Koje serije(u) trenutno pratite?
Forum Zabava Serije

twistex twistex   08.10.2016 u 14:22

pored westworlda juce sam poceo da gledam i Quantico..dovoljno zanimljivo da nastavim i ostale epizode..
FoX FoX   08.10.2016 u 15:45

@Cranium (15.08.2016/19:39)
Ja sam danas odgledao najjaču epizodu "Seranovih" na tjubu. Setio sam se kad je baba gledala (ne ume da čita inače) i kako mi je držala životne lekcije na osnovu te epizode. Ja se pokidao
@cranium možda ćeš se ljutiti ali ovo moram da ti kažem : zamišljam te kako sa 80godina i dalje gledaš Seranove i Prijatelje a da druge serije nisi ni pogledao Mislim stvarno,gledaš iznova i iznova ove dve serije ... daj drugim serijama (ne samo komedijama) šansu Eto za početak pogledaj prvu sezonu Breaking Bad
atom atom   08.10.2016 u 15:49

Da brate, @cranium samo gleda iznova te dve serije čak i kad krene neku drugu da gleda batali je nakon jedne malo slabije epizode.
MED
Meduric  
 08.10.2016 u 20:40

Jeke jeke portogaze to je serija koju pratim na brazillitv ta je serija posvecena naseljavanju portugalskih porodica u doba kad je u Brazilu vladalo robovlasnistvo
Cranium Cranium   08.10.2016 u 21:29

@FoX (08.10.2016/13:45)
@cranium možda ćeš se ljutiti ali ovo moram da ti kažem : zamišljam te kako sa 80godina i dalje gledaš Seranove i Prijatelje a da druge serije nisi ni pogledao Mislim stvarno,gledaš iznova i iznova
Ahahahahahah, ma ne ljutim se. Vrlo verovatno će i biti tako. Bar što se prijatelja tiče. Seranove pogledam poneku epku, kad se setim nečega s vremena na vreme. Ali odgledao sam ih jednom cele, par puta sam započinjao i batalio. Bolje je odgledati poneku epizodu. Mnogo dugo traje. A što se tiče drugih serija....stojim iza svojih reči. Ne gledam serije preterano. Evo trenutno ne gledam nijednu. Jednostavno nisam tip za serije (ne mislim na komedije). Već sam objasnio zašto. Ono što gledam, znam da valja meni i tako. Za ostale se brzo razočaram. Možda nekad promenim stav.
atom atom   08.10.2016 u 21:31

@cranium jesi gledao Fringe?Ako nisi,predlažem ti da počneš,nećeš se pokajati
Cranium Cranium   08.10.2016 u 21:35

Nisam naravno.
FoX FoX   09.10.2016 u 03:40

@Cranium (08.10.2016/19:29)
Ahahahahahah, ma ne ljutim se. Vrlo verovatno će i biti tako. Bar što se prijatelja tiče. Seranove pogledam poneku epku, kad se setim nečega s vremena na vreme. Ali odgledao sam ih
Možda te smaram sa ovim serijama ali to je zato što sam uveren da bi ti se svidele ove serije što ti preporučujemo atom i ja..al jbg kad nećeš nećeš
Cranium Cranium   09.10.2016 u 03:50

Da objasnim svoj "čudan" stav.

Dakle ovako, par serija koje sam gledao kao klinac, ispostaviće se da mi baš leže. Tu se prvenstveno misli na prijatelje. I gledaću ih dok sam živ. Ima još dosta serija koje zauzimaju dobro mesto u mom mozgu, bilo da su komedije ili neki drugi žanrovi. Šta im je zajedničko? To da se radnja smenjuje epizodno. Ako me kapirate. A ove nove serije? Jednostavno ne mogu da se nateram da gledam nešto zašta znam da je razvodnjavanje i visokobudzetno prodavanje magle. Cela sezona prodje a ja sam dobio 5 dobrih sadržajnih epizoda. Znam da je to na tu foru. Dosta serija sam počeo da gledam, i odustao nakon par epizoda jer jednostavno ne vidim sebe kako celu sezonu čekam par wow epizoda.

E sad ja imam pitanje za vas. Vidim atom nonstop otara teme o serijama nekim. Tebra koliko serija pratiš????

I šta se desi kada ispadne da je odredjeni broj tih serija šit težak? Jel ti žao bačenih sata na te serije?
Cranium Cranium   09.10.2016 u 04:01

@FoX (09.10.2016/01:40)
Možda te smaram sa ovim serijama ali to je zato što sam uveren da bi ti se svidele ove serije što ti preporučujemo atom i ja..al jbg kad nećeš nećeš
Ma jok, opušteno. Znam ja da su to ekstra serije. Nije problem u tome. Problem je u tome što ja tražim drugačiji format od onoga što 95% današnjihih serija nude.

Ne mora da bude ekstra interesantna, ali mora da ima konstantnu radnju. Da svaka epizoda bude priča za sebe, uz usputno napredovanje serije.

Forum početna