U koje poznate ličnosti ste bili zaljubljeni i zašto?
Forum Ljubav i Sex Romantika

FoX FoX   26.08.2016 u 17:20

Cranium (23.08.2016 / 16:35)

Misliš najgore? Ti i tvoje slike.
Znači za svaku možeš da nadješ neku gabor sliku.
Pa da brt samo reci ime i ja ću odmah iskopati neku pravu sliku

Pa kako brateeee.... ima i devojaka koje su lepše bez šminke Čak ima i nekih koje su baš prirodno lepe i ako koriste šminku samo pokvare izgled

eve je alba baš danas izašao na netu neki članak o njoj

[code]Džesika Alba otkrila zbog čega se kaje: Ove stvari više nikad ne bi uradila

S godinama postajemo mudriji.
Džesika Alba sada je zagovornik što prirodnijeg izgled i što zdravijeg života. Ipak, u prošlosti nije bilo tako.

Glumica ima dve tetovaže i kaže da sada žali zbog toga što je tetovirala.

“Tetovaže sam uradila kada sam imala 18 godina. Te stvari mi danas ništa ne znače, a tada su mi bile sve. Čovek prevaziđe situacije iz svog života. Glupo bi bilo obeležiti sebe čitav život tetovažama koje su ti nekad značile. Ne razmišljamo isto sa 20, 25 i 35 godina”, rekla je Alba.

Isticala je da je kao mlada volela da pokazuje svoje telo i da se puno šminka.

“Umela sam da nanesem tri sloja šminke i da izađem polu gola napolje. Okej, to ti se čini kao kul kada si tinejdžerka koja hoće svu pažnju ovog sveta, ali kasnije, kako postajemo stariji, stičemo I mudrost i uviđamo da treba raditi baš suprotno od toga”, kaže Džesika.[/code]

Opametila se izgleda pa shvatila da joj ne ide gluma i neće žena da se blamira

Pa ne znam brt,stvarno nmg da se setim...kažem ti,uglavnom me to drži par dana i prođe...nisam se nešto sad vezivao za njih pa da ih pratim itd...
atom atom   26.08.2016 u 20:05

Meni je Alisa Milano mmmmm
FoX FoX   26.08.2016 u 22:34

atom,nije losa ima malo čudna usta al dobra je
jel si bio ili si još zaljubljen u nju?
atom atom   26.08.2016 u 22:38

Bio sam,dok sam kao klinac gledao "Čari"
FoX FoX   26.08.2016 u 23:01

I meni se ona svidjala u čarima...ni shanen nije loša a ni rouz
atom atom   26.08.2016 u 23:03

Koja Shanon?
FoX FoX   27.08.2016 u 16:43

Shannen Doherty tjst Pru inače,vidi ovu laž NASTAVAK „ČARI“ SE SNIMA U SRBIJI (2014)
twistex twistex   27.08.2016 u 18:40

osim ovih sto ste naveli ja bi spomenuo moju ubedljivo najvecu zaljubljenost
Priložena slika:

Keli Beverli hils
Koliko sam ja provodio vremena sa njom na krovu jedne zgrade.
Cranium Cranium   27.08.2016 u 22:04

@FoX (26.08.2016/15:20)
Pa da brt samo reci ime i ja ću odmah iskopati neku pravu sliku

Pa kako brateeee.... ima i devojaka koje su lepše bez šminke Čak ima i nekih koje su baš prirodno lepe i ako koriste šmin
Ahahahahahah, lisica i slike.

Pa lepo. Šminka ulepšava ljude 100% ako se koristi kako treba. Ajde razmisli logično. Ti imaš neku bubuljicu, ili podočnjake. Malo šminke i nema je. Automatski si lepši. PS....Ovo je sve figurativno. Muškarci se ne šminkaju. Ahahahahah. Kažem da bi skapirao na šta mislim. Šminka ulepšava čoveka ako se koristi za uklanjanje sitnih "mana". A to što se neki zaigraju pa naprave od sebe karakondzulu ima veze sa umešnošću šminkera. Ako se koristi na pravi način, šminka ulepšava 100% A ako se koristi za preuredjivanje celog lica, onda možeš da se sj**eš.

Alba sazrela. Baš ću da vidim ima li neki novi film njen. Šteta što nije talentovanija. Ne bi glumila u "dečijim" filmovima.

Ahahahahaha, kasno si ti počeo da se ložiš na njih. Od svih ovih koje sam dosad naveo, pratim rad Avril i Kristine. Ne ložim se više na njih, hvala bogu. Ali ih pratim jer im je muzika odlična. Ostale su trajale kratko.
Cranium Cranium   27.08.2016 u 22:06

Nastavljam pisanje kasnije. Sve ove koje ću navesti su uglavnom bile ložane u fazonu aaaa koja p**ka. Nije tu bilo zaljubljivanja. Samo Djepeto. Ahahahahahah

Forum početna