setim dosta njih, ali verovatno ću preskočiti neku. Elem, idem hronološki jer tako je lakše. . Da krenemo.

1. Prva ja mislim u koju sam bio zaljubljen je bila ova žena. Scarlet Ortiz a.k.a Ljovisna m.imdb.com/title/tt0147 ... 56384

Evo i video materijala sa sve prevodom na srpski. youtu.be/2mTBX5VaNng Kaaako joj ga šuknula "keva" Znači ja plačem koja glupost. Ahahahahahah. Ne sećam se serije uopšte, sećam se samo Ljovisne i njenog lika. Tada sam imao 8 godina. I to je bila platonska ljubav.

2. E onda sam se kao i sva deca upoznao čari moćnih rendzera. Asaaaaa. Koliko smo se tukli motkama. Divljaci, kakogod. Ovo je bila moja nova ljubav. Amy Jo Johnson a.k.a Kimberly
4.bp.blogspot.com/-7Nmt ... 1.jpg

Budući da je ona tada bila klinka, čini se kao logičan izbor za dete. Aaaaa koliko mi je bilo žao kad su je zamenili. Upala ona Ketrin plavuša koje se ni ne sećam. Evo neki intervju. youtu.be/lioBZR67SLM

3. Ne sećam se nešto da sam se još zaljubljivao u 1998 godini, počeo sam da slušam stranu ziku, ali ništa me nije prodrmalo. a onda je nastupila 1999 godina i pesma "Genie In The Bottle" i ja sam dobio novu platonsku ljubav. Maaajku ti j**em, koji sam ja bio kralj kao klinac. Naravno da ja nisam ni imao pojma šta je to ljubav i simpatija itd. Bilo mi je lepo da gledam ovaj spot i slušam pesmu iznova i iznova i iznova. Ja tada nisam ni kapirao da sam se zaljubio. Elem, pevačica je bila mlada Christina Aguilera
twistedsifter.files.wo ... h=600 i to je bio kraj mog nemam pojma zaljubljivanja. Posle sam ušao u fazu aaa kako je lepaaaaaa, maštarije i gluposti dečije. Evo i klip te prve pesme koju je izbacila kao klinka od nekih 18 - 19 godina. youtu.be/kIDWgqDBNXA

4. Mislim da sam u nju prvo bio stvarno zaljubljen. Sećam se da sam gledao spot za "If You Had My Love" zilion puta na košavi. Jedna je Jennifer Lopez images6.fanpop.com/imag ... 0.jpg Baš tražim slike iz tog perioda, da vidite kako je ko izgledao. Mada za ovu ribu možete bilo koju sliku. Riba j**eno ne stari. Sećam se mnoooogo sličica iz hupera iseckanih (jel se seća neko hupera).
Siguran sam da je ona bila prvi ofiicial crush.
Evo i spota. youtu.be/lYfkl-HXfuU

Ima deo gde kao igra nešto neku deonicu van pesme, neko latino čudo. Igra u minijaturnoj haljini u štiklama i u jednom trenutku podigne nogu. Sećam se mi klinci se raspravljamo jel se vide gaćice ili ne. Naravno tih milisekundu što uhvatiš nije dovoljno. Tada nije bilo kompova sa spotovima gde ti možeš da zamrzneš snimak i vidiš. Ne vidi se ništa btw.

5. I tako me je držala zaljubljenost duuugo dugo, sa sporadičnim e i ova je lepa momentima. E onda je došla 2001 godina i pojavila se (tamo negde pred kraj raspusta ja mislim) čuvena "Whenever, Wherever" devojka. A lisice? Ahahahahahahaha.

topnews.in/light/fi ... 1.jpg

Evo i spota čuvenog, ko nije gledao. Svaki detalj j**eno znam. Iskače iz vode, a krstača joj izmedju sisa. youtu.be/weRHyjj34ZE

6. E daaaaaaa, nju sam zaboravio. Posle jednog filma koga se ni ne sećam nešto, neki film gde ima uznemiravanja telefonom, kidnapovanja i slično. Zaljubih se ja u Jessica Alba. media2.s-nbcnews.com/j/ ... p.jpg Ona ima takav bejbifejs da to nije realno. Preslatka je. Elem, posle sam je gledao u još par filmova kao honey, sin city, into the blue itd i daaaaa daaaaa. I u nju sam bio zaljubljen. j**ote ja se bazirao na pevačice, a glumice nisam uzeo u obzir. Sem one dve na početku. Evo našao sam onaj film, j**ote ničega se skoro ne sećam Moram opet da ga gledam, deluje mi do jaja. youtu.be/7PuX9MX1cOU

7. 2002 godine su se vratile simpatije prema Jennifer Lopez, Christini Aguileri (kaaakva p**ka je postala) i prema Shakiri jer su sve tri imale hitove i hitove u to vreme. Aliiiiiiii, pojavila se nova.

Tada sam već bukvalno bio u pubertetu (12 godina) i više nisam gledao na ove tri gore kao što sam ih nekada gledao. ako znate na šta mislim, ali ova nova me vratila na onaj dečiji stadijum. Jaaaaao kako je lepa itd. Bukvalno sam balavio. Ovo je bio jedan od jačih "crush-ova"

Pojavila se klinka od 17 godina sa bejbifejsom i zaj**anim imidzom.
To je bila Avril Lavigne data.whicdn.com/images/ ... e.jpg
Ljudi, vi niste svesni šta je to bilo. Čak sam počeo da se družim sa ortakinjom sa kojom nisam tri progovorio do tada. Jer je ona slušala Avril i bila je u tom fazonu. Imao sam CD (piratski ali profi) , postere i sve to. Jaaaaaao koji mali bilmez. Evo i spota. youtu.be/5NPBIwQyPWE

j**ote, kad pogledaš. Ja sam sve njih čekirao na prvim pesmama. Kako koja se nova pojavi, ja balavim. Hvaaaala bogu što nisam mladji, sad bi balavio na onu debilčinu "MAKRO IMA TRIP". da sam klinac. Ahahahahahaha.

Eeee onda su hormoni počeli da rade svoje i ja se više nisam zaljubljivao na "platonske" načine. Sad sam počeo da se ložim na ribe. I upravo sam skapirao da sam izostavio boooga oca njih koje sam simpatisao kao klinac. Samo iz "Klona" ih ima 3. Karla, Latifa i Samira.....i ona Melina ortakinja. Ahahahahahahah. Gde ćeš dalje, u jednoj seriji sam se zaljubio u 4 njih. Ahahahahahah. Znači do sada ih ima 7, plus ove 4. Jednako 11. Može lagano do 15. Samo sam ih zaboravio.

A sada idu ove kad sam poludeo.
LUPE LUPE   21.08.2016 u 09:28

Bogati možeš napisati autobiografski roman.
Cranium Cranium   21.08.2016 u 13:16

@LUPE (21.08.2016/07:28)
Bogati možeš napisati autobiografski roman.
Šta ćeš, neko ume sa rečima, pa ne ume da zaveže. A neko je mutav, pa ne ume ni da krene.
FoX FoX   21.08.2016 u 16:05

Au bre..ovde izgleda niko nije bio zatreskan u neku poznatu

hahahaha kran .. ove prve dve facom baš podsećaju na Ivanu Španović... ili se varam
ova treća(agilera) je carica,bar na ovoj slici...sad mi se nešto i ne sviđa (jbt zašto ja mešam agileru i Avril Lavigne ? )
četvrta(dzenifer) -_- smor živi
peta(shakira)....andjeo
šesta je ok(alba) stvarno ima neverovatan bejbi fejs
sedma...hahahaahahah koji si ti kralj brt

Eto ja sam npr pre 10-ak godina bio pomalo zatreskan u Britney Spears Bila je popularna tada,2003,2004 sta znam...ima tu neku baby facu i svidela mi se baš baš ali malo kasnije sam skapirao da uglavnom sve te poznate izgledaju bzvz bez šminke..npr kada sam video Britney bez šminke nije mi bila toliko privlačna a sad kad je pogledam ne sviđa mi se uopšte jbg na spotovima i nekim posterima izgledaju privlačnije...

a druga....Shakiraaaa ... mada sam shakiru slušao češće nego Britney...ona mi je jedna od omiljenih pevaljki hahaha kran , whenever ,wherever ( o clone )
Meni je ona kraljica.
Jedina Špankinja koja mi se sviđa!
Slatka je kao najslađa milka čokolada Ali eto slično kao i sa Britney,Shakira bez šminke nije baš baš sexy..ali opet je prirodno lepa i ima taj božanstven osmeh
Eto ne mogu sad da se setim na koju još poznatu sam se ložio ali mislim da je to to uglavnom
Cranium Cranium   21.08.2016 u 16:50

@FoX (21.08.2016/14:05)
Au bre..ovde izgleda niko nije bio zatreskan u neku poznatu

hahahaha kran .. ove prve dve facom baš podsećaju na Ivanu Španović... ili se varam
ova treća(agilera) je carica,bar na ovoj slic
Ma jok, ne podsećaju. Čini ti se. Mada to je taj tip devojke koji se meni uvek svidjao malo više od drugih tipova. Evo vidiš da to ima duboke korene. I Alba je na taj fazon. . I devojka mi je na taj fazon. Agilera je bila normalno kul dete, posle su je menadzeri pretvorili u "bad girl" , mada je to bila maska samo. Pusti spot dirrrty. To je taj prvi preobražaj. Mada je meni bila do jaja i tada. Golotinja + staro poznato lice = dobitna kombinacija. PS....kakooo? Jedna je plava, druga smedja.

Dzeni from d kblo? Ne seri lisiceeeee. Bolja je od svih njih zajedno. Ti si je beše prvi put video sa onim ćelavim mentolom na "On The Floor"?

Ahahahahahaha, a Shakira ti je andjeeeo. A ova ne valja. cccccc.

Alba je Alba. Sećam se u Sin City-ju kako igra na šanku.

Avril? Ahahahahahahahahahag, neverovatno. Možda zato jer je bila tako normalna na TV-u. Nije glumatala zvezde. Bukvalno se sprdala. Nije sve do izgleda.

Aaaaaa daaaaj ne seriiiii, kao samo u dve si bio zatreskan? Ahahahahahah, to si namerno uradio. Da ja ispadnem gori.

Britney mi je bila privlačna ali j**eno me nervirala sa onim njenim debil facama koje je pravila na početku karijere. Posle je postala kul. A za Shakiru sam već rekao šta imam.

j**ote sad kad bi nastavio da pišem, duugo bi trajalo. Nastaviću možda popodne, kada budem čekao basket. Ako budem gledao kući. Ima tu još dosta poznatih i manje poznatih riba.
FoX FoX   22.08.2016 u 04:52

Pa jest ahhahaha a pretpostavio sam da ti je i devojka na taj fazon hahhaha nznm od agilere mi gotivna ona balada - Hurt mislim da jedino tu pesmu i znam..moraću da je malo istražim.

da,da on the floor ma gde brt...ta faca koju dzenifer ima...pfff hahaha morao sam stvarno je nikakva bez sminke brt...

pa jest,Shakira bez šminke je brt za dzenifer BOMBA ali dobro,o ukusima se ne raspravlja

A alba i nije neka glumica koliko sam mogao da primetim gledao sam je jedino u horor filmu - The Eye ,i nije se nešto pokazala baš...a i onaj trailer što si ubacio (Paranoid) i tu mi je nekako smešna

Da,Avril deluje kao ok devojka rodjena gotičarka

ahhahahhaha ma ne brt bio sam zatreskan u 100x više poznatih nego ti ali ta moja "zaljubljenost" je trajala možda par dana i to je to jbg kad ukapiram da nema ništa od toga onda batalim a i nisam toliko pratio stranu muzičku scenu u to vreme

Ja nisam nešto pratio Britney...ali sećam se da se većina ortaka u mom razredu ložila na nju ...5,6razred...toxic i te fore bila je luda...

Pa ajd..jbg ja stvarno ne mogu svih da se setim ima ih mali milion
Cranium Cranium   22.08.2016 u 12:48

@FoX (22.08.2016/02:52)
Pa jest ahhahaha a pretpostavio sam da ti je i devojka na taj fazon hahhaha nznm od agilere mi gotivna ona balada - Hurt mislim da jedino tu pesmu i znam..moraću da je malo istražim.

da,
Ahahahahahahahahah, ti kad postaviš sliku. Pa jbg, ja pričam na pojavu na TV-u. Dzenifer je sa šminkom WTF. A i ustanovili smo da sam ja više za telo. Nisam ja istraživao ko je kakav bez šminke.

Pa i nije neka glumica Alba. Slažem se. Ali brateeeeeeee, slatkaaaa jeee.

Avril nije gotičarka. Ovo su gotičarke
s-media-cache-ak0.pini ... 4.jpg

Avril je neki punk/rock fazon. Ali jeste luda kao zmaj. youtu.be/k5exZ1jICVM

Istraži ti Kristinu, ima mnogo dobrih pesama.
Kažem ti, Britni je glasom smešna za ovu iako su iste škole prošle. Aj videću popodne da ti sastavim neku mini plejlistu.
FoX FoX   23.08.2016 u 17:57

nema brate,najbolje slike nadjem
a dobro,nego kažem samo...svi hvale te neke poznate a nisu ih videli bez šminke

Jest slatka Alba

Da,ona je pank&rock fazon,pogrešio sam ... ali meni to sve isto pogledao sam ovaj video...hahhah stvarno je opičena

Ma Britni je za tralala pesmice
Cranium Cranium   23.08.2016 u 18:35

@FoX (23.08.2016/15:57)
nema brate,najbolje slike nadjem
a dobro,nego kažem samo...svi hvale te neke poznate a nisu ih videli bez šminke

Jest slatka Alba

Da,ona je pank&rock fazon,pogrešio sam ... ali meni
Misliš najgore? Ti i tvoje slike.
Znači za svaku možeš da nadješ neku gabor sliku.

Pa dobro, niko nije lep bez šminke, kao sa šminkom. Zato se i koristi šminka. Ima samo onih kojima je potrebno manje ili više šminke da se našteluju.

Ja ne znam gde je Alba zadnje glumila, nestade riba. Nema je.

Ahaaaaa, kažem ja. Nije sve u izgledu. Meni najjače spontane reakcije iznenadjenja kad sj**e nešto. Kad je prosula šećer u kolima ili kad je bacila picu u onu veliku činiju sa šampanjcima misleći da je kanta za djubre.

Za ove moderne pesmice, tinejdz sranja itd Britni je mama za Kristinu. Kristina ne ume da peva takve pesme. Ali za zahtevne pesme i balade, Britni može da se sagne Kristini.

Ajde siso, otvori se. Znam da imas jos punoooo njih. Ja cu mozda sutra nastaviti sa piskaranjem.

Forum početna