Putnik kroz vreme Al Bielek:Proveo sam 2 godine u 2749 godini
Forum Misterije & Natprirodno Misterije

Zvezdas Zvezdas   09.12.2015 u 18:08

@Fox,pa danas si se slozio sa mnom pazljivo procitaj sta sam ja napisao a sta si ti pa treba da verujes ima tacnih stvari fox znam da nepijes pa si rekao istinu
FoX FoX   10.12.2015 u 01:32

Zvezdas, nije tacno, Ja se nisam složio sa tobom .
Navedi mi tu moju poruku gde sam napisao da verujem u ova vangina "proročanstva"
elem,nema veze kran je kao i uvek u pravu

A što se tiče Bijeleka...zanimljivo mi što je otišao tako daleko u budućnost
Što nije otišao u 2010.godinu npr?

i pretpostavljam da je ovo greška u tvom prvom postu @atom
prvo piše da se sve odigralo 1943 a kasnije piše da se vratio u 1983. godinu.

Pa ako je takva budućnost onda i nije tako loše Šteta što smo mi zaglavili u ovom vremenu
Zvezdas Zvezdas   10.12.2015 u 09:17

FoX, pa ti nisi normalan to se zove bunilo

1- Cran nije rekao da ne veruje u prorocanstvo nego da to nije pravo koje je obelodanjeno,
2-ja nisam pricao samo o vangi nego i Tarabicima pa ja objavim emisiju tarabica i opisem onda ti kazes da ne verujes u prorocanstvo,pa cran napise veruje ali da nije original a ti se slozis ISTO skoro sve smo pisali samo o razlicitim prorocima,ja sam pricao sta se pricalo na tom snimku ...mi se slazemo o prorocanstvima da to nisu originali osim ovo sto je potomak tarabica rekao...E sada ti mozes da kazes pa sve to jeste ali Cran je ipak cran i upravu je , a mi pricali o isto stvari Ali nije to puno ni vazno i to su sitnice samo treba da se opredelis ili si za ili protiv ako mi verujemo u prorocanstvo a ne verujemo u kopije a ti ne verujes nikako onda je to razlika i ne mozes da se slozis
Cranium Cranium   10.12.2015 u 10:04

Ahahahahahahahah, oko jedne rečenice se svi slažemo. Kran je ipak Kran. Zvez, kada lisica kaže da ne veruje u baba Vangina proročanstva sa sve "" kod "proročanstva" znači da ne veruje u ovo gore što si ti napisao. Jer to nisu njena proročanstva. Na to je mislio i think.
Zvezdas Zvezdas   10.12.2015 u 10:08

Cranium, pa mi sada ne znamo na sta on misli Ali cran je ipak cran
Cranium Cranium   10.12.2015 u 10:13

Ajd videćemo. :-)
FoX FoX   13.12.2015 u 18:01

@Zvezdas (09.12.2015/08:20)
Fox,nece tebe niko kritikovati ako lajkujes moj post u forumu a sa njim se kasnije slozis na direktan ili indirektan nacin to sto je bila na selu ne znaci da nisu vidovite danas imas vise u gra

Da,na to sam mislio ta prorocanstva sto si ti zvez napisao ,to je za mene lupanje glupsti..ok vanga je mozda stvarno bila vidohita...verujem da postoje vidoviti ljudi..e sad..sta je ona videla to niko ne zna sto kaze kran.

Jbt ja sam bio ubedjen da je ovaj post napisao kran tek sam sad provalio da si ti zvez napisao ove boje nadimka malo zbunjuju
Zvezdas Zvezdas   13.12.2015 u 18:25

@FoX (13.12.2015/17:01)
Da,na to sam mislio ta prorocanstva sto si ti zvez napisao ,to je za mene lupanje glupsti..ok vanga je mozda stvarno bila vidohita...verujem da postoje vidoviti ljudi..e sad..sta je ona videla to n
pa eto dobro nisam ja rekao da je to 100 % tacno sto je napisano,ne zna se ni tarabica prorocanstvo da je tacno samo se veruje da je taj poslednji potomak koji je nesto znao rakao u toj emisiji koju sam okacio ovde,e sada se pojavljuju neke gluposti da je ona za 2016 predvidela rat i to su svi objavili

Sta ima veze ko je napisao ne moras se sloziti samo sa kranom i velickom
Edy Edy   15.12.2015 u 02:57

naslov teme me je ubio u pojam, samo sam došao da pitam kako je mogao provesti dvije godine u 2749oj godini? Putovao u 2749 u januaru, pa u decembru iste godine vratio se nazad u januar te godine?
Cranium Cranium   15.12.2015 u 11:47

Ahahahahaha, realno. Kada neko ima bujnu maštu. :-)

Forum početna