Torrent
Forum Tehnologija Internet

marun marun   03.05.2013 u 23:22

king, za komp je tema. . a ne za android. ja sam do skoro obnavljao gradivo cod 4 i 5 sad sam poceo gta sa opet . pa me zanim za prddlozite igre sta da igram a da je zabavno
KinG KinG   04.05.2013 u 00:06

far cry 3 je extra... a ja ti kazem za komp... bluestacks je android emulator
marun marun   04.05.2013 u 08:24

a to, pa ima svasta . ja sam igrao far cry 2 ali nisam ceo zavrsio, jer mi pao bio sistem
FoX FoX   23.12.2014 u 00:38

Pretpostavljam da ste svi culi da je svedska policija upala pre nedelju dana u prostorije jednog od najvecih sajtova za deljenje sadrzaja - The pirate bay-a Izgleda da je neko hakovao sajt sony-ja pa ukrao neki film koji jos nije izasao u bioskopima ili sta vec..pa optuzili ovaj torrent sajt..valjda je to u pitanju..na kraju ispalo da oni nisu krivi nego kineski hakeri...dobra vest je da je thepiratebay.se/ ponovo online,doduse,za sad se samo piratska zastava vijori ,ali i to je dobar znak sta ce biti ,videcemo...
Jos jedna dobra vest je da se vratio i legendarni torrent sajt namenjen serijama eztv.it/ koji je pao isti dan kad i the pirate bay..Nadam se da se ovo nece ponavljati vise
SRB
Srbenda  
 23.12.2014 u 03:39

@Fox Sumnjam da ce sajt ikada ponovo biti online. Cak je i jedan od 4 suosnivaca koji je nedavno odsluzio zatvorsku kaznu izjavio da TPB i treba da ostane ugasen. Ovo su sto posto lazni phishing sajtovi sa drugim domenima ne pecajte se. A ovaj stari domen pokusava da otvori nekakvu reklamu. Pravi TBP je po svemu sudeci mrtav.
FoX FoX   23.12.2014 u 03:48

Moguce,ali domen je jos registrovan na ove sa tpb-a ,bar ja mislim...a i jedan od sajtova koji je povezan sa tpb-om (eztv) se vratio nazad na svom starom domenu tako da , sve je moguce..
Welicak94 Welicak94   23.12.2014 u 12:16

A sto svi zalite za tpb?? Nikad ga nisam koristio... Kickass je najbolji...
atom atom   23.12.2014 u 13:01

Welicak94 (23.12.2014/11:16)
A sto svi zalite za tpb?? Nikad ga nisam koristio... Kickass je najbolji...
TPB je bio najbolji torrent ikada!
Welicak94 Welicak94   23.12.2014 u 15:31

atom, Potpuna glupost i besmislica!
Napisi mi 2 stvari zasto je tpb bio bolji od kickass-a?
FoX FoX   23.12.2014 u 15:50

Slazem se welicko Ali svaki torrent sajt je bitan,posebno tpb koji je gigant..kad jedan torrent sajt padne ode i vecina torrent-a.. Kickass mi je 100x bolji i sigurniji,nikada nisam skinuo neki fajl koji je laznjak bas zbog pouzdanih komentara kickass korisnika A sto se tice TPB-a ni ja ga ne koristim,malo mi je dizajn bzvz,komentari su mi nepouzdani..mozda sam 2,3x skinuo sa njega zato sto u zadnje vreme sa kickass-a brisu neke torrente zbog zalbe na autorska prava(tpb ne mari za ove zalbe,sto je ok)..ali kickass ima bolju administraciju koja lako provali lazne fajlove + imaju strogu politiku sto se upload korisnika tice ne moze svako da uploaduje

Forum početna