Hack e-mail
Forum Tehnologija Internet

Edy   21.03.2013 u 20:42

inače za mejl fiino turn off javascript kada buljite u mejleve i gledajte sa koje adrese vam je to tačno stiglo a ne samo koja je adresa za odgovor... + fishing ... onda finl štimajte jaku šifru i nema vama haka isto važi i za face i sl. šta bi vi da stavite ko ovi što ih znam. stave pass na fejs tipa: princezaiz-GRADAMOG- i to im je sva pamet a dan noć vise na fejsu šta očekuju da mi je znat... evo ja nemam nikako Antivirus i nikad još nisam imao neki ozbiljni problem u vezi toga... fino čisti redovno i pazi šta skidaš... + ugašen mi je javascript to vam je obavezno upalite samo kada stvarno treba da neka stranica radi i to samo ako ste sigurni za nju da je ok brže otvara i sigurnije 150 puta više
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Edy Edy   21.03.2013 u 20:46

gyBe:alL*bACh50 e ovo vam je dobar pass (mada ja koristim i teže ) a sifra: konobar5 nije šifra već sranje živo PS ovo zadnje je šifra jednog wifi spota u blizini šifra mora biti toliko teška da je ne možete zapamtiti tek onda je dobra šifra
SRB
Srbenda  
 21.03.2013 u 20:48

Imas i generatore za lozinke ali pazi kako radis i sa njima nisu svi dobri previse ponavljanja ima...
Edy Edy   31.07.2013 u 18:53

Najbolje vam je da podesite mejl na privatnom domenu tipa blackfoxwap.tk ... jer u tom slučaju, ako vam neko provali u nalog... nemate problema sa povratom istog

Forum početna