U koje poznate ličnosti ste bili zaljubljeni i zašto?
Forum Ljubav i Sex Romantika

Cranium Cranium   27.08.2016 u 23:54

Nastavljamo. Dakle, ja sam klinac sa 12 - 13 godina. Hodajući hormon. Kada već spominjete čari, i ja sam bio naložen na Alyssa Milano richglare.com/wp-conten ... D.jpg

Uvek su u seriji atributi bili na izvolte. Namerno su nam to radili. Ove dve iz starije postave su bile ok, ali nisam se ložio na njih. Nisu nešto. Posle je došla Pejdz, a meni je ona ooooodvratna. Ja ne znam kako neko može da se loži na nju. Užas. BTW....Rose McGowan je bila riba Marilyn Manson-u.

Eeee onda je snimljen 8 Mile i ja sam otkrio Brittany Murphy likeawhisper.files.wor ... w=640

Pokoj joj duši. To je bio prvi film u kome sam ja čuo za nju , iako sam je gledao baš kao klinja u "otkačenoj plavuši". Tu je glumila onu "debelu" nepopularnu ortakinju glavne likuše u filmu, koje se ni ne sećam kako se zvaše. Evo je Britani iz 1995 s2.glbimg.com/wKdLvnNcw ... 1.jpg

Kuku majkoooooo. Uglavnom, j**iga. Žao mi što je završila onako. Baš žao.

Idemo dalje. Posle sam se kao klinja navukao na prvu špansku seriju koju sam gledao. (Španija kao Evropa).

Bila je to neka serija o školi savremenih umetnosti i plesa. j**ote, toga po svetu ima. Škola baleta, glume, plesa, muzike..... Sve u jednoj školi. Pa ćeš postati ono u čemu si najbolji ako se za to odlučiš , ali moraš sve da očistiš sve predmete, nema zabušavanja. Elem, u toj seriji je bila riba na koje sam se ložio. Bila je ružna kao djavo, ali imala je nešto fuksarsko u glumi (takva joj je bila i uloga) na šta sam se ja ložio. Imala je i ekscentrični izgled. Ona se zvala (valjda se i dalje zove). Erica Sanz img22.xooimage.com/file ... 6.jpg Nije ni l od lepa, ali brateeeeee. j**ala mu jevu kako je bila hot u seriji. youtu.be/mdX4HycpsOk

Još ima tetovažu pri dnu stomaka.

E kad smo već kod španskih serija i lepote, ružnoće itd. U Seranovima se na par epizoda pojavila Elsa Pataky lh5.googleusercontent. ... 9.jpg

Ona je španska manekenka i glumica, žena čuvenog "Thor-a". Iliti Chrisa Hemsworth-a.

Iiii brate smorio sam se kucajući. Nastavljam kasnije.
Cranium Cranium   20.09.2016 u 23:32

Kako sam ja propustio ono za Albu i horor? Deluje mi kul po trejleru. Mooora da se gleda.
Cranium Cranium   25.09.2016 u 12:52

Samo za lisicu m.youtube.com/watch?v= ... DI-z0

Ima još ljudi koji nalaze wtf slike. @fox
FoX FoX   25.09.2016 u 13:04

Cranium (27.08.2016 / 20:04)

Šminka ulepšava ljude 100% ako se koristi kako treba. Ajde razmisli logično. Ti imaš neku bubuljicu, ili podočnjake. Malo šminke i nema je. Automatski si lepši.
Alba sazrela. Šteta što nije talentovanija. Ne bi glumila u "dečijim" filmovima.

Pa da kran,ali mislim da poznate ličnosti preteruju sa šminkom...i potpuno su neprepoznatljive bez šminke...većina poznatih..zato gledam da se što manje "ložim" na poznate ličnosti,zato što je većina fejk..ove što sam ja naveo i bez šminke izgledaju dobro evo i MIla Kunis je dobra bez šminke ,i ona mi se djasvi

hahah Alba Da,ali možda je za +18 filmove talentovanija jbg nikad nećemo saznati

Dobar je ovaj video
Cranium Cranium   25.09.2016 u 13:08

@FoX (25.09.2016/11:04)
Pa da kran,ali mislim da poznate ličnosti preteruju sa šminkom...i potpuno su neprepoznatljive bez šminke...većina poznatih..zato gledam da se što manje "ložim" na poznate ličnosti,zato što je većina
j**iga. Mogao bi ti i bolji video da napraviš. Nisu ove slike nešto wtf. Jedini praaaavi wtf je lejdi gaga. Ahahahahahahahah
Jade Jade   01.11.2016 u 15:38

Justina Biebera i Relja popovic justina zbog simpaticnosti i lepote a relju nmp zass
Cranium Cranium   14.03.2017 u 20:19

Gde su mi oči bile.

Valezka se zove ova riba. blob.freent.de/contentb ... 2.jpg

Evo i spota gde sam je prvi put video. Koji gabor maaaajku ti j**em, msm nije gabor , alo ono. Ali imala je neki stav, za šta smo ustanovili da se ja ložim na to. Nije ružna, ali ima neki nos...crnački. Ahahahhaha. youtu.be/f2d56NCzKyA Stidim se sam sebe, ahahahaha. Ma ko ga j**e, dobra je dobraaa. Drži se damski. Liči malo na Dzej Lo u nekim izdanjima, čisto da znaš.
FoX FoX   15.03.2017 u 06:00

Šta joj fali ,kran , na ovoj slici je baš simpatična

hahha psy
Cranium Cranium   15.03.2017 u 08:47

FoX (15.03.2017/05:00)
Šta joj fali ,kran , na ovoj slici je baš simpatična

hahha psy
Hahahaha, ne fali joj ništa. Na nekim slikama i nije baš simpatična. Ali generalno nije loša. Phahahah

Ova druga iz spota, što liči na miša je verovao ili ne mnogo bolja riba. (Ispod svih tih reperskih rekvizita) Samo što je ružnjikava. Da Lionezz joj je rep nadimak, ranije je bila E-La. Ružna ko ku**c, ali ima dooobro telo. Ahahahaha. Kucajte bez Da....samo Lionezz. E sad sam se setio jedne provale našeg Rapper-a. Ahahahahaha. Daaavno bilo, tek kad smo otvorili sajt.
FoX FoX   19.09.2017 u 12:28

Nije loša lionezz bar na ovim nekim slikama

a koja rapper-ova provala? ova blackfoxwap.tk/forum/i ... 43610 ?

Forum početna