Koje serije(u) trenutno pratite?
Forum Zabava Serije

Welicak94 Welicak94   22.03.2017 u 23:00

Zvezdas (22.03.2017/21:41)
jos uvek pratim crnu ruzu evo usao sam u 420 epizodu jos par epizoda i kraaaaj
hahahhahha koji debil moras biti da gledas tursku seriju od 400+ epizoda?
Zvezdas Zvezdas   22.03.2017 u 23:23

Welicak94 (22.03.2017/22:00)
Pa koji debil treba biti a ne odgledati seriju? ne mozes da sudis dok ne odgledas,a ako bi sudili po epizodama,pa koja je razlika izmedju turaka i japanaca? Turci ce zavrsiti na 400 a japanci nikad
FoX FoX   23.03.2017 u 03:54

Welicak94 (22.03.2017/22:00)
U stvari,ta crna ruza ima 125epizoda,ali je pink od jedne epizode napravio 3,4 epizode da bi odužio i samim tim prikovao ljude da gledaju skoro 2godine..
Welicak94 Welicak94   23.03.2017 u 23:58

FoX, Ne znam kakve su radnje, ali jednom sam gledao pet minuta, prvo sam dobio napad panike od jezika, pa od lose glume, pa od imena i jednostavno kako televizor ne bih gadjao najblizim teskim predmetom, promenio sam kanal.

Zveki a zasto ne gledas neku americku seriju? Evo Foxy je iskusan sa americkim serijama, moze da ti preporuci neke dobre i krace od 15-20... 30-40 epizoda , sta ja znam. Bolje ce ti biti nego ti da pratis na tv-u za ispiranje mozga uz reklame koje traju 15 minuta a Vucic u njima koji traje 5... ozbiljno Msm , i americke serije su deo Holivuda, a Holivud finansiraju Iluminati, barem po teorijama zavere, ali svejedno ce se tvoj mozak bolje osecati. Sigurno.

Npr Dva i po coveka Jel si gledao kad tu seriju?
PARTYzan PARTYzan   31.03.2017 u 23:13

Imperija (Empire, season 3); da me neko pita što, ni sam nznm nije mi se svidela ni prva sezona a i dalje gledam. Limunada. Dobra muzika u seriji, kul glumci u epizodnim ulogama ali nedovoljno da bih je preporučio. Ako neko ima FOX, nema preča posla petkom u 20h a hteo bi da pogleda svetsku premijeru serije koja prikazuje jednu sj**anu crnačku porodicu u centru hip-hop i r&b mašinerije, smicalice njenih članova (ne zna se ko koga sapliće), nek izvoli
twistex twistex   08.04.2017 u 11:28

e mislim da je sad ponovo period za serije posto me filmovi smorise Dakle prvo da zavrsim sa Wayward Pines..stigoh do 2x4..juce nastavio..danas ili sutra cu zavrsim..ali vec mi se nesvidja trougao Xander,Rebeka i Doca..i sve ocekujem da onaj zenski Abi prozbori koju..posle da zavrsim drugu sezonu Dark Matter..stigoh do 2x3..vidim ima i treca sezona..onda da zavrsim i 12 Monkeys..isto stigoh do 2x2..vidim bice i 3 i 4 sezona..ovo ce se teze pratiti..ko je ko u kom vremenu i tako..posle da zavrsim i sa Quantico..taman ce valjda zavrsiti druga sezona..prva mi se svidela..Westworld dosao do 5 epizode i mislim da necu dalje..i Strebere zakucao na 4x20..jedva da se malko nasmesim..miljama daleko od Prijatelja i Dva i po muskarca..a mozda se nekako i ubedim..moze biti ostale sezone bolje..i takoo
FoX FoX   09.04.2017 u 05:46

twistex (08.04.2017/09:28)
e mislim da je sad ponovo period za serije posto me filmovi smorise Dakle prvo da zavrsim sa Wayward Pines..stigoh do 2x4..juce nastavio..danas ili
Meni se dosta svideo Wayward pines s2 izgleda da neće biti treće sezone ali šta znam..možda je tako i bolje..sve u svemu ,po meni ok glumačka postava u drugoj sezoni...za razliku od prve sezone gde me je nervirao onaj klinja

Štreberi...a jbg,nisu toliko smešni ali meni se dosta svidjaju...npr 10sezona koja trenutno ide je po meni jedna od boljih znači svaka epizoda je urnebes

Eto ja sad počeo da pratim Prison Break ,ovu novu sezonu..videću još da li ću sačekati da se završi sezona ili ću gledati svake nedelje po jednu kad se pojavi na torentima...

Vratio se i čuveni OutCast Odgledao sam prvu epku 2sezone...nije nešto..mislim da ću sačekati da izbace celu sezonu
FoX FoX   02.05.2017 u 17:55

Počeo sam da gledam novu seriju : Designated Survivor (2016)

Opis:
Tom Kirkman (Kifer Saderland) je niži član predsednikovog kabineta koji iznenada postaje novi vođa države pošto i aktuelni predsednik i svi drugi po redu nasleđivanja bivaju ubijeni u napadu.

Nisam neki ljubitelj drame i serija na ovaj fazon(politika,teroristi itd) ali ova serija je stvarno zanimljiva i dobra.
FoX FoX   27.05.2017 u 03:31

Leftovers (2014)

Završio sam prvu sezonu..ovih dana skidam 2i3..
Prvih par epizoda nije nešto..hteo sam da batalim seriju ali pošto teško batalim serije onda sam joj dao šansu.Nije loša.
twistex twistex   27.05.2017 u 14:01

FoX (27.05.2017/01:31)
Leftovers (2014)

Završio sam prvu sezonu..ovih dana skidam 2i3..
Prvih par epizoda nije nešto..hteo sam da batalim seriju ali pošto teško batalim
Onda ja bas lako batalim serije..pogledao sam samo prve epizode sledecih serija: the strain,the walking dead,fringe,how i meet your mother,orphan black,luke cage,agent of shealds,revolution,anger menagment,the expanse,extant,designated survivor,outcast,timeless,powers,the 100,aftermath,chuk,11.22.63,preacher,arow,lost,misfits,continuum,dexter, ghost wisperer,new girl,terra nova,the last ship..

Forum početna