Zemlja je ravna ploča - Teorija Zavere
Forum Zabava Ostalo

Welicak94 Welicak94   30.09.2016 u 02:52

Ja vise ne znam u sta da verujem nakon ovog klipa.
Preporucujem svima da pogledaju. Ostacete bez prigovora.
youtube.com/watch? ... zTS-s

Dok ne pogledate klip NE komentarisite!
I to lepo bez premotavanja.

Ovo nije jedini klip o ovome na YouTube-u...
Samo ukucajte "ravna Zemlja" i naci cete gomilu glipova koji nazalost svaki ima smisla

Srecno.
FoX FoX   30.09.2016 u 04:24

Aha,cuo sam za ovo....mislim da je ovaj lik lepo odgovorio na ovu "teoriju zavere" - youtu.be/XWgRdMEYBqI
Welicak94 Welicak94   30.09.2016 u 05:56

Sad odgledah
Svaka mu cast Ali opet ne razumem...
ima slika gde navodno pokazuju kako brod ne ide ispod horizonta... ma nzm
Kako god, zanimljivo
Meni ovo nikad nije palo na pamet i pogledah ovo ove noci i u soku sam

A zipa ovo
youtube.com/watch? ... 8TXNE
atom atom   30.09.2016 u 10:21

Ovo je glupost.Jbt postoje sateliti koji iz svemira svaki dan snimaju zemlju,svi znaju da je zemlja okrugla.Setite se kako je završio jadni Galileo kad je rekao da zemlja nije ravna ploča
FoX FoX   30.09.2016 u 14:56

Welicak94, Što kaže na kraju ovaj lik iz prvog klipa što si postavio,te teorije zavere su verovatno i plasirane od strane moćnika da bi nam oduzeli vreme,skrenuli misli sa pravih problema i da bi celog života živeli sa dozom neke sumnje...

nznm...sve je moguće,ali meni je potpuno debilno da neko sad skriva istinu o zemljinom obliku.Zarad novca?

Iskreno,ja bih voleo da dodjem do "krajnje tacke" zemlje , pa da se uverim sam

atom,a vidis da kazu da je moguce da se sve to lazira
Cranium Cranium   30.09.2016 u 16:55

Brate, ajde da se držimo osnovne logike. Pregledao sam sve snimke i imam par stvari koje bih rekao u odbranu "okrugle zemlje" Ali to kada imam malo vremena. Zanimljiva tema svakako.
Cranium Cranium   30.09.2016 u 17:36

1. Zemlja je ravna jel? Onda je Japan skroz desno, na istoku i on je najistočnija zemlja. Sa druge strane, skroz na zapadu su recimo Havaji? Kao najzapadnije ostrvo. Dakle Japan i Havaji su na ivicama te ravne ploče? Jel da? Pogledajte i onu "mapu ravne zemlje" pa se uverite da su Japan i Havaji udaljeni ceeeeo svet jedni od drugih. I šta se dešava kada dodješ do ivice ravne ploče? Nema dalje jel? Od japana dalje nema. E sad pazi ovo. Kako su japanci napali SAD u WW2 ako je zemlja ravna ploča? Kako je najistočnija zemlja na karti napala najzapadnije ostrvo (Havaje) i SAD? Šta, preleteli su celu Aziju, Evropu preko britanije, do kopna SAD? To je jedini način ako je zemlja ravna ploča. A ako nije (a nije) onda je vrlo lako videti da je Japan od Havaja udaljen svega 6300 km. Dakle, bliže je Japan Havajima nego SAD i njen Njujork i Havaji koji su deo iste države.

Svako ko imalo ima mozga, posle ovoga bi skontao da je zemlja okrugla.
Welicak94 Welicak94   30.09.2016 u 17:43

Sve u svemu, zanimljiva prica A i malo za promenu za diskutovanje

Sve je to da bi okupiralo narod, slicno kao Farma i rijalitiji Odvlace nam paznju nebitnim stvarima ;)
Welicak94 Welicak94   30.09.2016 u 17:44

@atom (30.09.2016/08:21)
Ovo je glupost.Jbt postoje sateliti koji iz svemira svaki dan snimaju zemlju,svi znaju da je zemlja okrugla.Setite se kako je završio jadni Galileo kad je rekao da zemlja nije ravna ploča
Pogledao sam u jednom klipu kako su navodno svi ti sateliti izmisljeni

Po meni najbolji dokaz da je Zemlja okrugla je sa onog Foxovog klipa, onaj lik sto pokazuje kako senke izgledaju.
Dalje, ovi sa ravnom Zemljom, ipak ne mogu da dokazu ono izlazenje i zalazenje sunca. Ili je barem meni promaklo to njihovo objasnjenje
Cranium Cranium   30.09.2016 u 18:05

Ljudi jednostavno ne kapiraju kolika je zemlja. Ja se ne bih bazirao na matematiku i neka izračunavanja. Više bih se bazirao na direktno merenje obima. Ako je to ikako moguće.

Forum početna