Koja ste mreža?
Forum Tehnologija Mobilni telefoni

PARTYzan PARTYzan   11.12.2019 u 02:23

Na ulazu u 2020. Telenor ne pokriva signalom ni prestonicu :-( Ne kažem da je bolja situacija sa ostalim operaterima ali svako svoju muku muči Na poslu moram kao ludak da se šetam po hodniku ako hoću da pričam ili pošaljem sms. Što se neta tiče, samo ako se prikačim na wi-fi. ili da skitničarim po zgradi. Jednom u 100 god kad ostanem bez sbb signala i odem na telenor net, shvatim da mi to baš i nije trebalo. Na putu od gajbe do šljake signal u nestabilnoj erekciji. Ima potencijal, drži se ali s vremena na vreme mu zasmeta kondom A ne idem kroz tunele niti radim u rudniku ...

Uprava Telenora kao da je, poput The Weeknd-a u novom spotu lizala žabu youtu.be/1DpH-icPpl0?t=147
Šalju sms-ove postpejd korisnicima da račune za novembar plate u Telenor prodavnici ili posete app, zbog, kako kažu, problema unutar PTT. Traže da korisnici traže račun odnosno da sami sebi izdaju račun ili im dođu na kolena u prodavnicu da uplate i to sa sve provizijom !? od valjda 50 dinara (a ne kao recimo u SBB radnjama bez provizije). Ne sumnjam da među onima koji su do sad račun plaćali na šalteru pošte ili banke ima mazohista koji će prihvatiti nepristojnu ponudu.
Gendza Gendza   12.12.2019 u 10:02

sve mreze su sra njeeee. ja sam trenutno u mts a pomocni broj telenor
Edy Edy   12.12.2019 u 19:16

Gendza, ne znam u tebe, ali ovamo u bih su poprilično dobre. Ja sam radio često speed test za internet recimo i stranci mi kažu dobra mi brzina. Nemam nekih problema ni sa signalom ovih dana. 4g i u šumi na selu uhvatim. Nikakih problema. Jedina frka je što su vala spori sa updateom infrastrukture, vječno 4g dizali.

Inače ima dobrih ponuda vala, recimo Haloo mreža, besplatni pozivi skroz na skroz, samo naplate nešto sitno po uspostavi poziva prvi put, i pričaš po sata. Imaju oni neki svoj sistem gdje te izbace ako pričaš više, ali vala, nije to nešto bitno, jer i da ograniče na po sata, ili sat u svom sistemu po pozivu, opet je prejeftino.

Internet nije vala jeftin, posebno protok je nako meh meh, nije vala nešto velik, ali štaš. Ne znam koliko je inače, ali ne bi se čudio da je jeftinije ovamo, nego na zapadu recimo.
FoX FoX   13.12.2019 u 00:26

PARTYzan (11.12.2019/01:23)
Na ulazu u 2020. Telenor ne pokriva signalom ni prestonicu :-( Ne kažem da je bolja situacija sa ostalim operaterima ali svako svoju muku muči Na p
Ja sam provalio da mi je bolji signal ako mi je telefon podešen na WCDMA/GSM.
Čim ga stavim na 3G, signal sa 5 padne na 3 crte.
Proverio i ista stvar i sa Samsung, iphone i sony telefonima.

Ne koristim mobilni net često i vrši mi posao i obična WCDMA brzina a zauzvrat imam bolji signal što mi je bitnije.
Verovatno ima pozitivnog uticaja i na bateriju jer se ne muči non-stop sa kljakavim 3G+ signalom.
atom atom   13.12.2019 u 01:01

FoX (12.12.2019/23:26)
Ja sam provalio da mi je bolji signal ako mi je telefon podešen na WCDMA/GSM.
Čim ga stavim na 3G, signal sa 5 padne na 3 crte.
Proverio i ista stv
Meni 4G pun signal, Telenor mreža
FoX FoX   15.02.2020 u 14:39

Ima li većih stipsa od Telenora. Ova promocija plavi petak je šou.
Ajd, poklonu se u zube ne gleda ali komični su.
Juče sam izvukao 3GB i sad pogledam, dostupno 1GB. Znači podelili su 3GB na 3dana

To je prvi put otkad traje promocija (skoro 3meseca) da sam dobio neku "nagradu" koja traje više od jednog dana... uglavnom sam izvlačio MB do kraja dana.
I to uglavnom MB iako mi ne trebaju nego mi trebaju minuti npr na 7dana..
Welicak94 Welicak94   15.02.2020 u 17:47

Ja sam par meseci na Zmaj tarifi u mts-u, 999din mesecno, 10GB neta + 10GB za YT uz 200min i 200 poruka mesecno, a to je k'o stvoreno za mene. Ne zovem puno i ne dopisujem se sms-ovima, ali neta sada imam tacno koliko mi treba jer potrosim oko 8-9GB na mesecnom nivou. Wifi prakticno vise i ne palim, pa cak ni kad sam kuci
A ono dobro kod ove tarife je sto nema ugovornu obavezu, te mogu da je prekinem cim iskoci nesto bolje
Gendza Gendza   15.02.2020 u 18:41

ja omorika 1 na godinu dana
Welicak94 Welicak94   15.02.2020 u 21:01

Gendza, Imao i ja, ali mi je vecno bilo (pre)malo 3GB mesecno.
Welicak94 Welicak94   09.08.2023 u 21:09

Napustio mt:s jer su bezobrazno poskupeli tarifu sa 999din na 1649din/mes. (65% 🤯 ).
Kada sam ih zvao da proverim ima li kakvih ponuda ili paketa, samo su to nalupali, uz pazi ovo, povećanje broja minuta sa 200 na 300, ali cena ta koju sam pomenuo.
Odem u Telenor, prebacim broj kod njih, plaćam 1399din/mes. za isti broj minuta i čak 15Gb mesečno.
Kroz dva-tri dana dobijam poziv od operatera mt:s-a gde mi nude 6 meseci gratis. I da sam želeo, već sam potpisao ugovor kod Telenora, tj Yettel-a (yebettel).

Nije mi jasno zbog čega mi nisu nudili 6 meseci gratis pre prenosa broja i potpisivanja ugovora u drugoj mreži... Bedno.

Identičan slučaj sam imao kada sam odlučio da promenim provajdera za kućni net i televiziju, otišao iz mt:s-a u SBB.
(P.S. iako isteklo minimalno trajanje ugovora, punih mesec dana mi je trebalo da konačno raskinem ugovor)

Forum početna