Zvucnici
Forum Tehnologija PC

Welicak94 Welicak94   22.09.2016 u 20:35

E 'vako.
Planiram da kupim neke zvucnike da prikljucim na laptop...
Mislim, imam slusalice i uglavnom sam na slusalicama... Ali ima trenutaka i situacija kada bih hteo da pustim lepo ziku na malo jacem ozvucenju, jer zvucnici laptopa nisu jaki...
Zato hocu da kupim neke zvucnike. Naravno, najlakse je dati 10 soma i kupiti, ali ja ne planiram da dam toliko.
Mozda maksimalno do 3-4 hiljade dinara.
Evo ja sam pogledao ove:

Priložena slika:

GENIUS zvučnici SW-2.1 370, cena 2990din.
Ovi mi se cine kao da ce pruziti okej, malo jaci zvuk sa ok basovima... Ali slabo se razumem u specifikacije zvucnika i ostalo...

Imate li vi neke da preporucite, kakve vi imate...
Ili da malo date neki savet za kupovinu nekih odredjenih.
Znaci ne trazim one vasarske da se cuje u okolini od 100 metara hahaah, vec malo bolje zvucnike koje ce mi stajati pored laptopa, da eto tako pojacam i da imaju "ok" basove (kako da slusam EDM bez basova, nemoguce )

Ja vec imam Aiwa mini liniju (stub) koji ima sigurno 10 godina ako ne i jace, ima vrhunske zvucnike i basove i bas su jaki, bukvalno zvece prozori kada se pojaca skoro do kraja, ali ti zvucnici nemaju nastavak na kablovima od 3.5mm vec su gole zicice (znate vec). Naravno postoji i opcija da povezem stub sa laptopom, sto sam i radio u odredjenim prilikama, ali smara da stalno premestam stub sa jednog mesta na drugo, pa bih voleo da imam lepo posebne zvucnike koji ce biti ukljuceni na laptopu
Zvezdas Zvezdas   22.09.2016 u 20:42

pa nemas neki izbor za te pare imas takve u tehnomaniji za 2600 din i imas ove na snizenju u tehnomaniji za 4199 malo su bolje i jace tehnomanija.rs/zvuc ... .html
i imas ove za 2000 tehnomanija.rs/zvuc ... .html i ove za 3900 tehnomanija.rs/zvuc ... .html
Welicak94 Welicak94   22.09.2016 u 21:06

Za 4 soma, imam onda i ove
tehnomanija.rs/zvuc ... .html

Prvi primer i jeste najbolji, ali 4200 Ne planiram da dajem toliko za zvucnike

Oni Hawlett mi se ne svidjaju Hocu da budu malo "fensi"
hahaha

Ove zadnje koje si postavio su mi privukli paznju, za 4k imaju bolje specifikacije nego ovi za 4k koje sam sad iznad pomenuo... Ali odoh vec na 4k

Svidja mi se to sto si dao linkove tehnomanije
Zvezdas Zvezdas   22.09.2016 u 21:15

pa eto ni te nisu lose ja obicno u zadnje vreme kupujem u tehnomaniji stvari ove sto ti hoces da kupis su kod nih na snizenju eto 2600 din,ako ti je blizu mozes njih da kupis neces naci jeftinije i bolje eto fox i ja smo dali za slusalice skoro 3200
Zvezdas Zvezdas   22.09.2016 u 21:19

evo imas u win winu ako ti se svidjaju

za 2990 winwin.rs/pc-perife ... .html

3.990 din
winwin.rs/pc-perife ... .html
Welicak94 Welicak94   22.09.2016 u 22:16

Zvezdas, Imam blizu, to mi nije problem...
Izgleda da ne bi bilo lose da uzmem u tehnomaniji te za 2600, i iskoristicu jeftinocu

U winwinu ne gledam vise nista, ni sraf
Zvezdas Zvezdas   22.09.2016 u 22:21

@Welicak94 (22.09.2016/20:16)
Zvezdas, Imam blizu, to mi nije problem...
Izgleda da ne bi bilo lose da uzmem u tehnomaniji te za 2600, i iskoristicu jeftinocu

U winwinu ne gledam vise nista, ni sraf
pa eto ako je blizu,bolje kod njih isto ti je brt,ustedeces za istu stvar a isto ces imati garanciju itd kao gigitronu ako kupis javi kakve su
Welicak94 Welicak94   23.09.2016 u 02:06

Zvezdas, Tek sam u planovima za kupovanje. Cim primim platu idem da pazarim neke jeftinije zvucnike, mozda cak i ove, ali bacicu ja pogled uzivo u tehnomaniji i da mi prodavci preporuci neke
Welicak94 Welicak94   23.09.2016 u 19:08

Zvezdas, haahah pogledao sam koliko W imaju ovi moji zvucnici sa aiwa stuba, 2x65 hahaah
FoX FoX   07.12.2016 u 14:11

Jel si pazario zvučnike?

Pa pazi,za 2,3000 ne možeš da kupiš kvalitetne zvučnike a veoma je bitno kupiti kvalitetne.Zašto?Zato što zvučnici vremenom probiju.
To ti je ono kad pojačaš a bass krči,tandrče,prducka itd..zato je bitno kad se ovakve stvari kupuju,kupiti kvalitetne zvučnike.
Naravno,zvučnici mogu da probiju i ako su kvalitetni ali pre će probiti i za kraće vreme ako su manje kvalitetni.
Ako ti zvuk nije toliko bitan onda možeš da pazaris ok zvučnike i za 2,3000

Forum početna