Torrent
Forum Tehnologija Internet

FoX FoX   15.02.2020 u 21:53

Nešto me zezao bittorrent i sad sam ga reinstalirao... Odem na njihov sajt (tačnije uTorrent) i vidim ima opcija web utorrent. Nije loš fazon, pušta direktno film i ujedno i skida na komp ima i opciju da se doda prevod.

Ipak ću ostati na običnom programu al eto, nije loša fora.
Welicak94 Welicak94   17.02.2020 u 11:16

Ja instalirao utorrent na moj novoinstalirani W10 i imam bug. U opcijama iskljucena opcija da se pokrece pri pokretanju racunara i on se ipak pali. U Services ga i nema, pa ne mogu da ga blokiram... Ima li neko resenje za to?
FoX FoX   17.02.2020 u 17:41

Probaj > Start meni pretraga (ili Run), ukucaj msconfig i izaberi tab Startup i tu imaš listu programa koji se pokreću zajedno sa windowsom... pa vidi da li se tu nalazi uTorrent..
SRB
Srbenda  
 18.02.2020 u 22:06

Welicak94 (17.02.2020/10:16)
Ja instalirao utorrent na moj novoinstalirani W10 i imam bug. U opcijama iskljucena opcija da se pokrece pri pokretanju racunara i on se ipak pali. U
Rešenje je obrises uTorrent
Instaliraj jedan od ova dva:
fosshub.com/qBittorrent.html
tixati.com/
Welicak94 Welicak94   23.02.2020 u 18:13

FoX (17.02.2020/16:41)
Probaj > Start meni pretraga (ili Run), ukucaj msconfig i izaberi tab Startup i tu imaš listu programa koji se pokreću zajedno sa windowsom... pa vidi
Pokušao. Nema ga u spisku...

Inače, deinstalirao sam utorrent i pazi sad, deinstaliran ali mi ostala ikonica pinovana na dnu i sve radi bez problema
Više ga nema u spisku aplikacija, odradio sam čak i survey pri deinstalaciji... i dalje se pali pri paljenju računara. Čudnovato. Neka ga, mogu da živim sa tim
FoX FoX   23.02.2020 u 18:53

Welicak94 (23.02.2020/17:13)
Pokušao. Nema ga u spisku...

Inače, deinstalirao sam utorrent i pazi sad, deinstaliran ali mi ostala ikonica pinovana na dnu i sve radi bez problem
jedna reč = Windows10
Svašta brt...nisu to čista posla

Ja sam inače poslušao srbendu i prešao po ko zna koji put na qbittorrent

Znam da sam pre par godina probao alternative (pa i ovaj qbittorrent) ali nisu bile po mojoj meri i falile su uglavnom neke opcije (tipa da se odštiklira pravljenje foldera).

Za sad sam zadovoljan qbittorentom, lagan je, nema reklame... pa ću da se zadržim na njemu a utorrent brišem jer i posle reinstalacije ima bug da sakrije torrent a nema kategorije sakrivenih torenta (u ranijim verzijama je postojala ova kategorija)...
Mogao bih da instaliram stariju verziju utorrenta ali sve me više nervira...nabacali one budjave reklame i baguje često.
Welicak94 Welicak94   20.03.2020 u 23:44

Konacno sam deinstalirao utorrent i presao na qBittorrent... Dizajn mi se ne dopada, ali bitno da vrsi posao i ne pravi probleme u sistemu. Videcu da li cu se navici
FoX FoX   24.05.2020 u 00:10

Zanimljivo.

"Novi" vlasnik YTS-a (yts.mx) je pristao da plati odštetu filmskim kompanijama (7) u visini od 1,500,000$.
YTS je uklonio određene filmove sa svog sajta i dalje ostaje online.

torrentfreak.com/yts-a ... 0424/

Neverovatno mi zvuči da je lik pristao da plati toliku svotu novca...

Inače, poslednjih par dana google chrome prepoznaje YTS kao fišing sajt ali ništa nisam našao na tu temu.. Verovatno neka reklama pravi problem..

I da, neki advokat koji se bavi anti-piraterijom je prošle godine registrovao (ukrao) YTS kao svoj brend i sad tuži YTS klon sajtove ali medju tuženim sajtovima nema YTS.mx koji je najpopularniji klon, tako da je to dobro.

Eto, naleteo na ove vesti na TF sajtu pa ajd rek'o da podelim
atom atom   24.05.2020 u 00:29

FoX (23.05.2020/22:10)
Zanimljivo.

"Novi" vlasnik YTS-a (yts.mx) je pristao da plati odštetu filmskim kompanijama (7) u visini od 1,500,000$.
YTS je uklonio određene f
Odakle mu para ako nije imao zaradu od piratskih filmova?
FoX FoX   24.05.2020 u 00:40

atom (23.05.2020/22:29)
Odakle mu para ako nije imao zaradu od piratskih filmova?
Pa to se i ja pitam Verovatno zaradi od reklama na sajtu ok svotu ali opet..1.5M $.... Nisu čista posla

Forum početna