Evropske zemlje i najpoznatija pesma.
Forum Zabava Muzika

Cranium   24.09.2016 u 19:12

Ahahahahahaha, šta bre nisam objasnio.
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Zvezdas Zvezdas   24.09.2016 u 19:16

@Cranium (24.09.2016/17:12)
Ahahahahahaha, šta bre nisam objasnio.
nisi bre tek si posle moje intervencije objasnio kako treba
twistex twistex   24.09.2016 u 20:19

u intereresantna tema..mene uglavnom ne zanima ko je odakle..bitna je muzika..aliii aj da saznam/o:
Holandija:Armin van Buuren najpoznatija stvar sa isto holanskom pevacicom..Armin van Buuren feat. Sharon den Adel - In and Out of Love
Bosna: Dino Merlin..najpoznatija Svicarska..dal se tako i zove nebitno ne slusam ja to..
Bugarska: Onaj Azis sto se oblaci ko budaletina i ne znam nista od njega a i bolje..
Crna Gora:Knez..upoznao sam ga najbolje preko tlzp..najpoznatija-kao magija
Francuska:kad se spomene francuska meni odma padne IN-GRID "IN-TANGO na pamet ali covece sad gledam na wikipedia ona je Italijanka..dal se neko sali ovde..nego od onoga sto ja slusam iz Francuske dolazi dj koji se potpisuje kao 4bstr4ck3r..najbolja stvar od njega 4bstr4ck3r - How Nutz Is That?
Grcka: sta znam nek bude ovaj Antonis Remos - Kardia Mou Min Anisihis..i iznenadjenje ovaj sto ga slusam je iz grcke Aero Chord - Ctrl Alt Destruction
Hrvatska:Severina i tacka..
Italija: sigurno ovaj Eros Ramazzotti - Più Bella Cosa
Makedonija: Kaliopi bato bre..
Nemacka: Ramstajn ko drugi..du hast
Rumunija:Nek bude ta vruca Inna..
Rusija: nisam se setio nikog onda spomenuste tatu..t.A.T.u. - Not Gonna Get Us (RUSSIAN VERSION)
Srbija: odlucio sam se za ovu Jelena Tomasevic - Kosava
Svedska:ABBA naravno..gimme gimme
Ukrajina:Ruslana..wild dance
Velika Britanija: Kosheen - Hide U
Belgija: mozda naletim na jos nekog poznatijeg iz belgije ali ovi su mi trenutno tu Dimitri Vegas, Martin Garrix, Like Mike - Tremor
Portugalija: Rui Da Silva - Touch Me ft. Cassandra
Danska:ko bi reko..ida corr-what goes around
Svajcarska: ha Yves LaRock - Rise Up
Austrija: od ovog imam par pesama Parov Stelar - Catgroove
Spanija: Sak Noel - Loca People
Norveska: nek budu ovi pod norvesku Pegboard Nerds - Bass Charmer
Finska: Nightwish - Nemo
Irska: The Cranberries - Zombie
dosta covece..ako se setim jos setim..malo sam naucio neke stvari i tako
Cranium Cranium   24.09.2016 u 21:50

Albanija - Era Istrefi - Bonbon m.youtube.com/watch?v= ... UvBlI

Mada opet, sa rezervom.

Andora - Pojma nemam.

Armenija - Verovatno Sirusho m.youtube.com/watch?v= ... CE6tY
Jedino nju znam i Evu Rivas, obe sa evrovizije. Uuuuu Eva. Ali ova pesma je bila bolje plasirana tako da, ostaje Sirusho.

Austrija - Verovatno Falco. On mi je prvi pao na pamet. Ledjendarna pesma.
m.youtube.com/watch?v= ... Oe_XA

Belgija - Razmišljao sam da li da stavim Sylver ili Lasgo i ipak biram Sylver - Turn The Tide m.youtube.com/watch?v= ... OjJw4

Belorusija - Ne znam nijednu ja mislim iz Belorusije.

Bosna i Hercegovina - Hari Mata Hari - Lejla. I ja bih domine, ali ovo je ipak bila treća pesma na evroviziji. m.youtube.com/watch?v= ... mcsH4

Bugarska - Jel me zaj**avaš? Kakvi Bugari.

Crna Gora - Meni ne pada niko na pamet od Crnogoraca da je napravio nešto.

Ceska - Mislim da ne znam nijedne poznate Čehe.

Danska - Verovatno Safri Duo - Baya Baya
m.youtube.com/watch?v= ... yiTUM

Estonija - Ma kaaaakvi.

Finska - Pffffff, ima ih pun ku**c. Darude, Bomfunk MC's, Nightwish, The Rasmus. Verovarno je Nightwish najpopularniji u svetu od svih ovih, ali ja bih se odlučio za najmanje poznate od svih ovih a to je the rasmus. Eto tako. m.youtube.com/watch?v= ... F_Qzg

Francuska jel se Celine Dion računa kao francuska pevačica? Pošto ima par albuma i na francuskom. Ako da, to je ona sigurno.
Ako ne, onda je to možda ZAZ ili Indila. Pošto je lisica rekao Indilu, ja uzimam ZAZ
m.youtube.com/watch?v= ... O8OME

Grcka - Helene Paparizunešto. Bar meni. m.youtube.com/watch?v= ... SV0tc

Gruzija - Kaaaako da ne.

Holandija - Barthezz - On The Move m.youtube.com/watch?v= ... uwSg0

Hrvatska - Nemam pojma, verovatno 2Cellos - Smooth Criminal
m.youtube.com/watch?v= ... 1jaUM

Irska - U2 m.youtube.com/watch?v= ... DOh1o

Island - Nemam pojma.

Italija - Verovatno onaj slepac Andrea Bočeli ili Eros Ramacoti. Mrzi me da tražim pesme za njih.

Kipar - Ne

Letonija - Ne

Lihtenstajn - Ne

Litvanija - Ne

Luksemburg - Ne

Madjarska - Mislim da ne znam nikoga iz Madjarske.

Makedonija - Toše. Ko ti to grize obaze. Crni humor.

Malta - Pojma nemam.

Moldavija - Pazite ovo. O-Zone - Dragostea Din Tei m.youtube.com/watch?v= ... d43Mc

Monako

Norveska - Pojma nemam, verovatno Alexander Rybak. Onaj sa evrovizije, sa violinom.

Nemacka - Pffffffff, ima ih mnogo. Guano Apes, Scooter, Rammstein su svetski poznati. Ja ipak biram Guano Apes iako je Scooter poznatiji svetu. m.youtube.com/watch?v= ... z9RNE

Poljska - Znam neke bendove iz Poljske, ali nisu poznati.

Portugalija - Mariza je jedina za koju znam.
m.youtube.com/watch?v= ... Htpq8

Rumunija - Inna je sigurno najpoznatija.
m.youtube.com/watch?v= ... zJiAU

Rusija - Kao što sam pisao. Tatu je verovatno najpoznatija ruska grupa. Mislim da su čak uspeli više od 90% ovih ovde. Kombinacija dobrih pesama, dobrih ribi, eksplicitnih spotova i kontroverzi i eto ga. I danas, posle 14 godina. All the things she said nije zaboravljena. Ima preko 100 miliona pregleda, a stare pesme nema šanse da nabace toliko jer ih zaborave ljudi.
m.youtube.com/watch?v= ... Plri8

San Marino - Ne.

Slovacka - Ne.

Slovenija - Ne.

Srbija - Marija Šerifović.....nažalost.

Spanija - Enrique sigurno, on je planetarno poznat, a za tipično Španske uslove poznat je i David Bisbal. Ali ipak, najveća zvezda je Enrique. m.youtube.com/watch?v= ... BBNNQ

Svajcarska - DJ Antoine svakako. m.youtube.com/watch?v= ... u4aNA

Svedska - Švedska je sve ovo i zakuvala. ABBA sigurno, a ja ipak biram Ace of base. m.youtube.com/watch?v= ... BzvFM

Turska - Pada mi na pamet Tarkan.
m.youtube.com/watch?v= ... qVsbY

Ukrajina - Ruslana mi pala na pamet takodje kao i twistexu.

Vatikan - Ahahahaha.

Velika Britanija - I oni su majstori za muziku.

Ajmo samo ove malo novije. Dido, Sonique, Craig David, Sting, Ms. Dynamite, Moloko, Blue, Kosheen, sada debela Adele. Pfffff. Ja biram ipak Craig David. Ustvari j**eno neeee. The Prodigy. m.youtube.com/watch?v= ... E0KtQ
Cranium Cranium   24.09.2016 u 23:42

Ovog Aero Chord-a moram da čekiram. Oooodlično.

Forum početna