Stranger Things(2016-)
Forum Zabava Serije

atom atom   18.07.2016 u 11:15

Priložena slika:

Radnja serije je smeštena u 1983. godinu, Hawkins, Indiana, gde dečak misteriozno nestaje. Kako prijatelji, porodica i lokalna policija traže odgovore, oni polako bivaju uvučeni u neobičnu misteriju u koju su uključeni tajni eksperimenti vlade, zastraćujuće natrpirodne sile i jedna veoma čudna devojčica.
atom atom   22.07.2016 u 22:45

Pogledao prve tri epizode,i moram da kažem da sam prijatno iznenađen,Ko voli scifi horror filmove 80-tih nek pogleda ovo,neće se pokajati
FoX FoX   10.08.2016 u 18:40

Odgledao sam juče 2epizode.Nije loše
Gluma je ok,radnja u seriji...stvarno sve deluje kao da je serija iz '80-ih...
Za sad mi je ok,ništa specijalno ali videćemo
Welicak94 Welicak94   10.08.2016 u 19:13

A nije mi jasno kako mozete da sudite o nekoj seriji na dve-tri pogledane epizode...?
Kada pogledate sve epizode do kraja, onda iznesete svoje konretno misljenje

Mislim, cudno mi je jer serije ne pratim To kao kada bih pogledao 15 minuta nekog filma i ostavim svoje misljenje o njemu

Mada gledam aktivno animee, i gomilu puta mi se desavalo da mi je anime sranje u prvih nekoliko epizoda i posle pred kraj postaje sve bolje i bolje...
FoX FoX   10.08.2016 u 20:12

Welicak94, pa niko nije sudio,samo smo napisali mišljenje na osnovu 2,3 epizode.
Serija ne može da se poredi sa filmom baš.
Jedna epizoda serije traje oko 40min. tako da posle 2epizode možeš da doneseš solidan zaključak u kom smeru ide serija i ako ti se svidi onda nastaviš da gledaš.

Po tvom,trebao bih npr da odgledam neku seriju do kraja,seriju koja mi se ne sviđa da bih mogao da donesem zaključak o seriji
Welicak94 Welicak94   11.08.2016 u 00:40

FoX, Pa da... Tek kada odgledas do kraja, mozes da donosis ocene i misljenja
Sta ako je serija vrh a kraj glup?

(upotrebicu svoje iskustvo u gledanju animea u daljem tekstu, jer ajde i to su serije, samo nacrtane)
Ili npr "X" animea koje sam gledao bili glupi do predzadnje epizode, i zadnja epizoda otvorila ceo anime... A da nisam gledao ja bih pricao da je anime sranje... I posle sam na kraju dao osmicu za taj anime A takodje i mnogo animea su mi bili vrh u pocetku, a kraj i dalja prica cista glupost

Kako god, glupo je da se ocenjuje nesto ako to nesto nije pogledano do kraja
Isto kao sto je glupo ocenjivati nesto po trejleru...
Cranium Cranium   11.08.2016 u 01:09

Govoriš po svom iskustvu što ne mora da znači da je to tako.

Meni recimo ako se serija ne svidi u prve 3 epizode, to je znak da ne valja. Jer to tako funkcioniše. Odmah se sve stavlja na sto.
Welicak94 Welicak94   11.08.2016 u 02:38

Onda se anime serije razlikuju povodom tog pitanja.

Znaci vama se nikad nije dogodilo, da je serija strava i na kraju ispadne glup kraj?

Kada su u pitanju filmovi, ili serije nebitno, meni je mnogo bitnije kakav je kraj, ako je kraj dobar, zaboravim na prethodno smaranje, tako isto najvise mrzim ako je sve okej u toku filma (serije) i na onda kraj glup.

Kako god, delimo drugacije misljenje, i drugacije iskustvo. Meni je to samo izgledalo cudno.
A sad posto vidim, da atom ili Fox nisu jedini, vec vecina moze da odredi da li je serija dobra po prve dve-tri epizode, onda je to dokaz da je samo meni cudno, jer ipak ne gledam igrane serije vec samo nacrtane
Mozda kada pogledam neku od ovih serija, mozda cu znati na sta mislite.
Cranium Cranium   11.08.2016 u 02:53

@Welicak94 (11.08.2016/00:38)
Onda se anime serije razlikuju povodom tog pitanja.

Znaci vama se nikad nije dogodilo, da je serija strava i na kraju ispadne glup kraj?

Kada su u pitanju filmovi, ili serije nebitno, meni je mn
To je razlika izmedju crtanih i ril glume. Ril serije su mnogo kompleksnije od crtaća. U igranim serijama ti iz uvodnih epizoda vidiš kako ti serija leži. Da li ti je radnja zanimljiva, da li ti gluma leži, da li je snimljeno dobro, da li te privlači sve to zajedno da gledaš. A i priču skapiraš kakva je i kako će serija otprilike da izgleda u budućnosti. Jer to tako ide, ako ti se svidi svidi ti se i nastaviš da gledaš, ako ti se ne svidi, nećeš sigurno da gledaš 7 sezona neke degenerike koji pojma nemaju da glume da bi video kakav je kraj, da li će eventualno da ti promeni mišljenje. U crtaćima toga nema, imaš nacrtano sve, sterilno. Radnja je vrlo često smišljena unapred. Tu nema glume, otkazivanja glumaca, snimanja, setove.

PS......Naravno da sam se zeznuo što se serija tiče. Lost je moj najveći promašaj. Serija je počela odlično, a završila se katastrofalno loše.
Welicak94 Welicak94   11.08.2016 u 03:01

Dobro, zaboravio sam cinjenicu da anime ima 12-24 epizoda od po 20 min, i da ne valja, nekako me ne intrigira jer ipak to nije veliko vreme .. ako sam slobodniji, u dva dana mogu da pogledam ceo anime

P.S. Cran ne pricaj povrsno o animeima, neki animei imaju bolju pricu i kvalitetniji sastav nego neke igrane (ril) serije.

Forum početna