Putnik kroz vreme Al Bielek:Proveo sam 2 godine u 2749 godini
Forum Misterije & Natprirodno Misterije

Cranium Cranium   09.12.2015 u 01:58

@FoX (09.12.2015/00:01)
jbt kako neko moze da veruje u ovo sto je baba vanga kao rekla

atom,ko zna sta ce se sve desiti u buducnosti i ja bih voleo..ali mi smrtnici mozemo samo da sanjamo
Fox, elementarna logika kaže da ovaj spisak gore koji je zvez napisao nije Baba Vangino delo. Jes' ona je kazivala u godinu tačno kad će šta da se desi. Ovo je sprdačina sa neta koju je neko poturio kao baba Vangina proročanstva. A to šta je ona stvarno rekla, to zna mali broj ljudi. ;-). Kao i za Tarabiće. Original proročanstava jednostavno "ne postoji" za široke narodne mase. To je skriveno i sve što izlazi su prepiske, dopune, p**ke materine. Tipa uzmem ja i prekrajam kako meni padne na pamet da bude zanimljivije. Tako da proroci postoje, ali se ne sme saznati. Nije sve tako lako.
FoX FoX   09.12.2015 u 04:52

Cranium, pa to sam i kazao
svi znamo kakve su babe po selima(iq)...i sad kao ona rekla da ce ljudi neke tamo godine voditi rat na marsu
ili ovo za kiborge...i eto ljudi kao zvez poveruju u ovakve tekstove to mi je zanimljivo..
ali skrenuli smo sa teme
Zvezdas Zvezdas   09.12.2015 u 09:16

@FoX (09.12.2015/03:52)
Cranium, pa to sam i kazao
svi znamo kakve su babe po selima(iq)...i sad kao ona rekla da ce ljudi neke tamo godine voditi rat na marsu
ili ovo za kiborge...i eto ljudi kao zvez poveruju u
ti si rekao da ne verujes t to sto sam ja napisao TI SI KAO VETRENJACA,okreces se kako vetar duva

taj rat ne znaci bukvalno rat na marsu fox,mozda sa tehnikom istrazivanjima itd...2 sto kaze cran ta prorocanstva postoje .sto se tice tarabica taj zapis stvatrno ne postoji u originalu ali recimo ovaj jovo tarabic je pricao ono sto su mu oni rekli tada dok su bili zivi a ne po zapisima
Zvezdas Zvezdas   09.12.2015 u 09:20

Fox,nece tebe niko kritikovati ako lajkujes moj post u forumu a sa njim se kasnije slozis na direktan ili indirektan nacin to sto je bila na selu ne znaci da nisu vidovite danas imas vise u gradu tih primeraka nego po selima pa narodu uzimaju pare
DR_
Dr_Psycho  
 09.12.2015 u 09:35

I ja verujem da ovo sto je "navodno" prorekla baba Vanga(ovaj text sto je Zvezdas izneo u forum) da nema veze s vezom. Koliko ti mozes verovati tome? Naci ces na internetu sigurno mnogo vise verzija.
Zvezdas Zvezdas   09.12.2015 u 09:52

Psay treba da procitas ostale postove posle toga ja sam posle objavio i tarabice
DR_
Dr_Psycho  
 09.12.2015 u 09:56

Zvez citao sam ja to po netu msm istrazivao u neku ruku. Neki spominju i sudnji dan. Znaci ima toliko mnogooo verzija. Tako da ne znas u sta da verujes.
Zvezdas Zvezdas   09.12.2015 u 10:00

tako je o tome i pricamo,Ovaj snimak koji sam ja okacio ovde je radjen 2012 ja mislim,recimo neke stvari se dogadjaju sada,imali smo te poplave,pa zemljotrese pa sada izbeglice itd posle toga je ovaj zadnji tarabic umro a baba vanga ima isto nekih detalja koji mogu da se analiziraju ;) znaci zapisi postoje ali niko ne zna tacno detalje
DR_
Dr_Psycho  
 09.12.2015 u 10:02

Ima ne kazem ja. Ima istine ali nedovoljno imam osecaj da su to vecinom pretpostavke. To treba naci nekog ko stvarno zna ili ima neke zapise.
atom atom   09.12.2015 u 10:13

Pre bih poverovao ovom Bieleku nego Vangi

Forum početna