Kako da napravim igricu za PC?
Forum Tehnologija PC Igre

MCR99 MCR99   03.07.2012 u 02:08

Ja znam samo jedan program game maker
KinG KinG   03.07.2012 u 02:34

Zavisi kakvu možeš da napraviš nešto kao super mario... A za nešto ozbiljnije treba da znaš neki programski jezik . Npr C++. A za nešto još ozbiljnije treba da znaš da kombinuješ programski jezik i neki program za animaciju kao što je maya. A za nešto još ozbiljnije... Paa.. Verovatno nemaš ni znanja ni para
MCR99 MCR99   03.07.2012 u 02:37

Ma nešto sitno znam još i smal basic taj program je za male porogramere
Edy Edy   05.05.2013 u 18:57

program programeru ne treba on napravi sebi ali ne... odmah da vam kažem... kanite se ovog... vjerujte mi kad vam kažem ne isplati se ... izgleda kul i šta ja znam sve ne dok ne vidiš posla koliko je... dok napraviš glupu 2d igricu koju niko neće igrati treba ti 10 dana zavisno od veličine igrice... PS maya vam je za 3d animacije ... dok se stigne do 3d je duuuug put... lahko je raditi u mayi... ali ubistveno j**eno zaj**ano i šta sve ne napisati 3d igricu zato imaju u gamer industriji fino 3-4 dizajnera grafička na jednog jadnog programera
Edy Edy   05.05.2013 u 18:58

eh sad kad se zavalite k'o ja to je druga priča ja sam se uvalio i nema mi izlaza :xD
Edy Edy   19.05.2013 u 20:14

KinG (03.07.2012/00:34)
Zavisi kakvu možeš da napraviš nešto kao super mario... A za nešto ozbiljnije treba da znaš neki programski jezik . Npr C++. A za nešto još ozbiljnije treba da znaš da kombinuješ programski jezik
treba znat programski jezik i za mario klon a ne za više PS za nešto ozbiljnije teško da iko ima vremena a niko živ ti neće raditi sam u Mayi i pisati program.... ionako prave 3D igrice one bolje mjesecima... a ti sam da išta slično napraviš.. teško to ide ne isplati se inače evo svima koji imaju želju da se muče blackfoxwap.tk/forum/1 ... ased/ neke osnove sam napisao ako želite ići u tom smjeru

Forum početna