Alicia Keys
Forum Zabava Muzika

FoX FoX   21.05.2016 u 17:42

@Cranium (21.05.2016/11:37)
100% znaš još neku pesmu njenu.
E sad sam malo "tjubovao"...pa evo znam Fallin'...ok pesma vrte je na radiju često e sad...verovatno sam čuo još neku njenu a da nisam znao da ona peva...ali eto preslušao sam sad brzinski 10-ak najpopularnijih njenih pesmica...ali jok,prvi put čujem te pesme nisu loše pesme,fura eto taj soul pop jazz ,nisam neki ljubitelj ali pre bih ovo slušao nego turbo folk mogu sve da slušam samo ne mogu turbo folk
a dzej lo...zesce mi iritantna i kao pojava
Cranium Cranium   21.05.2016 u 17:56

Pesmice.... Znaš No One sigurno, Empire State Of Mind sa Jay-Z i još neke. ;-). Meni je to upravo do jaja. Jer evo već 15 godina fura taj "neo soul" fazon i ne menja ga. Svi ali apsolutno svi ostali su pre ili kasnije prešli u komercijalu. Ne i ona. Ne može svako da je sluša upravo jer nije komercijala. Znam da mnogima zvuči kao da zavija ponekad, ali to tako treba. E sad, sve je stvar ukusa. Meni leži taj stil realno. Druge pevaju o dupetima, parama, seksu i svakakvih komercijalnim sranjima da bi prodale. Ova nema nijednu plitku pesmu.
Naravno da joj svaka pesma ne uspe, ali bar sve svoje pesme piše sama i komponuje sama. Posle dodje produkcija i ona učestvuje. Stvara muziku onako kako ona želi. Ostali plaćaju keš raznim producentima da im naprave hit. Treba imati muda za to. Da ne poklekneš i ne kreneš linijom manjeg otpora zbog para. Ima zilion primera kako su se ljudi menjali sa sve muzikom zbog para i tiraža.
Cranium Cranium   21.05.2016 u 18:02

@FoX (21.05.2016/15:42)
E sad sam malo "tjubovao"...pa evo znam Fallin'...ok pesma vrte je na radiju često e sad...verovatno sam čuo još neku njenu a da nisam znao da ona peva...ali eto preslušao sam sad brzinski 10-a
Meni Dzej Lo nije iritantna. ;-) Kapiram da je to biznis i gluma. Ona je glumica (diskutabilno kakva) i nije joj problem da bude i kučka i fina. Snima za keš. Sve dok ima gotivne pesme, može da bude kakva god. Trudila se sve ove godine i ostala u vrhu. Naravno da je Dzej Lo kontrast Ališi. Upravo jer je ona ta koja je uvek pratila trendove i komercijalu. I uvek je imala njuha šta donosi keš. Ne znam od kada si čuo za Dzej Lo, ali ja otkad je pamtim a to je kad se pojavila ona ima do jaja hit u skladu sa trendovima. Krajem devedesetih je to bio pop/dance , onda je prešla na r'n'b i hip-hop, pa na electro. Sve kako se smenjivao trend, tako se i ona modifikovala.

A kakva je privatno, verujem da je okej.
FoX FoX   21.05.2016 u 19:53

Znam da mnogima zvuči kao da zavija ponekad, ali to tako treba.
hahahha užas
Inače,poznata mi ova "No one" hahah ...eee da i ovu Empire State Of Mind sam čuo ok pesma...ma da brt,ok je ova alicie...kakvih sve ima...a za dzej lo...uf pa nznm pre 5,6godina sam je primetio sa "On The Floor"
Cranium Cranium   21.05.2016 u 20:03

@FoX (21.05.2016/17:53)
hahahha užas
Inače,poznata mi ova "No one" hahah ...eee da i ovu Empire State Of Mind sam čuo ok pesma...ma da brt,ok je ova alicie...kakvih sve ima...a za dzej lo...uf pa nznm pre 5,6godi
Ali nije toliko išla u visoke tonove ranije. To tek od trećeg albuma krenula. Prva dva su joj rileks. Valjda će i novi da bude rileks. Aaaaaa paaaa kasno si ti provalio J-Lo. Znaš kakva je riba bila ranije. Imaš rane radove. Tipa "If you had my love" (mislim da joj je to prvi hit, ja sam je tada provalio) onda "my love don't cost a thing" "lets get loud" , "Play" , "Waiting for tonight" itd. Tad je bila younger. Ima ona do jaja pesme starije.
Cranium Cranium   21.06.2016 u 12:20

Nova pesma.

Alicia Keys - Hallelujah

m.youtube.com/watch?v= ... tu.be
Halleljah, Hallelujah....let me in.
I've been praying, but i'm paying for my sins.

Ovo je pesma posvećena svim izbeglicama sveta inače. Postoji neka akcija u okviru "We Are Here" organizacije , pošalji SMS na taj i taj broj itd.
Cranium Cranium   06.11.2016 u 23:17

Ajooooj ajooooooj ajooooooij. Ališa izdala novi album pre dva dana. Javim se posle. @fox Lisice, evo je tvoja omiljena pevačica. Ahahahahahaha.
martin martin   06.11.2016 u 23:30

Dobra je ona pesma Dragon Fly što si mi preporučio
Cranium Cranium   07.11.2016 u 00:12

martin (06.11.2016/22:30)
Dobra je ona pesma Dragon Fly što si mi preporučio
Dragon Days brate. Dragon fly je životinja. (vilin konjic)
martin martin   07.11.2016 u 00:17

Cranium (06.11.2016/23:12)
Dragon Days brate. Dragon fly je životinja. (vilin konjic)
Zeznuo sam se

Forum početna