Torrent
Forum Tehnologija Internet

FoX FoX   06.07.2012 u 02:16

Sva pitanja,predloge u vezi torrenta pisite ovde
Ako hocete da skidate neki torrent ,potrebno je prvo da skinete bittorrent ili utorrent program...ja koristim bittorrent,utorrent mi baguje nesto...ali i nema razlike...kad instalirate jedan od ova 2.ponudjena programa onda udjete na kat.ph preporucujem ga imate i thepiratebay.se
isohunt.com fenopy.eu itd...
ovo je,ja mislim trenutno najbolji nacin za skidanje filmova,muzike,programa...ostale opcije,tipa rapidshare polako pocinju da se naplacuju...
SRB
Srbenda  
 06.07.2012 u 02:26

Sve ove sajtove sto si naveo pretrazujes preko torrentz.eu tj. Skoro tridesetak njih... Da ne pretrazujes svaki sajt posebno...
FoX FoX   06.07.2012 u 03:34

moguce brate,al nekako mi kat.ph najpregledniji...
FoX FoX   25.08.2012 u 16:07

e Srbenda par pitanja
jel koristis bit ili u torent?
sta znaci "umnoziti magnetnu adresu"
i da li postoji fora da ako je slab torrent da se nekako ubrza...verovatno ne moze
KinG KinG   25.08.2012 u 16:35

Brzina zavisi od tvog (leecher)downloada i njihovog/njegovog (seeder) uploada.
SRB
Srbenda  
 25.08.2012 u 17:25

Umnoziti magnet link...? Neam pojma sam znam da taj link sadrzi sve informacije o torrent da ne bi morao
da skidas ceo torrent info fajl nego cim kliknes na magnet link krece da se skida ;)
A za ubrzanje... pogledaj ovo: bootstrike.com/Articles ... uide/
FoX FoX   25.08.2012 u 17:31

king ma znam tebra...zato i pitam...mada je glupo pitanje
tnks srbenda
Edy Edy   21.10.2012 u 13:51

možda ja mogu da dam neke info o magnetnom linku to nije URL pa se to teško da rasprostirat po netu (ako mss na to sa umnožavanjem). To je URI... pa nema tačno određen protokol putem kojeg se pristupa tom fajlu NPR.: magnet:?xt=urn:btih:73FBDCBF29E4BC2AFAA9D19CFE2268BD86404DD1&dn=merlin+2008+5x03+the+death+song+of+uther+pendragon+repack+hdtv+x&tr=http%3A%2F%2Ftracker.publicbt.com%2Fannounce ... vidite šemu nema tu protokola (http, ftp i sl.) ali možete da stavite link na to ili da prekopirate ovo u address bar browsera znam da se evo ovdje koristi BTIH haširanje... A čekaj pitao si šta znači umnožiti magnetni link? pa to je prema mojoj logici isto što i umnožiti običan link rasprostirati, širiti... u tom smislu
FoX FoX   21.10.2012 u 15:52

hm...i sta dobijam tim umnozavanjem steta sto torrent radi po tom principu...preuzmi pa salji dalje ostalima...jer vecina njih cim preuzme nesto sa torrenta odma brise iz torrenta preuzeto...ja sam odlucio da to sto skinem drzim na torrentu 2,3nedelje
Edy Edy   01.12.2012 u 00:02

i ja bi iskreno ali cuvam procesor inace palim bittorrent samo kad skidam nesto inace mi cak i nije upaljen

Forum početna